Žena Djevica

Datum: 23 Kolovoz – 22 Rujan
Dan: Srijeda
Vladar: Merkur Kamen: Safir
Element: Zemlja Dio tijela kojim vlada: Probavni sustav
Kvaliteta: Promjenjiv znak Moto: JA ANALIZIRAM
Boja: Plava, Siva
Energija: Yin

 

virgowomanŽena Djevica je šarmantna, savršena i inteligentna. Djevica je vrlo intuitivna, prirodni je kritičar i oštar analizator za sve i svakoga. Ona ima sposobnost da osjeti ono što je loše u osobi ili situaciji, i zna raditi na tome s namjerom da se poboljša. Djevice su perfekcionisti. Neki perfekcionisti neumorno rade na usavršavanju, a drugi su toliko preplavljeni njihovom potrebom da budu savršeni i nikad im ništa nije dovoljno dobro.

Djevica žena ima unutarnju snagu i odlučnost. Ona vjeruje u pravu ljubav, praktičnu ljubav – ne samo bajku i sretan život do kraja, ali ljubav između partnera mora biti jednaka. Ona je izuzetno strastvena i intenzivna, i zahtijeva savršenstvo od njezina odnosa. Potpuno je odana kada je u vezi. Romantika je važna za Djevicu i obično Djevica žena će radije biti sama nego s pogrešnom osobom. Škorpion, Blizanci, Rak, Bik i Jarac su dobar izbor partnera za Djevice.

Pouzdana i korisna, Djevica je prijatelj koji će biti na raspolaganju za Vas na svakom važnom događaju u Vašem životu.

Knjigovodstvo, knjižničar, liječnik, osobni trener, pisac, vrtlar, zaposlenik u vladi, analitičar – sve su to zvanja koji mogu biti povezani s Djevicom.

virgogirlDjevica žena ne voli riskirati sa svojim financijama. Njezin financijski portfelj će sadržavati konzervativne investicije koje su namijenjene za dugoročnu stabilnost, a ne bilo kakve agresivne ili rizične kratkoročne prinose.

Djevica Žena je često snaga iza obiteljske jedinice. Ona će uvijek izaći za člana obitelji, neumorno će raditi za svoju djecu, i pružiti potporu i utjehu onima kojima to treba.

Djevice Žene najčešće imju probavne smetnje i čireve koje uzrokuje previše stresa i brige.

Minimalistički, sofisticiran i cool, njezin modni osjećaj odražava njezinu savršenu osobnost. Ona voli jednostavne, čiste linije koje su prilagođene da izgledaju dobro i traju više od jedne sezone. Ona obično ne prati trendove, znajući da pravi stil nikad ne izlazi iz mode.

Tarot, astrologija, numerologija