Žena Lav

Datum: 24 Srpanj – 22 Kolovoz
Dan: Nedjelja
Vladar: Sunce Kamen: Oniks, Rubin
Element: Vatra Dio tijela kojim vlada: Srce i leđa
Kvaliteta: Fiksni znak Moto: JA MOGU
Boja: Zlatna, Crvena
Energija: Yang

 

leo-womanŽena Lav se lako ističe iz gomile, ona je ta s najglasnijim smjehom, s više samopouzdanja od svih ostalih. Lavom vlada Sunce, to je vatreni znak koji obožava biti u središtu pozornosti.

Žena Lav je strastvena, razigrana i vrlo živa. Ona će staviti svoju ljubav u središte njezina svemira, ali će također zahtijevati da se to uzvrati. Lavice se lako zaljubljuju, a kad se zaljube, to je jako duboko i trajno.

Lav žena, kada je u vezi, vrlo je vjerna svojem partneru. Ona očekuje da će njezin partner biti jednako predan, jedinstven, samostalan i jak, kao i ona. Lavica nije u potrazi za partnerom koji će se brinuti o njoj, ona traži lovca, prijatelja i jakog partnera koji je može sljediti. Ako nađe takvog, ona će biti vjerna, plemenita i topla. Idealni partneri za Lavice su Strijela, Vaga i Blizanci.

leogirlLav Žena je super prijatelj. Ona će se držati sa svojim prijateljicama i oprostiti im sve, ali najteže nedjelo, koje je, prema Lav ženi – izdaja, nikada ne oprašta.

Lavice vole luksuz; odjeća i pribor ne smije biti samo skupi, već i ekskluzivni. Lav Žena nikada neće tražiti nešto što svi drugi imaju, jer ona ima izvrstan okus i svoj stil.

U karijeri, žena Lav mora biti najbolja. Ona je ponosna na svoj posao i zna vrijedno raditi.

Tarot, astrologija, numerologija