Sinastrija i seksualnost

Ako želite zanti kakve su seksualne želje Vašeg partnera, potrebno je uporediti polažaje Venere i Marsa u Vašim natalnim kartama. Ukoliko ne znate gdje se Venera nalazila u trenutku Vašeg ili partnerovog rođenja, pogledajte ovdje, a za Mars ovdje. Primjera radi, ako Vaš partner ima Veneru u Ovnu, a Mars u Vodenjaku, onda gledate značenje za Ovna i Vodenjaka.

Sinastrija i seksualnostAko je Venera u Ovnu (ili Mars u Ovnu)

Seks je najbolji kad je spontan.  Osobe s Venerom ili Marsom u Ovnu vole kada im se partner predaje nevino i čisto. Oni vole kada im prolazite prstima kroz kosu u toku seksa. Mogu biti vrlo sebični u krevetu. Vrlo su nestrpljivi s previše predigre, radije bi pravo prešli na stvar. Ponekad su agresivni,  ali općenito, ovi ljubavnici su iskreni i vole seksualno izražavanje.

mvtAko je Venera u Biku (ili Mars u Biku)

Seksualna priroda osoba s Venerom ili Marsom u Biku uključuje sva osjetila. Dodir i miris su iznimno važni. To su najviše fizički seksualnih partnera. Ovi ljubavnici nisu spontani, ali su dobri u onome što rade, jednostavno zato što točno znaju što Vama treba. Suzdržavanje od seksa Bik ne može zamisliti, tako da pronalaženje redovitog seksualnog partnera je veliki prioritet za ove osobe.

Sinastrija i seksualnostAko je Venera u Blizancima (ili Mars u Blizancima)

koristiti riječi u krevetu s njima. Razgovor ih uzbuđuje, i oni vole ljubljenje! Vole igranje uloga. Za Vas, intelektualni razgovor može prekinuti vođenje ljubavi, ali kod osoba s Venerom ili Marsom u Blizancima to je samo proširena predigra. Ovi ljubavnici su oduševljeni i znatiželjni o svim vrstama seksualnog izražavanja, ali zapamtite, Blizanci vole intelekt više no bilo što.

mvcAko je Venera u Raku (ili Mars u Raku)

Ukoliko Vaš partner ima Veneru ili Mars u Raku, Vi ste dobili jednog od najosjetljivijih i najslađih ljubavnika. Oni su romantični, ali vole malu agresivnost u krevetu. Za neke od njih ključna ideja seksa jeste dobiti dijete, a neki jednostavno uživaju u intimnosti. Oni uglavnom ne znaju točno što žele, očekuju da Vi pročitate njihove misli i želje.

mvlAko je Venera u Lavu (ili Mars u Lavu)

Ono na što Lavovi obraćaju potornost jesu fantazija i mašta. Imaju veliki ego i žele da ih njihovi partneri gledaju kao bogovi. Iako im je važno da i njihovom partneru bude dobro u krevetu, ipak najvažnije im je njihovo osobno zadovoljstvo. Oni mogu biti vrlo posesivni i ljubomorni, iako će često pokušati sakriti ovu činjenicu. U stvari, oni stavljaju svoje partnere na probu opet i opet, samo da bi im dokazali svoju ljubav.

mvvAko je Venera u Djevici (ili Mars u Djevici)

Ove osobe imaju općenito zdrav stav prema seksu. Seks im je tjelesna funkcija, neophodna za zdravlje i opću dobrobit. Privlače ih jednostavni i intelektualni partneri. Oni vole raditi male stvari za Vas i jako im znači kad ste Vi zadovoljni. Ljudi obično misle kako su Djevice pretjerano izbirljive, ali realno, oni vole nesavršenosti. Ovi ljubavnici mogu Vas učiniti posebnim i izazvati u Vama osjećaje za koje niste znali da postoje.

mvliAko je Venera u Vagi (ili Mars u Vagi)

Osobe s Venerom ili Marsom u Vagi mogu biti provokativni na mirni način. Njihova potreba za ravnotežom i savršenstvom u njihovim odnosima često se manifestira u pogrešnim trenucima. U krevetu, ovi ljubavnici žele ravnotežu. Posebno ih uzbuđuje igranje uloga. Oni su davatelji u krevetu, ali u potpunosti očekuju da im se vrati istom mjerom. Ovi ljubavnici mogu biti malo izbirljivi kada je u pitanju raspoloženje i atmosfera dok vodite ljubav.

mvscAko je Venera u Škorpionu (ili Mars u Škorpionu)

Seksualna priroda ovih osoba može biti vrlo složena. Ovi ljubavnici trebaju intenzitet i dubinu u svojim odnosima s partnerom. Neki uživaju moć i privlači ih razbijanje tabua, spremni su uraditi gotovo bilo što samo kako bi osjetili užitak cijelim tijelom. Neke osobe s Venerom ili Marsom u Škorpionu se uzdržavaju od seksa i vode ljubav samo kada osete da njihov partner to zaslužuje.

mvsAko je Venera u Strijelcu (ili Mars u Strijelcu)

Osobe s Venerom ili Marsom u Strijelcu na seks gledaju kao na sport. Ovi ljubavnici su direktni i točno znaju što žele od svog partnera, a nakon seksa, vole o tome razgovarati. Oni su gotovo nevino iskreni i vole se zabavljati u krevetu. Oni su zapravo malo sebični u seksu. Igre su prihvatljive za Strijelca, samo dok nisu previše komplicirane ili ne oduzimaju puno vremena. Nemaju strpljenja sa suviše ozbiljnim partnerima, privlači ih duhovitost i dobro raspoloženje.

mvcpAko je Venera u Jarcu (ili Mars u Jarcu)

Seks mora biti jednostavanjer tako je najbolji. Osobe s Venerom ili Marsom u Jarcu privlače iskusni, i stariji partneri. Oni često vole jake, moćne ljubavnike koji znaju što žele. Ovi ljubavnici preferiraju određenu mjeru diskrecije. Jarac je zemljani znak, i to ispoljava i u vezi, njima raznolikost i zabava ne znače ništa, preferiraju dosljednost i sigurnost u seksualnom izražavanju, ali njihova seksualnost je duboka i snažna.

mvaqAko je Venera u Vodenjaku (ili Mars u Vodenjaku)

Osobe s Venerom ili Marsom u Vodenjaku imaju “uzmi ili ostavi”, stil koji može biti seksi ili uzbudljiv, ovisno o publici (a publika je njihov partner). Oni su vrlo otvoreni i vole seks na daljinu (kada partner nije fizički prisutan). Privlače ih neobične, čudne osobe, a najveća fantazija za njih jeste biti uhvaćen u seksu.

mvpAko je Venera u Ribama (ili Mars u Ribama)

Ove osobe cijene suptilan pristup flertu i seksu. Uglavnom su otvoreni za sve vrste seksualnog izražavanja, vrlo su fleksibilni i spremni su ugoditi partneru. S vremena na vrijeme su romantični i nježni, ali ovi ljubavnici su zapravo kao kameleon. Oni mogu govoriti puno jednu večer, a sasvim se povući sljedeću. Općenito, oni vole neverbalne izraze ljubavi i privlači ih neravnoteža. Samožrtvovanje, suosjećanje, pa čak i religija mogu se miješati u njihovo seksualno izražavanje. Vrlo su osjetljivi, ali će Vam gotovo uvijek oprostiti, čak će vas i pustiti otići, s tim što će Vas voljeti zauvijek.

Tarot, astrologija, numerologija