Venera u Vodenjaku

Pogledajte što za Vašu vezu znači ako je Vaša Venera u Vodenjaku, a Venera Vašeg partnera

venusaru Ovnu

U većini slučajeva, ova kombinacija nadahnjuje uzajamno poštivanje i uvažavanje. Oboje Vas ste općenito pozitivni u pitanjima srca, tako da je optimizam prisutan kad ste zajedno. Vi sa Venerom u Vodenjaku ste ponekad po strani, ali Vašeg partnera to ne živcira, već mu predstavlja izazov. Ova veza je divna i Vi vjerojatno cijenite i poštivate jedan drugog.

venustaurusu Biku

Oboje ste jaki pojedinci s vrlo jasnim ideje o tome što želite u partnerstvu, a te ideje sukobljavaju se na mnogo načina! Vaš partner je tradicionalan u svom pogledu na partnerstvo, cijeni postojanost i pouzdanost u Vašim odnosima. S druge strane, Vi se odupirete stvarima koje su iskušane i ustaljene, radije ćete ići tamo gdje niko prije nije bio. Ako se uspijete složiti, Vi ćete naći zajednički jezik, iako je teško predvidjeti tko će popustiti, jer oba mogu biti pomalo tvrdoglava! Jedina opcija je pokušati učiti jedan od drugog.

venusgemiu Blizancima

Ova kombinacija je definitivno jedna od lakših. Oboje uživaju biti zajedno, i nalaze dosta zajedničkih interesa. Oboje vole razgovarati. Vi ste, međutim, tvrdoglavi više nego Vaš partner, a njegova raspoloženja se brzo mijenjaju, Vaš partner je mnogo fleksibilniji u odnosu na Vas, a Vi ste nepredvidljivi i teško Vas je razumijeti ponekad. To može uzrokovati nekoliko problema. Ali ako je ljubav jaka između Vas, vjerojatno ćete napraviti prilagodbe kada je to potrebno.

venuscanceru Raku

Vaši stilovi i potrebe u ljubavi znaju biti u suprotnosti. Vaš partner želi odnos koji je vrlo osobni i predan, a Vi ste skloniji tražiti klasično prijateljstvo u svakom ljubavnom odnosu! Snažna početna privlačnost desila se vjerojatno samo zbog fascinacije u razlikama između Vas. Vi trebate slobodu i prostor koju Vam partner mora pružiti ako želite biti zajedno. Sve dok ste tolerantni prema međusobnim potrebama, ova veza će trajati.

venusleou Lavu

Ovo je slučaj “suprotnosti privlače”. Vaš partner, s Venerom u Lavu, stavlja veliki naglasak na osobno i kreativno izražavanje sebe, a Vodenjak je više zabrinut za cijelu zajednicu. Vaš partner izražava svoje osjećaje ljubavi na svoj način, a Vas to frustrira. Vi ste u velikoj mjeri objektivna, a Vaš partner subjektivna osoba. Oboje želite biti posebni i “drugačiji” na svoj način. Vi želite biti cijenjeni zbog Vaše jedinstvenosti u odnosu na skupine, a Vašeg partnera interesira samo ono što se dešava među Vama. Ako uspete uspostaviti ravnotežu, možda ćete imati prilku i održati ovakvu vezu.

venusvirgou Djevici

Vi ste oportunista, a Vaš partner je praktičar. Intelektualno, međutim, imate mnogo toga za podijeliti. Oboje uživate u smislenim razgovorima, ali ono o čemu pričate može dovesti do neslaganja. Vaš partner vjeruje da su njegove potrebe jednostavne, i jesu. Vaš partner voli praktično iskazivanje ljubavi, i cijeni Vašu fizičku prisutnost. Vi vrijednujete slobodu, i pokazujete svoju ljubav na različite načine. Nerazumijevanje je ono što je najvjerojatnije da će Vas podijeliti. Ovaj odnos može biti malo više nego izazovan, ali suosjećanje i razumijevanje mogu učiniti da ova veza opstane.

venuslibrau Vagi

Komunikacija je glavni izvor zajedništva između Vas dvoje! Ali Vi imate neke razlike u pogledu na ljubav i odnos. Vi ste skloniji staviti prijateljstvo na prvo mjesto, prije partnerstva., a Vaš partner je romantičan i želite potpunu predanost. Sukobi se događaju u ovakvim vezama, ali Vaše intelektualne sposobnosti mogu Vam pomoći izgladiti oštre rubove.

venusscorpiou Škorpionu

Ovo je vrlo izazovna kombinacija. Vaš partner je intenzivan i vrlo strastven, dok ste Vi prilično rezerviran. Vi vrijednujete objektivnost i ponosite se svojim intelektom, i prevelika emocionalnost Vas plaši i udaljava od partnera. Vaš partner to udaljavanje vidi kao nedostatak brige za Vašu vezu. Ovaj odnos može biti vrlo buran s vremena na vrijeme, ali ipak uzbudljiv. U najmanju ruku, Vi se divite jedan drugom.

venussagittariusu Strijelcu

Ovo je veza u kojoj oba partnera cijene slobodu i samostalnost u ljubavnim odnosima. Svaki od Vas cijeni potrebu za individualnosti i niti jedan od Vas vjeruje da partnerstvo treba ugušiti tu osnovnu potrebu. Vaš pristup ljubavi, međutim, može biti malo više impulzivan i emocionalan od Vašeg nešto mirnijeg partnera. Vi ste izražajniji od svog partnera, i Vaše reakcije na većinu stvari su neposredne i emocionalno nabijene. Vaš partner je više sposoban analizirati situaciju. Ako možete ovo vidjeti kao manju nekompatibilnosti, i tretirati kao priliku da Vaša veza bude naprednija, ovo partnerstvo ima puno potencijala.

venuscapricornu Jarcu

Ovo je pomalo čudna kombinacija, jer svaki od Vas se distancira od ljubavi i romantike na svoj način. Vaš partner skriva svoju senzualnost i povezanost sa osobom koju voli, a Vi, s druge strane, ne krijete ništa! Vi uživate u dijeljenju društvenih aktivnosti sa svojim partnerom, koji je više zainteresiran za privatnost. Međutim, s ljubavlju i razumijevanjem, ovo partnerstvo može uspjeti.

venusaquariusu Vodenjaku

Bez obzira na to koliko su različite Vaše osobnosti, Vi dijelite slične ideje i stilove, kada je u pitanju ljubav. Oboje cijenite partnerstvo u kojem postoje mentalne i socijalne interakcije. Niste impresionirani odnosima koji su pretjerano tradicionalni ili restriktivni. Kao takvi, Vi ćete vjerojatno jedan drugom dati slobodu. U slučaju Vodenjaka, intimnost može biti problem, odnosno intimnosti nema puno u ovoj vezi. Iako ste kreativni pojedinci, Vašoj vezi s vremenom može nedostajati strasti. Sve dok oboje radite na intimnom dijelu partnerstva, naći ćete da je vaš odnos progresivan, uzbudljiv i izrazito jedinstven.

venuspiscesu Ribama

Ovo je neobična kombinacija. Možda otkrijete da oboje dijelite univerzalnu ljubav prema čovječanstvu, te da ste vrlo idealistički ljudi. S vremena na vrijeme, Vaš partner možda pokuša odustati od veze, jer je on/ona osjetljiviji kada je u pitanju odnos, jer Vaš partner traži vezu koja je vrlo duboka. Iako će rado sudjelovati u razgovoru, Vaš partner vrijednuje intimnosti više od intelektualne rasprave.  Međutim, Vas dvoje možete biti vrlo produktivan par jer uspijevate učinkovito kombinirati svoje misli i osjećaje.


Povezani članci

Venera planet ljubavi

Tarot, astrologija, numerologija