Muškarac Blizanci

Gemini
Datum: 22 Svibanj – 21 Lipanj
Dan: Srijeda
Vladar: Merkur Kamen: Ahat
Element: Zrak Dio tijela kojim vlada: Ruke
Kvaliteta: Promjenjiv znak Moto: JA GOVORIM
Boja: Žuta
Energija: Yang

geminimanMuškarac Blizanci je majstor komunikacije. On je intelektualac, uvijek u potrazi za novim informacijama i znanjem. Dovitljiv i nestalan, on je čovjeks kojim nikada nije dosadno. On ima mnogo interesa, na primjer; vrtlarstvo, čitanje, raketna znanost, telepatija, drevna povijest. Sve ga fascinira, i uvijek je znatiželjan. On voli rješavanje problema i pristupa izazovima kao igri, primjenjujući svoju hladnu logiku da se izvuče iz tečkih situacijama.

Društveni znak, Blizanci voli biti s prijateljima i obitelji, pod uvjetom da postoji dobra komunikacija. Blizanci vole zanimljivo društvo i fascinirani su sa svim što je različito i egzotično. Šarmantan i neodoljiv, on ima nevjerojatno visoke standarde i može nepredvidivo sakriti svoje najdublje emocije. Intelektualnom Blizancu nije se lako izboriti s emocijama, iz tog razloga, ne zaljubljuje se često. Intelekt, a ne emocije, utječu na njega najviše.

gemini-menOvaj intelektualni muškarac može se brzo prilagoditi svijetu koji se stalno mijenja. On prihvaća sve izazove na miran i pozitivan način.On jako dobro poznaje svoju financijsku poziciju i zna kako raspolagati novcem.

Siguran u sebe i izvrstan govornik, ovaj gospodin će naći uspjeh kao odvjetnik, novinar, učitelj, savjetnik, ili voditelj.

Blizanci vole žutu boju,  tako da tako da ovaj čovjek u svojoj garderobi ima sve boje osim sive. Tu će biti raznih stilova, ali odjeća je uvijek po posljednjoj modi. Bez obzira na prigodu, Blizanci čovjek uvijek će imati nešto prikladno za obući.

Tarot, astrologija, numerologija