Venera u Raku

Pogledajte što za Vašu vezu znači ako je Vaša Venera u Raku, a Venera Vašeg partnera

vau Ovnu

Ova kombinacija definitivno čini malo čudan par! Vašom Venerom vlada Mjesec, dok Venerom Vašeg partnera vlada Mars. Postoji jasna razlika između onoga što je važno za Vas u ljubavi, i što Vaš partner smatra važnim. Vaše razlike mogu se pokazati kao kamen spoticanja. Ako ste spremni učiti jedan od drugog, možda ćete učiniti ovu vezu lijepom i trajnom.

vtu Biku

Vi ste osoba koja se doista osjeća sigurno i ugodno s partnerom, a to je jako važno za Vas. Sigurnost je najvažnija za Vas oboje, što može dovesti vezu do dosade jer oboje volite proračunati svoj sljedeći korak. Vi se morate otvoriti i pokazati svoja osjećanja i nakon što steknete povjerenje u partnera, i uvidite da je odan i iskren, možete biti sigurni kako će veza imati potencijal.

vvgu Blizancima

Vi imate vrlo malo zajedničkog, ali to stvara puno interesa i fascinacije između Vas oboje. Možete pristupiti ljubavi na izrazito različite načine, a Vaš partner ima mnoge osobine koje Vama nedostaju, i obrnuto. Privlačnost je jaka između Vas. Vi ste osjećajni, nježni i brižni, a Vas fascinira inteligencija i šarm Vašeg partnera, ali on/ona u ljubavi zahtijeva i malo racionalnosti, a ne samo čistu romantiku. Tijekom vremena, ovi vrlo različiti pristupi ljubavi mogu postati poteškoće, zato pokušajte obratiti više pozornosti na komunikaciju u Vašoj vezi, jer to može samo ojačati odnos među Vama.

vcau Raku

Oboje ste brižni i želite zaštititi jedan drugog. Sentimentalbost i romantika su Vama na prvom mjestu, oboje ste osjetljivi i menjate raspoloženja često, ali jako se dobro razumijete i ne osušujete jedan drugog. Vrlo ste posvećeni i težite sigurnosti i odanosti u ljubavi.

vlu Lavu

Vi ste emotivni i pokazujete svoju ljubav na vrlo suptilne načine. Vi često mijenjate raspoloženje, što je Vašem partneru zabrinjavajuće, a on/ona vole zabavu i flert što Vama smeta. Međutim morate znati i prihvatiti da Lav voli biti u središtu pozornosti cijelo vrijeme, ali Vam je odan i smatra Vas privlačnim. Uz zdravu dozu tolerancije, Vaš odnos može postati jako dobar, iako su Vaše razlike toliko očigledne.

vviu Djevici

Ova veza je jedna od boljih. Ovo nije uzbudljiv i intenzivan odnos, ali je brižan i miran na svoj način. Oboje žudite za sigurnosti i pouzdanosti u partnerstvu, i oboje ste vrlo sposobni za isporuku tih stvari jedan drugom. Komunikacija, međutim ne zauzima važno mjesto u ovoj vezi, što može postati problem. Vaš partner mora shvatiti kako ste Vi iznimno osjetljivi na kritike koje Vam s vremena na vrijeme upućuje. Uz razumijevanja i toleranciju, Vaša veza može biti predivna i dugotrajna.

vliu Vagi

U početku, činjenica da ste oboje osjetljivi i vrlo pomirljivi čini Vašu vezu gotovo neraskidivom, ali kako vrijeme odmiče, Vi uviđate razlike u Vašim stavovima o ljubavi kojee lako mogu postati kamen spoticanja. Vi možete izraziti svoju ljubav na izrazito emocionalan način, a Vaš partner je definitivno više intelektualno sklon. Vaša najveća snaga su osjetljivost i ravnoteža, usredotočite se na razvoj tih stvari i uz malo kompromisa, ova veza bi stvarno mogla postati neraskidiva.

vscu Škorpionu

Ovo je dobra kombinacija jer su oba znaka vodeni. Privlačnost između Vas dvoje je magnetska, duboko osjećate ljubav i imate potencijal izdržati test vremena. Komunikacija bi trebala biti otvorena što je više moguće, jer oboje imate tendenciju da držite osjećaje duboko u sebi. Empatija koja teče između Vas može ublažiti bilo koji problem u Vašem odnosu.

vsagu Strijelcu

Ovo je zbunjujuća kombinacija, ali ima potencijal za uspjeh ako ste spremni prihvatiti i učiti jedan od drugog. Dok Vi želite sigurnost i zaštitu, Vaš partner je nesretan kad veza postaje previše predvidljiva ili ograničavajuća. Ako partneru dopustite slobodu kretanja i ako on prihvati Vašu osjećajnost, vremenom ova veza može prerasti u lijepu i trajnu.

vcccu Jarcu

Suprotnosti se privlače, a Vi i Vaš partner ste u suprotnim znakovima zodijaka! Oboje ste sigurni kako ste pronašli ono što Vam treba. Međutim, tijekom vremena, Vaše različite potrebe mogu uzrokovati probleme. Vaš pristup ljubavi je osjetljiv i intuitivan, a Vaš partner je praktičan. On ili ona voli imati kontrolu u emocionalnom odjelu. Imate puno za učiti jedan od drugog i Vaš odnos će imati uspjeha ako cijenite razlike, a ne koristite ih kao emocionalno oružje.

vaquau Vodenjaku

Vaši stilovi i potrebe u ljubavi znaju biti u suprotnosti. Vi želite odnos koji je vrlo osobni i predan, a Vaš partner je skloniji tražiti klasično prijateljstvo u svakom ljubavnom odnosu! Snažna početna privlačnost desila se vjerojatno samo zbog fascinacije u razlikama između Vas. Vaš partner treba slobodu i prostor koju mu morate pružiti ako želite biti zajedno. Sve dok ste tolerantni prema međusobnim potrebama, ova veza će trajati.

vpiu Ribama

Ovo može biti vrlo lijepo partnerstvo s puno predanosti i osjećaja. Međusobno poštovanje je očigledno, a slični ciljevi i romantika ojačavaju vezu. Najveći problem koji bi mogao nastati između Vas je temeljna razlika u poimanju ljubavi: za Vas je ljubav vrlo osobna, a Vaš partner naginje univerzalnoj ljubavi. Vaš ljubavnik često pretjeruje u svojim osjećanjima, pa je potrebno ponekad vratiti ga na pravi put. Ako naučite razumjeti i prihvatiti Vaše razlike, ovo partnerstvo svakako može biti moćno.


Povezani članci

Venera planet ljubavi

Tarot, astrologija, numerologija