Pluton u sinastriji

Nh-pluto-in-true-color_2x_JPEGPluton u 1. kući

Vaš partner pronalazi u Vama tajanstvenost, karizmu i misli kako imate kontrolu nad svojim životom. Oboje želite znati jedan drugog intimno i dijelite osobne tajne i iskustva. Imate osjećaj kako je s ovom vezom počeo potpuno nivi život za Vas.

Pluton u 2. kući

Vi kontrolirate imovinu i resurse Vašeg partnera, jer on ima potpuno povjerenje u Vas. Vi se oslanjate jedan na drugog i pomažete međusobno u stjecanju financijske sigurnosti.

Pluton u 3. kući

Vaš utjecaj može dovesti do promjene u partnerovom razmišljanju. Vi prilično nasilno izražavate svoje ideje, a kontrolirate partnerove. Trebalo bi da budete iskreni jedan prema drugon i ravnopravno izlažete ideje, te odbacite sve što je negativno i smeta Vašoj vezi.

Pluton u 4. kući

Vi jako utječete na partnerove ideje o domu i obiteljskom životu. Otvorenost i iskrenost o osjećajima je jedini način da usmjerite taj utjecaj na pozitivne rezultate za Vas oboje. Vi želite imati kontrolu nad svojim životom, ali osjećate kako Vas partner kontrolira. Vi ste jako vezani jedan za drugog, i vjerojatno će u Vašoj vezi biti česte svađe, ljubomora, osjećaji ljutnje i povrijeđenosti.

plusinasPluton u 5. kući

Vi možete potpuno promijeniti način na koji Vaš partner gleda na zabavu i romansu. Volite raditi stvari zajedno. To može postati opsesija zbog intenziteta Vaše međusobne privlačnosti. Vi i Vaš partner se često otimate za kontrolu, ali Vaš odnos je vrlo kreativan i uzbudljiv.

Pluton u 6. kući

Vi u partneru potičete njegove radne sposobnosti. Oboje osjećate da morate raditi zajedno kako bi postigli svoje ciljeve.

Pluton u 7. kući

Postoji snažna privlačnost između Vas i Vašeg partnera. On osjeća Vaš seksualni magnetizam i zaintrigiran je Vašom mističnom osobnosti. Vi jednostavno uživate u Vašem intimnom životu i volite se natjecati međusobno, jer oboje volite biti onaj koji kontrolira situaciju.

Pluton u 8. kući

Vi znate kako koristiti svoj osobni i seksualni magnetizam kako bi donijeli promjenu u Vašu vezu. Volite manipulirati i kontrolirati partnera. To negativno opsesivno ponašanje može imati veliki utjecaj na Vašu vezu, jer ona je ionako više magnetska nego skladna.

gold_textured_png_heart__2__by_jssanda-d5vj2v7Pluton u 9. kući

Vi izazivate partnerove vjerske i filozofske poglede, stvarajući potpunu promjenu u svojim konceptima života i duhovnosti. Vaši razgovori imaju tendenciju biti intenzivni i prodorni, jer tako dolazite do srži problema. S druge strane, Vi teško mijenjate svoje mišljenje i ideje i čvrsto se držite svojih stavova. Vaša želja za preuzimanjem kontrole može uzrokovati preispitivanje Vašeg života i filozofije.

Pluton u 10. kući

Vaš partner osjeća da ste Vi više roditelj nego partner u Vašoj vezi, jer želite biti u kontroli nad njegovom karijerom i javnim nastupom. S plutonom u desetoj kući, možete očekivati da ćete proći kroz iskustva koja će dovesti do potpune transformacije u načinu na koji vidite svoju karijeru i načina na koji svijet Vas vidi. Od Vas ovisi hoće li to postati pozitivna ili negativna stvar.

Pluton u 11. kući

Vaš partner uz Vas ima potpuno novi pogled na svoju skupinu prijatelja. Vi izazivate partnerove ideje o nelogičnosti, što može dovesti do ukupne transformacije u načinu na koji on misli i djeluje društveno. S druge strane, Vi imate osjećaj da partner kontrolira Vaš društveni život, ali oboje to vidite kao izazov koji će dvesti do pozitivnih promjena u Vašem načinu gledanja na život i društvo.

Pluton u 12. kući

Vi ste fizički, psihički i emocionalno vezani zajedno na svjesnoj i podsvjesnoj razini. Vi možete vršiti snažan utjecaj na svog partnera koji može izazvati da on potpuno preobrazit svoj unutarnji način razmišljanja i duhovnosti. Vi i Vaš partner možete očekivati da ćete doživjeti preporod i prevazići skrivene emocionalne probleme koji će vam omogućiti ispraviti karmu obavijenu s krivnjom i strahovima.

Tarot, astrologija, numerologija