Venera u Jarcu

Pogledajte što za Vašu vezu znači ako je Vaša Venera u Jarcu, a Venera Vašeg partnera

vevnu Ovnu

Razlike u Vašim stilovima izražavanja ljubavi su prilično očite od samog početka. Vi ste praktični, a Vaš partner u pitanjima srca, djeluje odmah, a misli kasnije. Možde ćete se Vašem partneru činiti malo previše ozbiljni s vremena na vrijeme, ali Vi uživate ​​u činjenici da je on/ona sposoban u odnos unijeti zabavu i aktivnost. Ako ste oboje iskreni u ljubavi, Vaš odnos će uspjeti.

vebku Biku

Ovo je jedna od stabilnijih kombinacija, jer, iako ste različiti, Vi dijelite zajedničke ciljeve čime svodite napetost na minimum. Vi znate da se možete osloniti jedan na drugog, a to je vrlo važno za trajnu i lijepu vezu.

veblzncu Blizancima

Ovo je jedna od najneobičnijih veza koja može biti fascinantna i frustrirajuća u isto vrijeme. Vi ste malo sramežljivi ili Vam je neugodno pričati o ljubavi, ali znate što je odanost i pouzdanost. Vi volite svoju samoću, a Vaš partner voli svoj prostor. Ako se možete osloboditi tog osjećaja da samoća prijeti Vašoj vezi, i vrijeme koje ste zajedno iskoristite u pozitivne stvari u kojima oboje uživate, Vaša veza može opstati.

verku Raku

Suprotnosti se privlače, a Vi i Vaš partner ste u suprotnim znakovima zodijaka! Oboje ste sigurni kako ste pronašli ono što Vam treba. Međutim, tijekom vremena, Vaše različite potrebe mogu uzrokovati probleme. Vaš partner pristupa ljubavi s osjetljivosti i intuiticijom, a Vi ste praktični. Vi volite imati kontrolu u emocionalnom odjelu. Imate puno za učiti jedan od drugog i Vaš odnos će imati uspjeha ako cijenite razlike, a ne koristite ih kao emocionalno oružje.

velu Lavu

Vaš partner je u svojim ljubavnim odnosima, često impulzivan, a Vi posjedujete više stalan, praktičan prikaz odnosa. Vaš partner ima tendenciju dramatizirati svoje osjećaje, a Vi ste, s druge strane, više pridržani. Oboje cijenite odanost i sigurnost u partnerstvu, ali Vaši stilovi izražavanja ljubavi su radikalno drugačiji. Ali ako ste oboje spremni, sigurno možete puno naučiti jedan od drugog i ostati u vezi.

vedjvcau Djevici

Sigurnost u partnerstvu je Vaša zajednička vrijednost, a svaki od Vas preuzima odgovornost za svoj dio odnosa. Vašu vezu krasi međusobno poštovanje i uvažavanje. Vi volite imati trenutke samoće, a to je nešto što bi Vaš partner morao razumijeti. Sve u svemu, ova veza je opuštena i stabilna.

vevgu Vagi

Vaš partner vaga prednosti i nedostatke Vaše ljubavne veze iz dana u dan. Vi ste nešto suzdržaniji u iskazivanju ljubavi. Rječitost i romantika su važni za Vašeg partnera, a praktični izrazi ljubavi su važni za Vas. Vaši stilovi u ljubavi su različiti, ali međusobno poštovanje je uvijek moguće, unatoč tim razlikama.

veskrpnu Škorpionu

Budući da Vi žudite za intimnosti, Vi ste vjerojatno idealna osoba za njega ili nju. Vi temeljito cijenite partnerovu predanost vezi, vjerojatno više od većine. Oboje imate jake osobnosti, na različite načine, a to može uzrokovati neke napetosti s vremena na vrijeme. Međutim, niti jedan od Vas može ostati po strani predugo, a međusobno poštovanje može učiniti čuda za Vaše partnerstvo. Ovo je poticajna kombinacija, jedan drugom imate dati puno.

vestrlcu Strijelcu

Vaše ljubavne prirode i potrebe su sasvim drugačiji, što može postaviti izazove u ovoj vezi. Vaš partner ne voli ništa planirati unapred, ona/ona prosto živi za trenutak, ali Vi, naprotiv, ste znatno oprezniji i prizemniji, te Vaša veza ide u smjeru sukoba. Ipak, s razumijevanjem, imate mnogo toga za ponuditi jedni drugima. Vi možete naučiti Vašeg partnera da planira i bude stabilniji, a on/ona Vas mogu podučiti optimizmu i radosti.

vejrcu Jarcu

Slični ciljevi i slične potrebe u ljubavi pružaju zdrav i čvrst temelj za Vaše partnerstvo. Bez obzira koliko ste različiti na drugim razinama, činjenica da su Vaše ljubavne potrebe iste može pomoći izgladiti sva druga neslaganja. Možete se osloniti jedan na drugog i uživati u svojoj vezi.

vevdnjku Vodenjaku

Ovo je pomalo čudna kombinacija, jer svaki od Vas se distancira od ljubavi i romantike na svoj način. Vi skrivate svoju senzualnost i povezanost sa osobom koju volite, a Vaš partner, s druge strane, ne krije ništa! Vaš partner uživa u dijeljenju društvenih aktivnosti sa svojim partnerom. Vi ste obično više zainteresirani za privatnost sa svojim partnerom. Međutim, s ljubavlju i razumijevanjem, ovo partnerstvo može uspjeti.

verbu Ribama

Spremnost Vašeg partnera da se prilagodi može biti vrlo atraktivna za Vas, jer je disciplina ono što želite od partnerstva. Ako oboje možete prihvatiti i poštovati svoje razlike u izražavanju ljubavi, Vaša veza može biti odlična. Međutim, te razlike bi mogle dovesti do različitih izazova u odnosu. Vaš ljubavnik Vas smatra previše krutim u izražavanju ljubavi, a Vama je partnerovo izjavljivanje ljubavi previše eterično. Međutim, ova kombinacija je mješavina vode (Ribe) i Zemlje (Jarac), što može biti vrlo dobro i uspješno bez obzira na razlike.


Povezani članci

Venera planet ljubavi

 

Tarot, astrologija, numerologija