Venera u Škorpionu

Pogledajte što za Vašu vezu znači ako je Vaša Venera u Škorpionu, a Venera Vašeg partnera

venaru Ovnu

Neobična kombinacija, ali vrlo intrigantna kad dva moćna Venerina položaja dolaze zajedno! Privlačnost može biti uzbudljiva, ali harmoniju je teško postići. Vaš partner je direktan, dok Vi koristi zaobilaznice u izrazima ljubavi. Vaš partner živi za uzbuđenje trenutka, ali Vi želite predanost i postojanost. Vi bi trebali iskoristiti Vašu energiju za uvođenje reda i sklada u Vaš odnos kako bi veza mogla uspjeti.

ventauu Biku

Suprotnosti se privlače? Možda. Zanimljiva stvar o suprotnim astrološkim znakovima je da imaju neku zajedničku karakternu osobinu. Oboje ste tvrdoglavi, intenzivni i odani u ljubavi. Niti jedan od Vas izlazi iz veze tek tako. Vaš partner želi mir i stabilnost, a Vi uspijevate poljuljati brod s vremena na vrijeme, jer se osjećate ugroženo kada odnos postane previše predvidljiv, a predvidljivost nije Vaš cilj! Ovaj osnovni sukob je neizbježan, i pronalaženje zajedničkog jezika bit će ključno. Ovo partnerstvo ima izuzetnu priliku da traje.

vengemu Blizancima

Ovo je jedna od najizazovnijih kombinacija! U početku, privlačnost između Vas može biti intenzivna. Oboje ste znatiželjni (iako u potpunosti na različite načine), i možete biti potpuno fascinirani jedan s drugim. Ali upravo razlike koje Vas privlače mogu se pretvoriti u ozbiljna “pitanja” kako vrijeme prolazi. Oboje ste provokativni na svoj način. Imate sasvim drugačiji pogled na partnerstvo. Vaš partner želi da bude zabavno, a Vi ćete rado žrtvovati zabavu zarad intenziteta. Ova veza jeste izazovna, ali je moguće uz puno rada i strpljenja, napraviti je trajnom i stabilnom.

vencancu Raku

Ovo je dobra kombinacija jer su oba znaka vodeni. Privlačnost između Vas dvoje je magnetska, duboko osjećate ljubav i imate potencijal izdržati test vremena. Komunikacija bi trebala biti otvorena što je više moguće, jer oboje imate tendenciju da držite osjećaje duboko u sebi. Empatija koja teče između Vas može ublažiti bilo koji problem u Vašem odnosu.

venleu Lavu

Vi i Vaš partner ste posesivni, što može biti veliki problem između Vas. Kad su Lav i Škorpion u vezi, suočeni smo s miješanjem vatre i vode. Voda (Škorpion) ima moć ugasiti vatru (Lav). Prirodni entuzijazam Vašeg partnera, Vama se može činiti kao prijeteći ili uznemirujući, ali Vi možete lako ugasiti svaku iskru u njemu. Lav i Škorpion su fiksni znaci, što znači da su vrlo odani i vrlo tvrdoglavi! Ako počnete cijeniti partnerovu snagu, a on Vašu emocionalnu predanost, ova veza može opstati.

venviru Djevici

Vi ste strastveni možda čak i provokativni i ako osjetite da strast i predanost nedostaju u vezi, postaje Vam dosadno i želite otići. To je zato što ste Vi pomalo ovisni o emocionalnim uzbuđenjima. Vaš partner vrlo praktično gleda na ljubav i vezu uopće. Problemi uglavnom nastaju između razlike u fokusu. Vaš partner vrijednuje paraktičnost, a Vi emocionalnost, što može postati frustrirajuće. Ako prihvatite razlike, Vaša veza ima mnogo prednosti i puno potencijala.

venliu Vagi

Vaš partner cijeni predanost kao i Vi, oboje ste usredotočeni na zajedništvo, iako na različite načine! Vi želite partnerovu dušu, a ne samo fizičku prisutnost. Vaš partner, s druge strane, je najviše zainteresiran za druženje i vanjske izraze zajedništva. Ova temeljna razlika može Vas istodobno privlačiti i odbijati. Imate puno toga za naučiti i ponuditi jedno drugome. Pronalaženje zajedničkog jezika ne može biti lako, ali predanost Vašoj vezi može biti najjači zajednički cilj.

venscou Škorpionu

Vaše sličnosti u pristupu ljubavi ili mogu ojačati Vaš odnos ili Vas natjerati da iziđete iz takve veze. Često, to je kombinacija oboje. Vi i Vaš partner ste ljubitelji intenzivne i emocionalne uključenosti u odnosu. Jake emocije ćete sigurno dobiti jedan od drugog, ali među Vama ne postoje temeljne razlike koje bi Vam vezu mogle učiniti zanimljivom.  Nije da je ovaj odnos dosadan – nikada neće biti, ali zbog prevelike osjećajnosti, može doći do sukoba. Opet, kad se sukobite, Vi to ne možete podnijeti i ta činjenica postaje Vam gotovo nepodnošljiva. Vremenom, u ovoj vezi može biti dosta uzajamnog poštovanja i zajedničkih ciljeva.

vensagittu Strijelcu

Ovo je veza u kojoj imamo dva vrlo različita načina izražavanja ljubavi i čiji rezultat može biti neugodan. Vi i Vaš partner možete pristupiti ljubavnoj vezi vrlo intenzivno, ali Vaš partner je intenzivan na drugačiji način. On ili ona je vatreni ljubavnik, usmjeren na djelovanje i strast u trenutku, dok Vaša strast teče dublje i znatno više emocionalno. Vi možete biti pomalo posesivni, što guši Vašeg partnera koji se osjeća kao u kavezu. Ovo može biti stjenovito partnerstvo, ali vrlo poticajno u isto vrijeme.

vencapu Jarcu

Budući da Vaš partner žudi za intimnosti, Vi ste vjerojatno idealna osoba za njega ili nju. Vi temeljito cijenite partnerovu predanost vezi, vjerojatno više od većine. Oboje imate jake osobnosti, na različite načine, a to može uzrokovati neke napetosti s vremena na vrijeme. Međutim, niti jedan od vas može ostati po strani predugo, a međusobno poštovanje može učiniti čuda za Vaše partnerstvo. Ovo je poticajna kombinacija, jedan drugom imate dati puno.

venaquaru Vodenjaku

Ovo je vrlo izazovna kombinacija. Vaša priroda je intenzivna i vrlo strastvena, dok je Vaš partner prilično rezerviran. Vaš ljubavnik vrijednuje objektivnost i ponosi se svojim intelektom, a prevelika emocionalnost ga plaši i udaljava od Vas. Vi to udaljavanje vidite kao nedostatak brige za Vas i Vaš odnos. Ovaj odnos može biti vrlo buran s vremena na vrijeme, ali ipak uzbudljiv. U najmanju ruku, Vi se divite jedan drugom.

venpiscu Ribama

Ovo je veza puna razumijevanja. Volite intuitivno i emotivno koristiti svoj um da sudite je li netko dobar za Vas ili ne. Morate osjetiti povezanost. Isto vrijedi i za Vašeg partnera. Vi ste više fokusirani na intimu nego Vaš partner. Vaš partner voli svim svojim srcem, ali vjerojatno se pitate jesu li ti osjećaji ljubavi namenjeni samo Vama. Vi želite partnera samo za sebe, niste oduševljen dijeliti partnera s ostatkom svijeta. Dakle, kada Vaš partner izražava svoju empatiju prema svemu i svakome, Vi se osjećate ugroženo. Morate razumjeti i prihvatiti partnerovu ljubav prema čovječanstvu u cjelini, nije da on/ona ima vezu sa strane, ne nikako. Ali, zašto brinuti o ostatku svijeta? To je stav koga se Vi držite, a to bi mogao biti najveći problem u ovoj vezi.


Povezani članci

Venera planet ljubavi

Tarot, astrologija, numerologija