Venera u Djevici

Pogledajte što za Vašu vezu znači ako je Vaša Venera u Djevici, a Venera Vašeg partnera

veneraovanariesu Ovnu

Ovdje vidimo miješanje vatre (Vaš partner!) i zemlje (Vi). To nije laka kombinacija, sigurno, ali ona ima svoje pozitivne strane. Jedna od najuočljivijih razlika između Vas i Vašeg partnera je njegova potreba za uzbuđenjem u suprotnosti sa sigurnosti koju Vi priželjkujete. Impulzivna i natjecateljska priroda Vašeg partnera može Vas učiniti nesigurnim s vremena na vrijeme. Međutim, ova kombinacija može uspjeti, pogotovo ako ste oboje voljni učiti jedan od drugog.

venbiktaurusu Biku

Vi i Vaš partner ste zemljani znakovi, što znači da definitivno dijelite neke dodirne točke. Želite izgraditi djelatno partnerstvo. Tražite sigurnost u ljubavi. Jedna od glavnih razlika u Vašim osobinama je Vaša spremnost da se prilagodite, a Vaš partner je tvrdoglav, posjeduje izdržljivost, sigurno, ali ne i fleksibilnost. Pokušajte ponekad popustiti partneru i naći kompromis jer tako ova veza može potrajati i biti uspješna.

venblizgeminiu Blizancima

Budući da Vi vrijednujete inteligenciju i komunikaciju, može biti vrlo malo mentalne privlačnost između Vas. Oboje ste pomalo nemirni i znatiželjni. Vi se predajete cijelim bićem u vezi, a Vaš partner s druge strane, zahtijeva malo više slobode. Njemu je to sasvim normalno, dok je za Vas zastrašujuće. Ako počnete sumnjati u partnerovu iskrenost i postojanost, podsjetite ga koliko cijenite Vaš odnos. Pažljivost može razbiti sve razlike.

venrakcanceru Raku

Ova veza je jedna od boljih. Ovo nije uzbudljiv i intenzivan odnos, ali je brižan i miran na svoj način. Oboje žudite za sigurnosti i pouzdanosti u partnerstvu, i oboje ste vrlo sposobni za isporuku tih stvari jedan drugom. Komunikacija, međutim ne zauzima važno mjesto u ovoj vezi, što može postati problem. Također, morate shvatiti kako je Vaš partner iznimno osjetljiv na kritike koje mu s vremena na vrijeme upućujete. Uz razumijevanja i toleranciju, Vaša veza može biti predivna i dugotrajna.

venlavleou Lavu

U ljubavi, Vi ste fokusirani na budućnost, dok Vaš partner živi za trenutak.Vi brinete o praktičnoj strani partnerstva, a Vaš partner očekuje da se osjećate isto kao on/ona. Rezultat je nedostatak razumijevanja između Vas, ali uz zdravu dozu tolerancije, taj odnos može biti uspješan.

vendjevvirgou Djevici

Oboje cijenite iste stvari u ljubavi, što je dobra polazna točka. Zajednički interesi su važni za Vas, ali u ovom slučaju, kada su dvije Djevice zajedno, to bi moglo izazvati neke probleme. U ljubavnom odnosu u cjelini, oboje ste fleksibilni i pažljivi, ali Vaš odnos može postati previše zavistan od detalja koje oboje primećujete. Morate biti oprezni ako želite ostati zajedno.

venvagalibrau Vagi

Vi i vaš ljubavnik dijelite ljubav prema ravnoteži i harmoniji, koja može biti glavna točka privlačnosti između Vas. Jedan od problema koji nastaje je temeljna razlika u stilovima ljubavi koja može dovesti do nesporazuma. Vi ste svakako mislilac, i Vaše ideje su konzervativne i praktične, a Vaš partner je stalno u oblacima. Međutim, oboje ste vrlo fleksibilni i prilagodljivi i možete održati Vašu vezu lijepom i trajnom.

venskorscoru Škorpionu

Vaš partner je strastven možda čak i provokativan i ako osjeti da strast i predanost nedostaju u vezi, postaje mu dosadno i želi otići. To je zato što je on/ona pomalo ovisan o emocionalnim uzbuđenjima. Vi vrlo praktično gledate na ljubav i vezu uopće. Problemi uglavnom nastaju između razlike u fokusu. Vi vrijednujete paraktičnost, a Vaš partner emocionalnost, što može postati frustrirajuće. Ako prihvatite razlike, Vaša veza ima mnogo prednosti i puno potencijala.

venstrijsagittu Strijelcu

Ova kombinacija je jedan od težih. Ovdje može postojati početna privlačnost, ali tijekom vremena Vaše razlike postaju nepremostive. Zajedničko Vam je da dijelite želju za učenjem kroz odnos i spremnost razgovarati o svemu. Vi ste svakako praktičniji partner u ovoj vezi, a Vaš partner voli filozofirati i želi prostor i slobodu jer ako ga netko počne kontrolirati, on želi pobjeći istog trenutka. To može biti vrlo neugodno za Vas. Izrada planova i definiranje ciljeva može pomoći u ovakvoj vezi.

venjaraccapricu Jarcu

Sigurnost u partnerstvu je Vaša zajednička vrijednost, a svaki od Vas preuzima odgovornost za svoj dio odnosa. Vašu vezu krasi međusobno poštovanje i uvažavanje. Vaš partner voli imati trenutke samoće, a to je nešto što bi Vi morali razumijeti. Sve u svemu, ova veza je opuštena i stabilna.

venvodaquau Vodenjaku

Vaš partner je oportunista, a Vi ste praktičar. Intelektualno, međutim, imate mnogo toga za podijeliti. Oboje uživate u smislenim razgovorima, ali ono o čemu pričate može dovesti do neslaganja. Vi vjerujete da su Vaše potrebe jednostavne, i jesu. Vi ste za praktično iskazivanje ljubavi, i cijenite partnerovu fizičku prisutnost. Vaš partner vrijednuje slobodu, i pokazuje svoju ljubav na različite načine. Nerazumijevanje je ono što je najvjerojatnije da će Vas podijeliti. Ovaj odnos može biti malo više nego izazovan, ali suosjećanje i razumijevanje mogu učiniti da ova veza opstane.

venribepiscesu Ribama

Ovo je slučaj “suprotnosti privlače” – u početku. Istina je da imate puno toga za učiti jedan od drugog. Ovakva veza postaje izazov kada shvatite da osobine koje su Vas privlačile postaju izvor nesuglasica i svađe. Vjera u ljubav je nešto čemu Vas Vaš partner može naučiti, ako ste otvoreni za njega, a Vi možete pokazati partneru kako biti više praktičan i prizeman. Umjerenost je odgovor za uspostavljanje ravnoteže u Vašem odnosu.


Povezani članci

Venera planet ljubavi

Tarot, astrologija, numerologija