Venera u Vagi

Pogledajte što za Vašu vezu znači ako je Vaša Venera u Vagi, a Venera Vašeg partnera

veneraariesu Ovnu

Ovdje imamo slučaj “suprotnosti se privlače”! Atrakcija može biti vrlo moćna, uglavnom zato što svako od Vas može ponuditi ono što drugi nema. Vaše partnerstvo može biti bolje ako je samo prolazna afera. Vaša neodlučnost može biti kamen spoticanja u Vašoj vezi, jednostavno zato što Vaš partner nema strpljenja čekati. Vi vagate sve prednosti i nedostatke, a on vidi nekoga (ili nešto) što mu se sviđa, on kreće za to! Međutim, s ljubavlju i razumijevanjem, Vaš odnos može uspjeti i biti dugotrajan!

venerataurussu Biku

Vi i Vaš partner želite mir, sklad i ravnotežu u Vašoj vezi. To zajedničko tlo može pomoći izgladiti inače prilično malo vjerojatnu kombinaciju. Ovdje imamo prilično različite temperamente. Dok Vaš partner ima vrlo praktični pristup ljubavi, Vi težite intelektu. Prečesto, Zemljani znakovi (Bik), interpretiraju intelektualni pristup ljubavi koji je tipičan za zračne znakove (Vaga) kao manjak iskrenosti ili nelojalnost. Vi možete lako postati frustrirani s partnerovom prividnom nezainteresiranosti za razgovor. Ali kako oboje želite postići ravnotežu, uzajamno poštovanje i tolerancija su dovoljni za uspjeh ove veze.

venerageminiu Blizancima

Zajedno, Vi ćete uživati ​​u nekim nevjerojatnim razgovorima. Vi ćete sigurno ispuniti partnerovu potrebu za komunikacijom. Postoji veliko poštovanje između Vas. Međutim, Vaš partner je malo previše analitički, a Vi ste romantični i želite to više vremena provesti s partnerom, što njemu nije jasno. Ali uglavnom govorite istim jezikom.

veneracaceru Raku

U početku, činjenica da ste oboje osjetljivi i vrlo pomirljivi čini Vašu vezu gotovo neraskidivom, ali kako vrijeme odmiče, Vi uviđate razlike u Vašim stavovima o ljubavi koje lako mogu postati kamen spoticanja. Vaš partner može izraziti svoju ljubav na izrazito emocionalan način, a Vi ste definitivno više skloni intelektu. Međutim, Vaša najveća snaga su osjetljivost i ravnoteža, usredotočite se na razvoj tih stvari i uz malo kompromisa, ova veza bi stvarno mogla postati neraskidiva.

veneraleou Lavu

Vi i Vaš partner volite ljubav, volite biti zaljubljeni i volite romantiku. Glavna razlika je u tom smislu da je Vaš partner u potpunosti u “ja” vezi, dok ste Vi više za “mi”. Vi ste je jako zabrinuti i ljutnja može izgorjeti iznutra i na kraju ako niste pažljivi, Vaša veza će propasti.

veneravirgou Djevici

Vi i vaš ljubavnik dijelite ljubav prema ravnoteži i harmoniji, koja može biti glavna točka privlačnosti između Vas. Jedan od problema koji nastaje je temeljna razlika u stilovima ljubavi koja može dovesti do nesporazuma. Vaš partner je svakako mislilac, i njegove ideje su konzervativne i praktične, a Vi ste stalno u oblacima. Međutim, oboje ste vrlo fleksibilni i prilagodljivi i možete održati Vašu vezu lijepom i trajnom.

veneralibrau Vagi

Odnos dvije Vage je u najboljem slučaju ugodan i skladan. Obe Vage nastoje uravnotežiti svoj odnos i svoju okolinu. Međutim, Vi i Vaš partner ste ambivalentni i neodlučni, Vaši razgovori će biti vrlo poticajni, bez sumnje, ali će oni u beskonačnost i ničemu neće odvesti. Vas dvoje trebate uspostaviti neke ciljeve u svoj odnos, kako bi se izbjegla “beskonačna petlja”. Zajedništvo je od iznimne vrijednosti za Vas oboje, i Vaše sličnosti mogu biti temelj za snažnu vezu.

venerascorpiou Škorpionu

Vaš partner cijeni predanost kao i Vi, oboje ste usredotočeni na zajedništvo, iako na različite načine! Vaš partner želi Vašu dušu, a ne samo fizičku prisutnost. Vi, s druge strane, ste najviše zainteresirani za druženja i vanjske izraze zajedništva. Ova temeljna razlika može Vas istodobno privlačiti i odbijati. Imate puno toga za naučiti i ponuditi jedno drugome. Pronalaženje zajedničkog jezika ne može biti lako, ali predanost Vašoj vezi može biti najjači zajednički cilj.

venerasagittariusu Strijelcu

Vaši Venera znakovi smatraju se kompatibilnim, a Vaš odnos je takav u kome oba partnera cijene jedan drugog. Ima mnogo entuzijazma i pozitivne energije između Vas. Vi međutim, nalazite svog partnera pomalo zbunjujućim, jer mu je sloboda najvažnija stvar na svijetu. Ali nikako nemojte pokušati ograničiti ili kontrolirati partnera, jer će otići. Vaša neodlučnost i tendencija da vagati sve strane prije nego što učinite potez u ljubavi može biti pomalo zbunjujućaVašem partneru. Međutim, zajednički interesi kao što su smijeh i intelektualni razgovori će učiniti mnogo na jačanju veza između Vas.

veneracapricornu Jarcu

Vi vagate prednosti i nedostatke Vaše ljubavne veze iz dana u dan. Vaš partner je nešto suzdržaniji u iskazivanju ljubavi. Rječitost i romantika su važni za Vas, a praktični izrazi ljubavi su važni za Vašeg partnera. Vaša stilovi u ljubavi su različiti, ali međusobno poštovanje je uvijek moguće, unatoč tim razlikama.

veneraaquariusu Vodenjaku

Komunikacija je glavni izvor zajedništva između Vas dvoje! Ali Vi imate neke razlike u pogledu na ljubav i odnos. Vaš partner je skloniji staviti prijateljstvo na prvo mjesto, prije partnerstva., a Vi ste romantični i želite potpunu predanost. Sukobi se događaju u ovakvim vezama, ali Vaše intelektualne sposobnosti mogu Vam pomoći izgladiti oštre rubove.

venerapiscesu Ribama

Vi i Vaš partner ste nježni i brižni u ljubavi. Iako ste oboje spremni prilagoditi se, Vi ste zračni znak, a Vaš partner je vodeni. Vi probleme u odnosima želite rješavati s intelektualnim i razumnim stavom, a Vaš partner instinktivno reagira emocionalno na probleme. Vi ste motivirani mislima i idejama, a Vaš partner najviše osjećajima. Ali kako ste oboje vrlo fleksibilni, Vaš odnos bi mgao uspjeti i potrajati.


Povezani članci

Venera planet ljubavi

Tarot, astrologija, numerologija