Venera u Ribama

Pogledajte što za Vašu vezu znači ako je Vaša Venera u Ribama, a Venera Vašeg partnera

venearu Ovnu

Privlačnost može biti intenzivna u početku, ali Vaše inherentne razlike po pitanjima srca vremenom izbijaju na površinu. Uz razumijevanje i strpljenje, međutim, ovo partnerstvo može biti vrlo prijatno. Vaš partner će više nego vjerojatno preuzeti vodstvo u ovoj vezi. Vi ste pomalo sramežljivi i nesigurni, ali vrlo šarmantni. Imate mnogo za ponuditi jedni drugima nakon što se prevaziđete svoje razlike.

venertauu Biku

Iako postoje razlike u načinu na koji izražavate ljubav, ovo je odlična kombinacija. Vaš partner je jak i pouzdan, a to je upravo ono što Vama treba. Vi se ne osjećate jako, jednostavno zato što ste osjetljiva duša. Čvrst i stabilan partner, kao što je Vaš, pomoći će Vam biti sigurniji u sebe. Ponekad ste neodlučni ili je previše promjenjivo-ćudljivi. Ali ako Vaš partner  prepozna Vašu vrijednost, možete se međusobno nadopuniti u uspjeti ostati zajedno.

venegeu Blizancima

Različite potrebe u ljubavi i partnerstvu mogu biti izvor fasciniranosti, a također mogu uzrokovati puno sukoba! Želja za komunikacijom je prisutna u ovoj vezi. Međutim, Vašem partneru je važna mentalna stimulacija, a Vi vrijednujete romantiku više nego intelekt. Vi dijelite određenu mjeru nedosljednosti i promjenjivosti, kada je u pitanju ljubav. Glavna razlika ovdje su Vaše potrebe u ljubavi. Vi se oslanjatee na intuiciju, ne zanimaj Vas definicije ili analize Vašeg odnosa, to je frustrirajuće za Vas. Ono što ima smisla je da se usredotočite na ono pozitivno u Vašoj vezi, a to su Vaša fleksibilnost i inteligencija.

venecanu Raku

Ovo može biti vrlo lijepo partnerstvo s puno predanosti i osjećaja. Međusobno poštovanje je očigledno, a slični ciljevi i romantika ojačavaju vezu. Najveći problem koji bi mogao nastati između Vas je temeljna razlika u poimanju ljubavi: za Vašeg partnera ljubav je vrlo osobna, a Vi naginjete univerzalnoj ljubavi. Vi često pretjerujete u svojim osjećanjima, pa je potrebno ponekad vratiti Vas na pravi put. Ako naučite razumjeti i prihvatiti Vaše razlike, ovo partnerstvo svakako može biti moćno.

veneleu Lavu

Ova veza je miješanje požara s vodom. Vaš partner je direktan i velikodušan, a Vi ste vjerojatno jednako plemeniti, ali je Vaš način izražavanja ljubavi izrazito različit od partnerovog. Izazov je da se ovdje prihvate te razlike. Ovaj odnos može biti istodobno fascinantan i frustrirajući! Vi morate uložiti velike napore da shvatite jedan drugog i učiniti prilagodbe koje su potrebne kako bi taj odnos bio skladan.

veneviru Djevici

Ovo je slučaj “suprotnosti privlače” – u početku. Istina je da imate puno toga za učiti jedan od drugog. Ovakva veza postaje izazov kada shvatite da osobine koje su Vas privlačile postaju izvor nesuglasica i svađe. Vjera u ljubav je nešto čemu Vi možete naučiti Vašeg partnera, ako je on/ona otvoren za tako nešto, a on može Vama pokazati kako biti više praktičan i prizeman. Umjerenost je odgovor za uspostavljanje ravnoteže u Vašem odnosu.

veneliu Vagi

Vi i Vaš partner ste nježni i brižni u ljubavi. Iako ste oboje spremni prilagoditi se, Vaš partner je zračni znak, a Vi ste vodeni. Vaš partner probleme u odnosima želi rješavati s intelektualnim i razumnim stavom, a Vi instinktivno reagirate emocionalno na probleme. Vašeg partnera motiviraju misli i ideje, a Vas osjećaji. Ali kako ste oboje vrlo fleksibilni, Vaš odnos bi mgao uspjeti i potrajati.

venescou Škorpionu

Ovo je veza puna razumijevanja. Volite intuitivno i emotivno koristiti svoj um da sudite je li netko dobar za Vas ili ne. Morate osjetiti povezanost. Isto vrijedi i za Vašeg partnera. Vaš partner je više fokusiran na intimu nego Vi. Vi volite svim svojim srcem, ali Vaš partner se vjerojatno pita jesu li ti osjećaji ljubavi namenjeni samo njemu. On želi Vas samo za sebe, nije oduševljen dijeliti partnera s ostatkom svijeta. Dakle, kada Vi izražavate svoju empatiju prema svemu i svakome, Vaš partner se osjeća ugroženo. Vaš partner mora razumjeti i prihvatiti Vašu ljubav prema čovječanstvu u cjelini, nije da Vi imate vezu sa strane, ne nikako. Ali, on se pita – zašto brinuti o ostatku svijeta? To bi mogao biti najveći problem u ovoj vezi.

venesagu Strijelcu

Oboje ste skloni tražiti najbolje u svom partneru i taj idealizam može ojačati Vašu vezu. Vaši stilovi u ljubavi, međutim, mogu biti radikalno drugačiji. Dok je Vaš partner općenito vrlo direktan u ljubavi, Vi ne znate što su Vaše potrebe. Vi ste suosjećajni i intuitivni, i treba da se “osjećate dobro” u ljubavnoj vezi. Emocije Vašeg partnera u ljubavi kreću se mnogo brže, i ponekad je nestrpljiv sa Vama, što Vas može jako povrijediti. Pokušajte cijeniti ono što svatko od Vas ima za ponuditi jedan drugom.

venecapu Jarcu

Vaša spremnost da se prilagodite može biti vrlo atraktivna za Vašeg partnera, jer je disciplina ono što on/ona želi od partnerstva. Ako oboje možete prihvatiti i poštovati svoje razlike u izražavanju ljubavi, Vaša veza može biti odlična. Međutim, te razlike bi mogle dovesti do različitih izazova u odnosu. Vi smatrate partnera previše krutim u izražavanju ljubavi, a njemu je Vaše izjavljivanje ljubavi previše eterično. Međutim, ova kombinacija je mješavina vode (Ribe) i Zemlje (Jarac), što može biti vrlo dobro i uspješno bez obzira na razlike.

veneaquu Vodenjaku

Ovo je neobična kombinacija. Možda otkrijete da oboje dijelite univerzalnu ljubav prema čovječanstvu, te da ste vrlo idealistički ljudi. S vremena na vrijeme, Vi ćete možda pokušati odustati od veze, jer ste osjetljiviji kada je u pitanju odnos, jer Vi tražite vezu koja je vrlo duboka. Iako rado sudjelujete u razgovoru, Vi vrijednujete intimnosti više od intelektualne rasprave.  Međutim, Vas dvoje možete biti vrlo produktivan par jer uspijevate učinkovito kombinirati svoje misli i osjećaje.

venepisu Ribama

Ovo je kombinacija iz bajke. Bez obzira na to koliko različite Vaše osobnosti bile, Vi imate slične potrebe u ljubavi. Oboje ste spremni prilagoditi se osobi koju volite. Svatko od Vas ima tendenciju da treba partnera koji će napraviti malo “usmjeravanje” i “utvrđivanje” u vezi, a to je vjerojatno glavni problem u vašem odnosu. Oboje ste intuitivni i ne osobito praktični kada je u pitanju ljubav, oboje cijenite duhovnost Vaše veze, i često niste realni po pitanjima života uopće.  Međutim, Vaša veza je romantična i slatka, to je jedinstvo dva istomišljenika.


Povezani članci

Venera planet ljubavi

Tarot, astrologija, numerologija