Muškarac Djevica

Virgo
Datum: 23 Kolovoz – 22 Rujan
Dan: Srijeda
Vladar: Merkur Kamen: Safir
Element: Zemlja Dio tijela kojim vlada: Probavni sustav
Kvaliteta: Promjenjiv znak Moto: JA ANALIZIRAM
Boja: Plava, Siva
Energija: Yin

virgomanMuškarac Djevica je marljiv, učinkovit i metodičan. On ima ogroman osjećaj dužnosti i uvijek radi za veće dobro, bilo da je u pitanju njegova obitelj, prijatelji, posao ili zajednica. On je vješt u utvrđivanju činjenica i uživa analizirati detalje. On je obično zaposlenik, svi znaju da mogu računati na Djevicu svaki put. On također voli pomoći drugima.

Djevica Čovjek je skroman, uravnotežen i pošten. Djevica muškarac traži savršenstvo u ljubavi. On nije površan, ili nestalan. On će se zaljubiti samo kad istraži sve prednosti i mane, sve pukotine i napukline emocionalnog ulaganja. Njegov praktična i razumna priroda ne razumije romantiku, ne shvaća večeru uz svijeće i vino ili spontani vikend u inozemstvu. Međutim, kad Djevica nađe pravu partnericu, on će biti bolji čovjek, otac i ljubavnik, on će štititi čast i služiti svojoj ljubavnici. On se općenito smatra najviše kompatibilan sa Jarcom, Bikom, Škorpionom i Rakom.

Djevice nije sklon riskirati s financijama, a njegov financijski portfelj će sadržavati konzervativne investicije koje su prilagođene za dugoročnu stabilnost, a ne bilo kakve agresivne kratkoročne prinose. Djevica čovjek uvijek ima malo novaca sa strane za crne dane.Djevica može biti odličan znanstvenik, analitičar, pisac, matematičar, knjigovođa, izvršni asistent, inspektor ili psiholog.

On ima izuzetno dobar ukus, njegov stilski sofisticiran ormar svjedoči o tome. Ovi muškarci preferiraju sivu i plavu boju.

Tarot, astrologija, numerologija