Venera u Biku

Pogledajte što za Vašu vezu znači ako je Vaša Venera u Biku, a Venera Vašeg partnera:

vnrarsu Ovnu

Vi volite ići polako, a Vaš partner želi sve ili ništa. Tvrdoglavost i sukobi mišljenja su više nego vjerojatni da pokvare Vaš odnos s vremenom. Vi ste vrlo fokusirani na senzualna zadovoljstava i udobnost, a Vaš partner je živa vatra. Vi ste miroljubivi i tražite sklad u svom okruženju, ali “sklad” izgleda prilično monotono u očima Vašeg partnera. Ova veza je naporna u smislu da puno treba raditi na njoj kako bi uspjela.

vntauu Biku

Vaša sličnost u smislu potreba i stilova u ljubavi može biti i ugodna i teška. Oboje ste zemljani znaci, senzualni ljubavnici. Ljubav za Vas oboje je opipljiva i niti jedan od Vas uzima odnose olako. Sigurnost i udobnost su važni u Vašoj vezi. Poteškoće nailaze kad se Vaša mišljenja raziđu, jer ste oboje tvrdoglavi i niti jedan želi popustiti, ali i pored toga, Vi se slažete, dijelite dobro i loše i Vaša veza je snažna i trajna.

vngemu Blizancima

Vi i Vaš partner prilazite ljubavnim odnosima vrlo različito. Ova kombinacija može generirati puno nesporazuma, ali fascinacija partnerom. Ako ne prihvatite Vaše razlike i ne cijenite jedan drugog, Vaša veza će postati napeta i neće imati lijepu budućnost. Ali ako ste oboje spremni učiti jedan od drugog, Vaše partnerstvo ima puno potencijala biti uspješno.

vncanceru Raku

Vi ste osoba s kojom se Vaš partner doista osjeća sigurno i ugodno, a to je jako važno za njega ili nju. Sigurnost je najvažnija za Vas oboje, što može dovesti vezu do dosade jer oboje volite proračunati svoj sljedeći korak. Vi morate potaći Vašeg partnera da se otvori i pokaže svoja osjećanja. Nakon što Vaš partner stekne Vaše povjerenje i odanost, možete biti sigurni kako će veza imati potencijal, ali samo ako Vi ostavite svoju tvrdoglavost po strani.

vnleou Lavu

Vaš partner osjeti Vašu izdržljivost, snagu volje i uvjerenja. Oboje cijenite odanost, i oboje ste spremni ostati vjerni jedan drugome. Vaš partner je nešto koketniji i razigraniji, a Vi to ponekad možete krivo protumačiti kao nelojalnosti. Vi ste skloni biti posesivni, ali morate shvatiti da je Vaš partner zapravo vrlo odan. On ili ona jednostavno uživaju pozornost. Lav i Bik su i fiksni znakovi, što može značiti da će Vaš odnos trajati duže nego mnogi, iako dugovječnost ne znači da će biti lako.

vnvirgou Djevici

Vi i Vaš partner ste zemljani znakovi, što znači da definitivno dijelite neke dodirne točke. Želite izgraditi djelatno partnerstvo. Tražite sigurnost u ljubavi. Jedna od glavnih razlika u Vašim osobinam je partnerova spremnost da se prilagodi. Vi ste tvrdoglavi, posjedujete izdržljivost, sigurno, ali ne i fleksibilnost. Pokušajte ponekad popustiti partneru i naći kompromis jer tako ova veza može potrajati i biti uspješna.

vnlibu Vagi

Vi i Vaš partner želite mir, sklad i ravnotežu u Vašoj vezi. To zajedničko tlo može pomoći izgladiti inače prilično malo vjerojatnu kombinaciju. Ovdje imamo prilično različite temperamente. Dok Vi imate vrlo praktični pristup ljubavi, Vaš partner teži intelektu. Prečesto, Zemljani znakovi (Bik), interpretiraju intelektualni pristup ljubavi koji je tipičan za zračne znakove (Vaga) kao manjak iskrenosti ili nelojalnost. Vaš ljubavnik može lako postati frustriran sa Vašom prividnom nezainteresiranosti za razgovor. Ali kako oboje želite postići ravnotežu, uzajamno poštovanje i tolerancija su dovoljni za uspjeh ove veze.

vnscoru Škorpionu

Suprotnosti se privlače? Možda. Zanimljiva stvar o suprotnim astrološkim znakovima je da imaju neku zajedničku karakternu osobinu. Oboje ste tvrdoglavi, intenzivni i odani u ljubavi. Niti jedan od Vas izlazi iz veze tek tako. Vi želite mir i stabilnost, a Vaš partner uspijeva poljuljati brod s vremena na vrijeme, jer se osjećaj ugroženim kada odnos postane previše predvidljiv, a predvidljivost je Vaš cilj! Ovaj osnovni sukob je neizbježan, i pronalaženje zajedničkog jezika bit će ključno. Ovo partnerstvo ima izuzetnu priliku da traje.

vnsagittu Strijelcu

Veza između Vas dvoje je prilično čudna, s obzirom na Vašu različitost i potrebe u ljubavi, ali razumijevanje i kompromis mogu učiniti čuda. Vaš partner uživa uneti uzbuđenje u vezu, što Vama ni malo nije važno. Vi mislite samo na stabilnost i predvidljivost. Vaš partner voli rizik, a Vi uvijek igrate na sigurno. Vaša posesivnost može ugroziti strijelčevu slobodu, i ako želite ostati u ovoj vezi, dajte svom partneru malo prostora.

vncapricu Jarcu

Ovo je jedna od stabilnijih kombinacija, jer, iako ste različiti, Vi dijelite zajedničke ciljeve čime svodite napetost na minimum. Vi znate da se možete osloniti jedan na drugog, a to je vrlo važno za trajnu i lijepu vezu.

vnaquaru Vodenjaku

Oboje ste jaki pojedinci s vrlo jasnim ideje o tome što želite u partnerstvu, a te ideje sukobljavaju se na mnogo načina! Vi ste tradicionalni u svom pogledu na partnerstvo, cijenite postojanost i pouzdanost u Vašim odnosima. S druge strane, Vaš partner odupire se stvarima koje su iskušane i ustaljene, radije će ići tamo gdje niko prije njega nije bio. Ako se uspijete složiti, Vi ćete naći zajednički jezik, iako je teško predvidjeti tko će popustiti, jer oba mogu biti pomalo tvrdoglava! Jedina opcija je pokušati učiti jedan od drugog.

vnpiscsu Ribama

Iako postoje razlike u načinu na koji izražavate ljubav, ovo je odlična kombinacija. Vi ste jaki i pouzdani, a to je upravo ono što Vaš partner treba. Vaš ljubavnik se ne osjeća jak, jednostavno zato što je on ili ona osjetljiva duša. Čvrst i stabilan partner, kao što ste Vi, pomoći će mu biti sigurniji u sebe. Ponekad Vaš partner je neodlučan ili je previše promjenjivo-ćudljiv. Ali ako Vi  prepoznate njegovu vrijednost, možete se međusobno nadopuniti u uspjeti ostati zajedno.


Povezani članci

Venera planet ljubavi

Tarot, astrologija, numerologija