Muškarac Rak

cancer01
Datum: 21 Lipanj – 21 Srpanj
Dan: Ponedjeljak
Vladar: Mjesec Kamen: Biser, Rubin
Element: Voda Dio tijela kojim vlada: Grudi i želudac
Kvaliteta: Kardinalni znak Moto: JA OSJEĆAM
Boja: Srebrna Energija: Yin

cancermanMuškarac Rak je sjetan, sramežljiv i tajanstven, zbog Mjesečevog utjecaja koji vlada ovim znakom. Rak Čovjek je rezerviran kada se prvi put susreće s novom osobom, i ostat će takav sve dok ne stjekne dovoljno povjerenja u tu osobu.

Većina muškaraca u znaku Raka su vrlo obiteljski orijentirani. Njegov dom je njegovo utočište i mjesto gdje se osjeća najsigurnije. Ljubav je krajnji misterij za Rak čovjeka. Njegova stidljivost i urođeno nepovjerenje prema ljudima, čini zaljubljivanje vrlo teškim. On je uvijek oprezan kad su u pitanju emocije i ne vjeruje u ljubav na prvi pogled. On se općenito smatra najviše kompatibilan sa Ribama, Škorpionom, Djevicom i Bikom.

cancerČvrst izvana, mekan iznutra – to je Rak čovjek. Ovaj gospodin svoj izgled snažnog čovjeka koristi kako bi sakrio emocije koje osjeća, ali on je drag prijatelj i ima veliko srce. Ovi muškarci uživaju u svojem domu. Dajte mu dvorište i roštilj s prijateljima i obitelji i biće u svom elementu. Kada imate Rak čovjeka kao svog prijatelja, znajte da ćete imati prijatelja za cijeli život.

Štedljivi i pametni – to je Rak po pitanju financija. Inverstira dugoročno, ne za kratkoročne dobiti. Rijetko će ovaj gospodin potrošiti svoj novac nerazumno ili nagonski. Njegova intuicija i sposobnost čitanja ljudi čine ga izvrsnim kandidatom za radna mjesta u obrazovanju, savjetovanju, zdravstvu ili novinarstvu.

Rak čovjek je moderan, ali konzervativan i favorizira blijedo plavu i srebrnu boju. Kad je riječ o modi i dekoru, on je intuitivan i dobro zna kako složiti boje.

 

Tarot, astrologija, numerologija