Venera u Lavu

Pogledajte što za Vašu vezu znači ako je Vaša Venera u Lavu, a Venera Vašeg partnera

vovanu Ovnu

Oboje imate Veneru u vatrenim znakovima, što znači kako ljubavi pristupate s puno entuzijazma i na izravan način. Iskre lete između Vas! Svaki od Vas zaljubljuje se brzo i intuitivno. Oboje ste prilično usmjereni na ljubav, što naravno može biti malo problematično! Vi i Vaš ljubavnik ste konkurencija jedan drugom, te morate paziti kako se ne bi natjecali suviše. Prijateljsko natjecanje može biti osvježavajuće i može pomoći u održavanju vitalnosti i uzbuđenja u ljubavi.

vbiku Biku

Oboje cijenite odanost, i oboje ste spremni ostati vjerni jedan drugome. Vi ste nešto koketniji i razigraniji, a Vaš partner to ponekad može krivo protumačiti kao nelojalnost. On je sklon posesivnosti, ali vi volite malo prostora u svojoj vezi. On treba shvatiti da ste Vi odani i samo volite biti u središtu pozornosti. Lav i Bik su i fiksni znakovi, što može značiti da će Vaš odnos trajati duže nego mnogi, iako dugovječnost ne znači da će biti lako.

vbliu Blizancima

Prva stvar koju ćete primijetiti jedan kod drugog je da dijelite zajednički osjećaj zabave u ljubavi. Oboje ste razigrani, neki bi čak mogli reći djetinjasti! Vi stalno želite biti u središtu pozornosti i smeta Vam što Vaš partner teži različitim iskustvima. Unatoč tim razlikama, Vaša veza je uglavnom pozitivna.

vraku Raku

Vaš partner je vrlo emotivan i pokazuje svoju ljubav na vrlo suptilne načine, često mijenja raspoloženje, što Vi vidite kao zabrinjavajuće. Vi volite zabavu i flert što vrlo smeta Vašem partneru s Venerom u Raku. Ako bi pokazali malo više suosjećajnosti prema partneru, a on Vam dao malo prostora, Vaš odnos može postati jako dobar, iako su Vaše razlike toliko očigledne.

vlavu Lavu

Drama! Oboje imate slične stilove u ljubavi, a Vaša veza je puna prednosti i slabosti. Oboje zauvijek želite ostati u prvim fazama romantike, ali također tražite sigurnost. Vaša obostrana želja za dugotrajnu romantiku i strast, kao i sigurnost, može biti dovoljna, ali s druge strane, oboje zahtijevate biti u središte pozornosti u Vašoj vezi, a to može izazvati neke probleme. Ako ste u jednom od svojih melodramatičnih raspoloženja, što onda raditi? Ovo je vrlo strastvena kombinacija s puno potencijala, ali i drame.

vdjevicau Djevici

U ljubavi, Vi živite za trenutak, a Vaš partner je, s druge strane, malo više fokusiran na budućnost. On/ona brine o praktičnoj strani partnerstva. Vi često očekujete da se Vaš partner osjeća isto kao Vi. Rezultat je nedostatak razumijevanja između Vas, ali uz zdravu dozu tolerancije, taj odnos može biti uspješan.

vvagau Vagi

Vi i Vaš partner volite ljubav, volite biti zaljubljeni i volite romantiku. Glavna razlika je u tom smislu da je Vaš partner u potpunosti u “mi” vezi, dok ste Vi više za “ja”. Vaš partner je jako zabrinut i ljutnja može izgorjeti iznutra i na kraju ako niste pažljivi, Vaša veza će propasti.

vskorpionu Škorpionu

Vi i Vaš partner ste posesivni, što može biti veliki problem između Vas. Kad su Lav i Škorpion u vezi, suočeni smo s miješanjem vatre i vode. Voda (Škorpion) ima moć ugasiti vatru (Lav). Vaš prirodni entuzijazam u ljubavi može biti prijeteći ili uznemirujući Vašem partneru, a on ili ona može lako ugasiti svaku iskru u Vama. Lav i Škorpion su fiksni znaci, što znači da su vrlo odani i vrlo tvrdoglavi! Ako počnete cijeniti partnerovu emocionalnu predanost vezi, a Vaš ljubavnik počne poštivati Vašu snagu, ova veza može opstati.

vstrijelacu Strijelcu

Vi i Vaš partner dijelite vatreni pristup ljubavi. Oboje se zaljubljujete intuitivno, bez puno teškoća. Vi dijelite zajedničku ljubav prema akciji i strastveno volite jedan drugog. To je dobar početak, sigurno, ali može biti nekoliko poteškoća na Vašem ljubavnom putu. Vi ste, naravno, više odani od svog nemirnog partnera, a odanost partnera je vrlo važna za Vas. To ne znači da je Vaš partner promiskuitetan, ali Vama to svakako daje osjećaj nesigurnosti. Ako se Vaš partner osjeća slobodan, on će vjerojatno ostati vjeran. Ako smirite Vaše vatre, i nađete kompromis, ova veza će ostati strastvena, puna entuzijazma i svakako dugotrajna.

vjaracu Jarcu

Vi ste u svojim ljubavnim odnosima, često impulzivni, a Vaš partner posjeduje više stalan, praktičan prikaz odnosa. Vi imate tendenciju dramatizirati svoje osjećaje, Vaš partner je, s druge strane, više pridržan. Oboje cijenite odanost i sigurnost u partnerstvu, ali Vaši stilovi izražavanja ljubavi su radikalno drugačiji. Ali ako ste oboje spremni, sigurno možete puno naučiti jedan od drugog i ostati u vezi.

vvodenjaku Vodenjaku

Ovo je slučaj “suprotnosti privlače”. Vi, s Venerom u Lavu, stavljate veliki naglasak na osobno i kreativno izražavanje sebe, a Vodenjak je više zabrinuti za cijelu zajednicu. Vaš partner izražava svoje osjećaje ljubavi na svoj način, a Vas to frustrira. Vi ste u velikoj mjeri subjektivna, a Vaš partner objektivna osoba. Oboje želite biti posebni i “drugačiji” na svoj način. Vaš partner želi biti cijenjen zbog njegove jedinstvenosti u odnosu na skupine, a Vas interesira samo ono što se dešava među Vama. Ako uspete uspostaviti ravnotežu, možda ćete imati prilku i održati ovakvu vezu.

vribeu Ribama

Ova veza je miješanje požara s vodom. Vi ste izravni i velikodušni, a Vaš ljubavnik je vjerojatno jednako plemenit, ali je njegov način izražavanja ljubavi izrazito različit od Vašeg. Izazov je da se ovdje prihvate te razlike. Ovaj odnos može biti istodobno fascinantan i frustrirajući! Vi morate uložiti velike napore da shvatite jedan drugog i učiniti prilagodbe koje su potrebne kako bi taj odnos bio skladan.


Povezani članci

Venera planet ljubavi

Tarot, astrologija, numerologija