Žena Jarac

Datum: 22 Prosinac – 20 Siječanj
Dan: Subota
Vladar: Saturn Kamen: Ćilibar, Oniks
Element: Zemlja Dio tijela kojim vlada: Koljena, kosti
Kvaliteta: Kardinalni znak Moto: JA VLADAM
Boja: Braon Energija: Yin

 

Basic RGBŽena Jarac je tvrdoglava i čvrsto se drži svojih stavova. Ona je nezavisna i voli biti vođa. To je alfa ženka koja se bori za sebe, ali na suptilne načine.

Za ženu Jarac ne važi ljubav na prvi pogled, ona nikada ne troši vrijeme na bezumna flertovanja. Ljubav je ozbiljna stvar i ne treba se igrati. Ona vjeruje u ljubav, ali u sudbinu – nikada. Uvjerena u vlastite sposobnosti, ona uzima pitanja srca u svoje ruke. Ženi Jarcu treba vremena kako bi upoznala svog partnera, i ako on ispunjava sve njezine zahtjeve, onda je spremna zaljubiti se. Ona je ravnopravan partner u vezi, i ostat će uz svog partnera u svakoj situaciji. Savršen odnos s ovim ženama jeste kombinacija kombinacija ljubavi, sigurnosti i uspjeha u karijeri.

Jarac žena je iznimno odana svojim prijateljima i obitelji, i oni se uvijek mogu osloniti na nju, ali ona nikada ne daje glupe savjete, već realne i izvodljive. Škorpion i Ribe su dobri prijatelji s Jarcom, a Bik, Djevica i Rak su kompatibilni partneri.

capricorngirlLiječnik, političar, sportaš, bankar, voditelj, graditelj, umjetnik, poduzetnik – to su neka od zanimanja povezana s Jarcom.

Jarci imaju mnogo veću svijest o vremenu nego drugi znakovi Zodijaka, i često brinu o svojoj budućnosti. Novac je sigurnost za njih. Jarac žena zna kako zaraditi i sačuvati novac. Iako je Jarac žene imaju tendenciju držati se čvrsto za svoj novac i imetak, one uglavnom nisu pohlepne ili pretjerano materijalističke. One se jednostavno osjećaju previše ranjive i nesigurne, bez čvrstog rezervnog plana.

Njezinu odjeću čine poslovna odijela kad je na poslu. Kada nije na radnom mjestu,  njezin stil je opušten, ali nikada pretjerano.

Tarot, astrologija, numerologija