Venera u Strijelcu

Pogledajte što za Vašu vezu znači ako je Vaša Venera u Strijelcu, a Venera Vašeg partnera

venrariu Ovnu

Vi se oboje zaljubljujete intuitivno, gotovo nagonski, Vaš odnos će gotovo sigurno početi brzo. Oboje volite oštre rasprave i ne bojite se reći jedan drugom što mislite, ali dobra stvar je što ne osuđujete jedan drugog. Vaša veza je jaka, intenzivna, puna uzbuđenja i ono što je najvažnije, Vi znate kako jedan drugom dati prostora.

venrtrsu Biku

Veza između Vas dvoje je prilično čudna, s obzirom na Vašu različitost i potrebe u ljubavi, ali razumijevanje i kompromis mogu učiniti čuda. Vi uživate uneti uzbuđenje u vezu, što Vašem partneru ni malo nije važno. Vaš partner misli samo na stabilnost i predvidljivost i uvijek igra na sigurno, a Vi volite rizik. Njegova posesivnost može ugroziti Vašu slobodu, a sam tim i Vašu vezu, jer Vi mrzite kad Vas netko kontrolira. Uz malo kompromisa, ova veza bi možda i mogla uspjeti.

venrgmnu Blizancima

Vaši Venera znakovi su u suprotnim znakovima zodijaka, ali dijelite neke sličnosti. Oboje ste ljubitelji slobode u odnosima, i obožavate stimulativne razgovore. I vi i Vaš partner ste pomalo nemirni, ne volite dosadne i ustaljene veze. Vi imate tendenciju nametnuti svoj sustav vjerovanja Vašem partneru, zbog čega ovaj odnos može biti slomljen impulzivno. Nemir u partnerstvu je nešto što oboje dijelite, i najbolje je da to kanalirate u pozitivne zajedničke aktivnosti, kao što su putovanja, umjesto da pronalazite rupe u Vašem odnosu.

venrcncru Raku

Ovo je zbunjujuća kombinacija, ali ima potencijal za uspjeh ako ste spremni prihvatiti i učiti jedan od drugog. Vaš partner želi sigurnost i zaštitu, a Vi ste je nesretni kad veza postane previše predvidljiva ili ograničavajuća. Ako prihvatite partnerovu osjećajnost, a on/ona prihvati Vašu ljubav prema slobodi, vremenom ova veza može prerasti u lijepu i trajnu.

venrlu Lavu

Vi i Vaš partner dijelite vatreni pristup ljubavi. Oboje se zaljubljujete intuitivno, bez puno teškoća. Vi dijelite zajedničku ljubav prema akciji i strastveno volite jedan drugog. To je dobar početak, sigurno, ali može biti nekoliko poteškoća na Vašem ljubavnom putu. Vaš partner je, naravno, više odan od Vas. Vi ste nemirni, a njemu odanost jako puno znači. Vaša ljubav prema slobodi, Vašem partneru daje osjećaj nesigurnosti. Ako smirite Vaše vatre, i nađete kompromis, ova veza će ostati strastvena, puna entuzijazma i svakako dugotrajna.

venrvrgu Djevici

Ova kombinacija je jedan od težih. Ovdje može postojati početna privlačnost, ali tijekom vremena Vaše razlike postaju nepremostive. Zajedničko Vam je da dijelite želju za učenjem kroz odnos i spremnost razgovarati o svemu. Vaš partner je svakako praktičniji partner u ovoj vezi, a Vi volite filozofirati i želite prostor i slobodu i ako Vas netko počne kontrolirati, Vi želite pobjeći istog trenutka. To može biti vrlo neugodno za Vašeg partnera. Izrada planova i definiranje ciljeva može pomoći u ovakvoj vezi.

venrlbru Vagi

Vaši Venera znakovi smatraju se kompatibilnim, a Vaš odnos je takav u kome oba partnera cijene jedan drugog. Ima mnogo entuzijazma i pozitivne energije između Vas. Vama je sloboda najvažnija stvar na svijetu, što pomalo zbunjuje Vašeg partnera i imate želju otići ako se osjetite kontrolirano od strane partnera. Njegova neodlučnost i tendencija da vaga sve strane prije nego što učini potez u ljubavi može biti pomalo zbunjujuća za Vas, jer Vi živite za trenutak. Međutim, zajednički interesi kao što su smijeh i intelektualni razgovori će učiniti mnogo na jačanju veza između Vas.

venrscrpu Škorpionu

Vaše sličnosti u pristupu ljubavi ili mogu ojačati Vaš odnos ili Vas natjerati da iziđete iz takve veze. Često, to je kombinacija oboje. Vi i Vaš partner ste ljubitelji intenzivne i emocionalne uključenosti u odnosu. Jake emocije ćete sigurno dobiti jedan od drugog, ali među Vama ne postoje temeljne razlike koje bi Vam vezu mogle učiniti zanimljivom.  Nije da je ovaj odnos dosadan – nikada neće biti, ali zbog prevelike osjećajnosti, može doći do sukoba. Opet, kad se sukobite, Vi to ne možete podnijeti i ta činjenica postaje Vam gotovo nepodnošljiva. Vremenom, u ovoj vezi može biti dosta uzajamnog poštovanja i zajedničkih ciljeva.

venrsgttu Strijelcu

Imate slične stilove i potrebe u ljubavi. Obje želite rasti u Vašoj vezi. Također volite se smijati i učiti sa svojim partnerima. Svaki od Vas privlači drugog kroz svoj smisao za humor i pozitivan stav, Vi cijenite jedan drugog. Vi ćete osjetiti drugarstvo koji ide duboko. Budući da svaki od Vas treba da se osjeća prilično slobodno, tu dolazi do sukoba.  Vaše rasprave i razgovori su “nezemaljski”, strijele lete na sve strane, energija se prosipa… Zbog sličnosti u ovom dijelu Vaših osobnosti, kompatibilnost uvelike ovisi o tome kako ćete riješiti pitanje slobode i što to znači za Vas oboje. Kompromis i tolerancija su ključne riječi u ovoj vezi.

venrcprcu Jarcu

Vaše ljubavne prirode i potrebe su sasvim drugačiji, što može postaviti izazove u ovoj vezi. Vi ne volite ništa planirati unapred, Vi prosto živite za trenutak, ali Vaš ljubavnik, naprotiv, je znatno oprezniji i prizemniji, te Vaša veza ide u smjeru sukoba. Ipak, s razumijevanjem, imate mnogo toga za ponuditi jedni drugima. Vi možete naučiti Vašeg partnera da se opusti i uživa, a on/ona Vas mogu podučiti planiranju i stabilnosti.

venrqrusu Vodenjaku

Ovo je veza u kojoj oba partnera cijene slobodu i samostalnost u ljubavnim odnosima. Svaki od Vas cijeni potrebu za individualnosti i niti jedan od Vas vjeruje da partnerstvo treba ugušiti tu osnovnu potrebu. Vaš pristup ljubavi, međutim, može biti malo više impulzivan i emocionalan od Vašeg nešto mirnijeg partnera. Vi ste izražajniji od svog partnera, i Vaše reakcije na većinu stvari su neposredne i emocionalno nabijene. Vaš partner je više sposoban analizirati situaciju. Ako možete ovo vidjeti kao manju nekompatibilnosti, i tretirati kao priliku da Vaša veza bude naprednija, ovo partnerstvo ima puno potencijala.

venrpscsu Ribama

Oboje ste skloni tražiti najbolje u svom partneru i taj idealizam može ojačati Vašu vezu. Vaši stilovi u ljubavi, međutim, mogu biti radikalno drugačiji. Dok ste Vi općenito vrlo izravni o Vašim potrebama u ljubavi, Vaš partner ne zna što su njegove potrebe. Vaš partner je suosjećajan i intuitivan, i treba da se “osjeća dobro” u jubavnoj vezi. Vaše emocije u ljubavi kreću se mnogo brže, a Vi ste ponekad nestrpljivi sa svojim partnerom, kao rezultat toga, što Vašeg partnera može jako povrijediti. Pokušajte cijeniti ono što svatko od Vas ima za ponuditi jedan drugom.


Povezani članci

Venera planet ljubavi

Tarot, astrologija, numerologija