Uran u sinastriji

Uran u sinastrijiUran u 1. kući

Ova kombinacija ukazuje na uzbudljiv i neobičan odnos. Možete potaknuti jedan u drugom želju za osobnom slobodom, avanturom i izražavanjem. Važno je međusobno poštovanje i slobodna volja. Trbali bi izbjegavati tendenciju da dominirate.

Uran u 2. kući

Uran u drugu kuću unosi neobične poslovne okolnosti. Međusobni projekti mogu uključivati tehnologiju, istraživanje, izume ili čak okultno. Uran će Vas poticati za korištenje neobičnih metoda u poslovima. Negativna strana Urana donosi financijske gubitke.

Uran u 3. kući

Ovaj položaj ukazuje brzu i intuitivnu komunikaciju između Vas oboje. Postoji veliki interes za nove ideje osobito u znanosti, politici, književnosti i medijima. Možete raditi zajedno u korporativnom poduzeću vezanom za medije i putovanja. Negativan utjecaj Urana donosi nerealne ideje, nepraktične koncepte i sukobe.

Uran u 4. kući

Uran u 4. kuću donosi neobične događaje i remeti obiteljski život, ali on također može pozitivno utjecati na emocije koje nosite iz djetinjstva. Vaš partner Vas često primorava da prihvatite prijatelje kao da su članovi obitelji, ali Vi se nimalo ne slažete s takvim stavom, te dolazi do sukoba i razmirica u Vašoj vezi.

uransinUran u 5. kući

Uran Vas potiče na nove načine pronalaženja zabave i užitaka. Kada je Uran u Vašoj 5. kući, Vi tražite jedinstvene pristupe svakodnevnom životu, ljubavi i zadovoljstvu.

Uran u 6. kući

S Uranom u 6. kući, Vi možete razviti zajednički interes za zdravlje i prehranu. To često poprima oblik meditacije, pozitivnog razmišljanja, joge, masaže i drugih terapija. Ako je Uran loše aspektiran može doći do impulzivnih radnih navika i profesionalnih rizika i nesreća. Ono što je u suprotnosti s pozitivnim utjecajem na zdravlje, Uran donosi nepredvidivo ponašanje u Vaš odnos, te zdravstvene navike mogu imati negativan utjecaj na zdravlje.

Uran u 7. kući

S Uranom u Vašoj sedmoj kući, Vi često predstavljate partnera poznanicima, što unosi novi osjećaj entuzijazma i perspektive u Vašu vezu. Vi uživate u partnerovom nepredvidljivom pristupu životu, ljubavi i vezi, i nikada ne znate što će se dogoditi sljedeće.

Uran u 8. kući

Uran u osmoj kući ukazuje na to da ćete oboje će proći kroz neke radikalne promjene u Vašem životu, kao što su neželjena uznemiravanja koje želite izbjeći pod svaku cijenu. Nažalost, to je pogrešan način rješavanja problema, a Vaš partner Vam pokušava to sugerirati. Protivljenje određenim promjenama koje život zahtjeva je kao veslanje protiv struje, zato je bolje suočiti se s problemima i naći pravo rješenje. S poslovne strane, budite oprezni s kim surađujete, jer Vam može doneti financijske gubitke.

Emerald_HeartUran u 9. kući

Vaša inovativna životna filozofija u vezu unosi naizgled neograničene mogućnosti, a Vaš partner će Vam pokazati jedinstvene ideje, vrijednosti i stavove koje nikada prije niste uzimali u obzir, što će vam omogućiti da se osjećate više sigurni u sebe i svoju budućnost zajedno.

Uran u 10. kući

Uran pozitivno utječe na posao i karijeru u desetoj kući. Ovaj planet unosi napredne metode u stručne poslove i liberalniji i progresivniji stav u politici. Vi i Vaš partner se međusobno podržavate i slažete u mnogim pitanjima, međutim negativan utjecaj Urana donosi razmirice u vezu i svađe oko posla.

Uran u 11. kući

Ovaj položaj ukazuje na neobična i uzbudljiva prijateljstva koja se temelje na sličnim ciljevima, poslovnom interesu ili grupnim aktivnostima. Tu može biti interesa za humanitarne projekte i reforme. Vi ćete potaknuti jedan drugog u slobodi izražavanja i nezavisnosti u mislima i djelima. Snegativne strane Uran donosi nepouzdanost i izbjegavanje obveza.

Uran u 12. kući

Vi ste kao par uključeni u neobične intuitivne ili paranormalne aktivnosti. Uran Vam može pomoći uvođenjem promjena i novih stavova i tako smanjiti utjecaj nesvjesnog koji 12. kuća donosi. Uran potiče skrivenu duhovnu mudrost. Ako je Uran loše aspektira dolazi do bizarnih i iracionalnih ideja.

Tarot, astrologija, numerologija