Muškarac Jarac

capricorn
Datum: 22 Prosinac – 20 Siječanj
Dan: Subota
Vladar: Saturn Kamen: Ćilibar, Oniks
Element: Zemlja Dio tijela kojim vlada: Koljena, kosti
Kvaliteta: Kardinalni znak Moto: JA VLADAM
Boja: Braon Energija: Yin

 

capricornmanAmbiciozan, odlučan i praktičan – ove osobine karaktreiziraju osobnost muškarca Jarca. On je spreman ići strmim brdima i kroz vremenske nepogode i oluje, dok god zna da ga čeka trijumf na vrhu planine. Prednost daje uspjehu, slavi, prestižu i novcu, a njegova igra je upornost. Njegova posvećenost detaljima i strpljenje vode ga ka ciljevima koje je postavio.

Kao i većinu drugih stvari u životu, muškarac Jarac tretira ljubav ozbiljno. On ne voli flert. On vjeruje u istinsku ljubav i strpljivo će čekati za nju, a kada je pronađe, uradit će sve da je zadržia. On ima visoke standarde i ne gubi vrijeme s igrama. On je romantičan, duboko, duboko u sebi. No on nikada ne bi dopustio emocijama da utječu na njegove odluke, kada je u pitanju ljubav. Jarac traži stabilnost. On želi stalan odnos, on je odan partneru, dokle god postoji jednak udio rada i troškova. On se općenito smatra najviše kompatibilan s Bikom, Djevicom, Ribama i Škorpionom.

capricorn04Muškarac Jarac upravlja svojim  financijama razumno. On pravi planove za budućnost, jer očekuje vrijeme kad će moći uživati u životu bez potrebe da brine o novcu.

Jarac voli odjeću zemljanih boja, tamno zelenu i smeđu. Uvijek je konzervativan, ali sa stilom.

Marljiv i ustrajan Jarac čovjek je dobar kao investicijski savjetnik, financijski analitičar, građevinski poduzetnik, učitelj ili trener.

Tarot, astrologija, numerologija