Muškarac Bik

Taurus01
Datum: 20 Travanj – 21 Svibanj
Dan: Petak
Vladar: Venera Kamen: Smaragd
Element: Zemlja Dio tijela kojim vlada: Grlo, vrat
Kvaliteta: Fiksni znak Moto: JA IMAM
Boja: Smaragdno zelena
Energija: Yin

taurusmanMuškarac Bik se sa svakim izazovom koji nailazi na njegov put nosi s ponosom i odlučnosti. On je simbol ustrajnosti, odlučnosti i snage. Ako ga izazivate, učinite to na vlastitu odgovornost, jer Bik reagira instinktivno i neće oklijevati da to otkrijete.

On je samouvjeren i kad jednom donese odluku, ništa ga neće spriječiti da to promijeni. Bik je čovjek strpljivi radoholičar. Bik je zemljani znak, pa ovi muškarci vole sve fizičko i materijalno. Prizeman, razuzdan i energičan, Bik grabi život i ljubav. Iako je izuzetno jak, privlače ga partnerice s nježnim dodirom. Mudrost koju Bik muškarac posjeduje, gubi se čim se on zaljubi, tada kreće glavom bez obzira na sve, on je čovjek zaljubljen u ljubav. Njegov temperament je simptom duboko utemeljene strasti. On se općenito smatra najviše kompatibilan s Djevicama, Jarcom, Rakom i Ribama.

taurusBik čovjek naporno radi za ono što ima i može biti sebičan kada je u pitanju njegov imetak, tako da postoji granica dijeljenja do koje on ide. Ako vam posudi nešto, ne zaboravite to vratiti u istom stanju u kojem ste ga primili, jer nećete dobro proći. Muškarac Bik nikako nije pohlepan, on je materijalist i vrijedno radiou kako bi se postigao financijski siguran način života. Ovaj čovjek voli novac, i u kombinaciji sa svojim pozitivnim svojstvima, gospodin je idealno pogodan za poziciju bankara, zastupnika u osiguranju, računovođe ili u radu s nekretninama.

Rafinirani Bik će istaknuti svoj ormar s ljubičastim i svijetlo plavim tonovima odjeće, tako da možete očekivati svilene kravate i majice u tim bojama. Uvijek na vrhu modne scene, Bik uživa u kupovini odjeće i obuće u najnovijem stilu.

Tarot, astrologija, numerologija