Venera u Ovnu

Pogledajte što za Vašu vezu znači ako je Vaša Venera u Ovnu, a Venera Vašeg partnera

veariu Ovnu

Iskre lete! Tu može biti puno entuzijazma, ali i sukoba. Vaši ciklusi neće uvijek koordinirati, tako da može biti mnogo uspona i padova u ovoj vezi. Dve vatre se ne boje izneti što misle, i bilo bi mudro dati jedan drugom malo prostora kad stvari postanu suviše van kontrole. Vaš odnos je intenzivan, pa čak i ratoboran s vremena na vrijeme, ali Vi oboje to želite.

vetauru Biku

Vi želite sve ili ništa, sada ili nikada, a Vaš partner voli ići polako. Tvrdoglavost i sukobi mišljenja su više nego vjerojatni da pokvare Vaš odnos s vremenom. Vaš ljubavnik je vrlo fokusiran na senzualna zadovoljstava i udobnost, a Vi ste živa vatra. Vaš miroljubivi partner traži sklad u svom okruženju, ali “sklad” izgleda prilično monotono u Vašim očima. Ova veza je naporna u smislu da puno treba raditi na njoj kako bi uspjela.

vegeminu Blizancima

Ljubav ze  zabava za Vas i Vašeg partnera. Oboje želite biti aktivni i bojite se dosade u vezi. Vaš partner je vrlo intelektualan i uživa u dugim razgovorima, ali Vi ako je razgovor predug, možete ga pronaći dosadnim. Vaš ključ uspjeha je naći ravnotežu u vezi, usporiti ponekad i razmisliti o postupcima.

vecancu Raku

Ova kombinacija definitivno čini malo čudan par! Vašom Venerom vlada Mars, dok Venerom Vašeg partnera vlada Mjesec. Postoji jasna razlika između onoga što je važno za Vas u ljubavi, i što Vaš partner smatra važnim. Vaše razlike mogu se pokazati kao kamen spoticanja. Ako ste spremni učiti jedan od drugog, možda ćete učiniti ovu vezu lijepom i trajnom.

venleu Lavu

Oboje imate Veneru u vatrenim znakovima, što znači kako ljubavi pristupate s puno entuzijazma i na izravan način. Iskre lete između Vas! Svaki od Vas zaljubljuje se brzo i intuitivno. Oboje ste prilično usmjereni na ljubav, što naravno može biti malo problematično! Vi i Vaš ljubavnik ste konkurencija jedan drugom, te morate paziti kako se ne bi natjecali suviše. Prijateljsko natjecanje može biti osvježavajuće i može pomoći u održavanju vitalnosti i uzbuđenja u ljubavi.

venviu Djevici

Ovdje vidimo miješanje vatre (Vi!) i zemlje (Vaš partner). To nije laka kombinacija, sigurno, ali ona ima svoje pozitivne strane. Jedna od najuočljivijih razlika između Vas i Vašeg partnera je Vaš potreba za uzbuđenjem u suprotnosti sa željom sigurnosti Vašeg partnera. Vaš impulzivna i natjecateljska priroda može učiniti Vašeg partnera nesigurnim s vremena na vrijeme. Zajednički interesi su važni za Vašeg partnera, a to također može biti problem, jer ste Vi prilično različiti! Međutim, ova kombinacija može uspjeti, pogotovo ako ste oboje voljni učiti jedan od drugog.

venlibu Vagi

Ovdje imamo slučaj “suprotnosti se privlače”! Atrakcija može biti vrlo moćna, uglavnom zato što svako od Vas može ponuditi ono što drugi nema. Vaše partnerstvo može biti bolje ako je samo prolazna afera. Neodlučnost Vašeg partnera može biti kamen spoticanja u Vašoj vezi, jednostavno zato što Vi nemate strpljenja čekati. Ako vidite nekoga (ili nešto) što Vam se sviđa, Vi krećete za to! Nema potrebe vagati prednosti i nedostatke. Međutim, s ljubavlju i razumijevanjem, Vaš odnos može uspjeti i biti dugotrajan!

vescoru Škorpionu

Neobična kombinacija, ali vrlo intrigantna kad dva moćna Venerina položaja dolaze zajedno! Privlačnost može biti uzbudljiva, ali harmoniju je teško postići. Vi ste izravni, dok Vaš partner koristi zaobilaznice u izrazima ljubavi. Vi živite za uzbuđenje trenutka, ali vaš partner želi predanost i postojanost. Vi bi trebali iskoristiti Vašu energiju za uvođenje reda i sklada u Vaš odnos kako bi veza mogla uspjeti.

vesagiu Strijelcu

Vi se oboje zaljubljujete intuitivno, gotovo nagonski, Vaš odnos će gotovo sigurno početi brzo. Oboje volite oštre rasprave i ne bojite se reći jedan drugom što mislite, ali dobra stvar je što ne osuđujete jedan drugog. Vaša veza je jaka, intenzivna, puna uzbuđenja i ono što je najvažnije, Vi znate kako jedan drugom dati prostora.

vecapu Jarcu

Razlike u Vašim stilovima izražavanja ljubavi su prilično očite od samog početka. Vaš partner je praktičan, a Vi u pitanjima srca, djelujete odmah, a mislite kasnije. Možde će Vam Vaš partner biti malo previše ozbiljan s vremena na vrijeme, ali on uživa ​​u činjenici da ste sposobni u odnos uneti zabavu i aktivnost. Ako ste oboje iskreni u ljubavi, Vaš odnos će uspjeti.

veaquau Vodenjaku

U većini slučajeva, ova kombinacija nadahnjuje uzajamno poštivanje i uvažavanje. Oboje Vas ste općenito pozitivni u pitanjima srca, tako da je optimizam prisutan kad ste zajedno. Vaš partne sa Venerom u Vodenjaku je ponekad po strani, ali Vas to ne živcira, za Vas je to izazov. Ova veza je divna i Vi vjerojatno cijenite i poštivate jedan drugog.

vepisu Ribama

Privlačnost može biti intenzivna u početku, ali Vaše inherentne razlike po pitanjima srca vremenom izbijaju na površinu. Uz razumijevanje i strpljenje, međutim, ovo partnerstvo može biti vrlo prijatno. Vi ćete više nego vjerojatno preuzeti vodstvo u ovoj vezi. Vaš partner može biti pomalo sramežljiv i nesiguran, ali vrlo šarmantan. Imate mnogo za ponuditi jedni drugima nakon što se prevaziđete svoje razlike.


Povezani članci

Venera planet ljubavi

Tarot, astrologija, numerologija