Muškarac Ribe

pisces
Datum: 20 Veljača – 20 Ožujak
Dan: Četvrtak
Vladar: Neptun Kamen: Akvamarin
Element: Voda Dio tijela kojim vlada: Stopala
Kvaliteta: Promjenjiv znak Moto: JA VJERUJEM
Boja: Plavo-zelena Energija: Yin

 

piscesmanMuškarac Ribe je velikodušan i intuitivan. Emocije su ono što definira ovog čovjeka. Ovaj sentimentalni naglasak također znači da je on u stanju osjetiti ono što drugi misli ili osjeća gotovo telepatski. Muškarac Ribe često skriva svoju strastvenu i osjetljivu prirodu. On posjeduje jaku i bujnu maštu, izražavajući svoje misli kroz pisanje, ples ili pjesme.

Duboko romantična ljubav predstavlja krajnji ideal za Ribe. Sramežljiv i šutljiv, ovaj čovjek često ne pristupa ljubavi izravno. Ribe se nikada neće zaljubiti na prvi pogled. Polako i oprezno, on ulazi u ljubav. On očekuje vatromet i magiju, ideal ljubavi kao što je izražen u najvećim baladama, pjesmama i romanima. Ljubav je urnebes i muškarac Ribe će ići na vrh planine i dno oceana kad se zaljubi. On će biti vjeran i odan svojoj supruzi ili djevojci. On se općenito smatra najviše kompatibilan s Rakom, Škorpionom, Bikom i Jaracom.

pisces02Rukovanje novcem nije najjača osobina ovog čovjeka. Ribe čovjek može biti nepraktičan, a financijske odluke donosi emocijama, a ne zdravim razumom.

Kako su Ribe vodeni znak, ovaj gospodin voli sve nijanse tirkizne i plavo-zelene boje. Nijanse ovih boja mogu se naći u njegovom domu i garderobi.

O je odan prijateljima i obitelji, stavljajući njihovu dobrobit prije svoje.

Poslovi u kojima može izgraditi karijeru su savjetnik, pisac, glazbenik, detektiv, socijalni radnik, ili arhitekt, a često, zbog svoje ljubaznosti i obzira, ovi muškarci su odlični veterinari.

Tarot, astrologija, numerologija