Venera u Blizancima

Pogledajte što za Vašu vezu znači ako je Vaša Venera u Blizancima, a Venera Vašeg partnera

venariu Ovnu

Ljubav je  zabava za Vas i Vašeg partnera. Oboje želite biti aktivni i bojite se dosade u vezi. Vi ste vrlo intelektualni i uživate u dugim razgovorima, ali Vašem partneru, ako je razgovor predug, postaje dosadno. Vaš ključ uspjeha je naći ravnotežu u vezi, usporiti ponekad i razmisliti o postupcima.

venertarusu Biku

Vi i Vaš partner prilazite ljubavnim odnosima vrlo različito. Ova kombinacija može generirati puno nesporazuma, ali i fascinacija s partnerom. Ako ne prihvatite Vaše razlike i ne cijenite jedan drugog, Vaša veza će postati napeta i neće imati lijepu budućnost. Ali ako ste oboje spremni učiti jedan od drugog, Vaše partnerstvo ima puno potencijala biti uspješno.

venerblizu Blizancima

Oboje imate slične potrebe u odnosima te ova veza ima svoje prednosti i slabosti. Vi i Vaš partner volite razgovarati i zabavljati se. Zajedno uživate ​​svemu. U Vašem odnosu nema posesivnosti ili ljubomore, iako postoje usponi i padovi i u ovakvim vezama. Ako niste na istoj talasnoj razini, iskusićete burne trenutke! Iz tog razloga, ovo uparivanje je vjerojatno više pogodna za kraće afere nego dugoročne obveze. Ipak, odnos može biti vrlo živ i zanimljiv.

venerraku Raku

Vi imate vrlo malo zajedničkog, ali to stvara puno interesa i fascinacije između Vas oboje. Možete pristupiti ljubavi na izrazito različite načine, a Vaš partner ima mnoge osobine koje Vama nedostaju, i obrnuto. Privlačnost je jaka između Vas. Vaš partner je osjećajan, nježan i brižan i fasciniran Vašom inteligencijom i šarmom, ali Vi u ljubavi zahtijevate i malo racionalnosti, a ne samo čistu romantiku. Tijekom vremena, ovi vrlo različiti pristupi ljubavi mogu postati poteškoće, zato pokušajte obratiti više pozornosti na nježnosti u Vašoj vezi, jer to može samo ojačati odnos među Vama.

venelavu Lavu

Prva stvar koju ćete primijetiti jedan kod drugog je da dijelite zajednički osjećaj zabave u ljubavi. Oboje ste razigrani, neki bi čak mogli reći djetinjasti! Vaša ljubav prema različitim iskustvima, može ostaviti Vašeg partnera povrijeđenim, jer on stalno želi biti u središtu pozornosti. Kad ste u ljubavi, uživate u razgovoru, a Vaš ljubavnik će cijeniti jednostavan protok komunikacije između vas. Kada se Vaš partner osjeća nesigurno on ili ona se daje melodrame. Unatoč tim razlikama, Vaša veza je uglavnom pozitivna.

venedju Djevici

Budući da Vaš partner vrijednuje inteligenciju i komunikaciju, može biti vrlo malo mentalne privlačnost između Vas. Oboje ste pomalo nemirni i znatiželjni. Vaš partner se predaje cijelim bićem u vezi, a Vi s druge strane, zahtijevate malo više slobode. To je normalno za Vas, ali može biti nešto zastrašujuće za Vašeg ljubavnika. Ako Vaš partner počne sumnjati Vašu iskrenost i postojanost, podsjetite ga koliko cijenite Vaš odnos. Pažljivost može razbiti sve razlike.

venevagu Vagi

Zajedno, Vi ćete uživati ​​u nekim nevjerojatnim razgovorima. Vi ćete sigurno ispuniti partnerovu potrebu za komunikacijom. Postoji veliko poštovanje između Vas. Međutim, Vaš partner se može žaliti da niste toliko romantični kao što je on/ona, i da ste malo previše analitički, a Vama je nejasno što Vaš partner želi da većinu vremena provodite zajedno. Ali uglavnom govorite istim jezikom.

veneskorpionu Škorpionu

Ovo je jedna od najizazovnijih kombinacija! U početku, privlačnost između Vas može biti intenzivna. Oboje ste znatiželjni (iako u potpunosti na različite načine), i možete biti potpuno fascinirani jedan s drugim. Ali upravo razlike koje Vas privlače mogu se pretvoriti u ozbiljna “pitanja” kako vrijeme prolazi. Oboje ste provokativni na svoj način. Imate sasvim drugačiji pogled na partnerstvo. Vi želite da bude zabavno, a Vaš partner će rado žrtvovati zabavu zarad intenziteta. Ova veza jeste izazovna, ali je moguće uz puno rada i strpljenja, napraviti je trajnom i stabilnom.

venerstriju Strijelcu

Vaši Venera znakovi su u suprotnim znakovima zodijaka, ali dijelite neke sličnosti. Oboje ste ljubitelji slobode u odnosima, i obožavate stimulativne razgovore. I vi i Vaš partner ste pomalo nemirni, ne volite dosadne i ustaljene veze. Vaš partner ima tendenciju da Vam nametne svoje sustave vjerovanja i ovaj odnos može biti slomljen impulzivno. Nemir u partnerstvu je nešto što oboje dijelite, i najbolje je da to kanalirate u pozitivne zajedničke aktivnosti, kao što su putovanja, umjesto da pronalazite rupe u Vašem odnosu.

venerjaracu Jarcu

Ovo je jedna od najneobičnijih veza koja može biti fascinantna i frustrirajuća u isto vrijeme. Vaš partner je malo sramežljivi ili mu je neugodno pričati o ljubavi, ali on/ona zna što je odanost i pouzdanost. Vaš partner voli svoju samoću, a Vi volite Vaš prostor. Ako se možete osloboditi tog osjećaja da samoća prijeti Vašoj vezi, i vrijeme koje ste zajedno iskoristite u pozitivne stvari u kojima oboje uživate, Vaša veza može opstati.

venevodenju Vodenjaku

Ova kombinacija je definitivno jedna od lakših. Oboje uživaju biti zajedno, i nalaze dosta zajedničkih interesa. Oboje vole razgovarati. Vaš partner je, međutim, tvrdoglav više nego Vi, a Vaša raspoloženja se brzo mijenjaju, i dok Vaš partner teško može biti označen kao predvidljiv, on ili ona nije tako fleksibilan kao Vi. To može uzrokovati nekoliko problema. Ali ako je ljubav jaka između Vas, vjerojatno ćete napraviti prilagodbe kada je to potrebno.

venribeu Ribama

Različite potrebe u ljubavi i partnerstvu mogu biti izvor fasciniranosti, a također mogu uzrokovati puno sukoba! Vaša želja za komunikacijom je jaka. Međutim, Vama je važna mentalna stimulacija, a Vaš partner vrijednuje romantiku više nego intelekt. Vi dijelite određenu mjeru nedosljednosti i promjenjivosti, kada je u pitanju ljubav. Glavna razlika ovdje su Vaše potrebe u ljubavi. Vaš partner oslanja se na intuiciju, ne zanimaju ga definicije ili analize Vašeg odnosa, to mu je frustrirajuće. Ono što ima smisla je da se usredotočite na ono pozitivno u Vašoj vezi, a to su Vaša fleksibilnost i inteligencija.


Povezani članci

Venera planet ljubavi

Tarot, astrologija, numerologija