Sunce zvijezda života

sunceSunce zvijezda života daje nam toplinu, svjetlost i radost, a u sinastriji ono je vrlo važan pokazatelj slaganja između dva partnera. Pitanje koje postavlja sinastrija jeste u kojoj kući se nalazi Vaše Sunce u partnerovoj natalnoj karti? Kada preklopimo natalne karte dve osobe, možemo dobiti uvid u to kako one utječu jedan na drugog, kako se slažu u vezi i još mnogo toga.

Sunce u kućama u sinastriji

 Sunce u 1. kući

Općenito, ovo preklapanje stvara suglasnost između dva partnera. Odlično se slažete, postoji duko poštovanje i uzajamno razumijevanje. U vezi ste oboje otvoreni, slobodni i posjedujete ugodan osjećaj moći. Jedan drugog nadopunjujete energijom i pozitivnosti, jednostavno ova kombinacija čini jednu lijepu stabilnu vezu.

 Sunce u 2. kući

Ovaj položaj pokazuje kako ni Vi ni Vaš partner ne smatrate da ste našli srodnu dušu jedan u drugom. Vi se često osjećate kao objekt, koji partneru služi za postizanje cilja. Posesivnost treba izbjegavati, jer to može dovesti do osjećaja gušenja.

 Sunce u 3. kući

Ovaj položaj je osobito koristan kada ste u bliskom kontaktu s partnerom gotovo svaki dan. Vi volite zajedno obavljati obaveze i ugodno se osjećate kada ste blizu jedan drugog. Vaše partnerstvo je obično ležerno. Ali kad su emocije u pitanju, ovdje vidimo dosta površan odnos po pitanju osjećanja.

Sunce u 4. kući

Ovaj položaj potiče snažnu vezu. Vrlo osnovni osjećaj zajedničkog identiteta osjeća se između Vas i Vašeg partnera. Imate jaku želju štititi i braniti svog partnera, a tu je i osjećaj da ćete uvijek biti zajedno. Ovo je intimna i osobna veza, ali nije uvijek racionalna.

susinSunce u 5. kući

Ovo se obično smatra za izvrstan položaj za romantiku i zabavu. Vi i Vaš partner volite kreativnost. Često ovaj par ima snažan interes za zajedničku djecu, ili su pak djeca izvor sukoba. S negativne strane, oba partnera su prilično ljubomorni i posesivni, a Vas partner gleda kao sredstvo za zabavu i uspjeh ove veze umnogome ovisi kako ćete Vi reagirati na to.

Sunce u 6. kući

Ovo preklapanje natalnih karti je vrlo zanimljivo. Iz nekog razloga, svakodnevne obaveze Vašeg partnera su postale Vaš posao. Oboje mislite da ćete tako pomoći organizirati svoje živote u zajedničkoj vezi. Ovaj odnos može biti neuravnoteženo, nejednako partnerstvo. Vi ste onaj ko stvari drži pod kontrolom, a Vaš partner je ovistan o Vama. Izbjegavajte diktirati partneru kako da se ponaša i što da radi.

Sunce u 7. kući

Ovo je jedna od najjačih kombinacija u sinastriji. Vaša veza je kao magnet. Vas partner gleda kao na idealnu srodnu dušu. Vaša veza je toliko jaka, da se Vaše zasebne individualnosti prosto gube u ovom odnosu, što s negativne strane može dovesti doogorčenja i konkurentnosti. Kompromis je ključna riječ ove pozicije, oboje pokušajte održavati ravnotežu i harmoniju u odnosu.

Sunce u 8. kući

Ovdje postoji duboka fascinacija s partnerom, bilo da osjećate nemir kada je on prisutan ili se jednostavno osjećate neobjašnjivo kada ste u njegovoj blizini. U ovoj vezi ništa nije površno, emocije su duboke, Vaše interakcije ponekad su uznemirujuće. Vaš partner intimnost vidi kao nešto uzvišeno, dok se Vi ne slažete s tim.

heartSunce u 9. kući

Vaš partner Vas vidi kao osobu s kojom može sklopiti ugovor i tražiti potvrdu za svoje vlastite sustave vjerovanja. ovo je intelektualno partnerstvo, izgrađeno na zajedničkim vizijama i idealima. Vi možete proširiti partnerove horizonte, bilo psihičke ili fizičke. Možete stimulirati avanturistički duh u svog partnera.

Sunce u 10. kući

Vama je jako važan položaj Vašeg partnera u društvu, kao i njegov posao, financije ili opće stanje. To znači da Vaš partner, ponekad Vas vidi kao autoritet i teži Vas slijediti. Tenzije se mogu pojaviti jednostavno zato što ne postoji osjećaj ravnopravnosti u ovom odnosu.

Sunce u 11. kući

Vaš partner dobiva snažan osjećaj da ste netko s kim može dijeliti zajedničke užitke i ciljeve. Vi ste partnerov prijatelj i drug. Ova pozicija se odnosi na toleranciju i prihvaćanje. Vas dvoje se ne osuđujete, a problemi se mogu pojaviti samo ako tražite čvršću, intimniju vezu s partnerom.

Sunce u 12. kući

Ovaj prikaz može biti zbunjujući. U ovoj kombinaciji postoji opći osjećaj nepovjerenja koje proizlazi iz nerazumijevanja. U nekim slučajevima, možda ćete biti vrlo fascinirani sa svojim partnerom, međutim, ne možete “dobiti” sve ono što on jeste, i trebali bi izbjeći pronalaženje iracionalnih razloga za nepovjerenje u Vašeg partnera kao rezultat toga.

Tarot, astrologija, numerologija