Neptun u sinastriji

Neptun u sinastrijiNeptun u 1. kući

Kada je partnerov Neptun u Vašoj prvoj kući, on donosi maštu, intuiciju i idealistički kreativne atribute, popraćene gubitkom osobnih granica i labavom idejom stvarnosti, istine i sebe samoga. Vaš partner uživa u dijeljenju fantazije s Vama, a oboje ste previše osjetljivi na samo-obmane, jer ste se odlučili vidjeti stvari kao što želite da budu, a ne kao što realno jesu.

Neptun u 2. kući

S Neptunom u drugoj kući, Vi oboje morate pripaziti na financije i trošenje novca uopće, jer možete doživjeti ozbiljni financijski gubitak. Budite oprezni s planovima koji obećavaju bogatstvo, ali su na temelju pretpostavki i nepraktični su. Možete biti vrlo zbunjeni kad je u pitanju novac.

Neptun u 3. kući

Vi i Vaš partner ne komunicirate jasno s Neptunom u drugoj kući. Vaš partner ne obraća pozornost na detalje, a Vi ne vidite kad Vas partner ne razumije.Vi ste previše otvoreni za kreativno razmišljanje.

Neptun u 4. kući

Fantazija, razigranost i mašta će igrati važnu ulogu u Vašem obiteljskom životu, ostavljajući Vas oboje otvorenim za vizije o idealnom domu. Negativna strana Neptuna u Vašu vezu donosi zbunjenost u obiteljskom životu.

neptunsinasNeptun u 5. kući

Vi uživate u svojoj vezi koja je kreativna i romantična. Vaša mašta je pravi izvor užitka. Vaša romansa može biti kao med i mlijeko ili završiti kao pusta želja i seksualna fantazija.

Neptun u 6. kući

Vi unosite maštu u Vašu vezu, ali Vas partner vidi kao nemarnu osobu koja ne zna obavljati praktične obiteljske poslove. Vi ne razumijete jasno partnerove ideje o radu. Vaša želja da preuzmete odgovornost može dovesti do žrtve i razočaranja ako pretjerate.

Neptun u 7. kući

Vas partner previše idealizira kada je njegov Neptun u Vašoj sedmoj kući. Vi radite isto to, sve dok vrijeme ne izbriše sjaj i romantiku iz Vašeg odnosa. Prije nego što počnete bacati krivnju na partnera, ne zaboravite da ako niste zadovoljni sa svojim partnerom i ne uspijevate uskladiti svoje romantične ideale, nitko Vas nije prevario, osim sebe.

Neptun u 8. kući

Previše mašte i fantazije u Vašem romantičnom životu može biti teško ili čak opasno živjeti. Osjećate se vrlo velikodušno sa svojim partnerom i jednostavno želite podijeliti sve s njim. Mašta i Vaša nesposobnost da točno vidite Vašeg partnera može dovesti do ljubomore i optužbe za nevjeru ili nepoštenje.

Blue Metal Effect HeartsNeptun u 9. kući

Vaša inspiracija i životna filozofija donose Vašem partneru obnovljenu vjeru u budućnost. Vi mu dajete želju da uživa istražujući nove ideje i stavove s Vama. Vi imate vrlo otvoren odnos u kojem Vaš partner otvara Vašu svijest do više duhovne ili mistične filozofije života.

Neptun u 10. kući

Vaše idealističke ideje o tome što je Vaš partner sposoban postići u svojoj karijeri mogu ga potaknuti ili frustrirati i zbuniti. Budite određeniji  u tome što želite jedan od drugog i otvoreniji u svojim konverzacijama.

Neptun u 11. kući

Vaš partner može postati zbunjeni jer ne zan imate li Vi prijateljstvo, romantičnu vezu, ili malo od oboje. Vaš partner je inspiriran Vašom kreativnosti i altruizmom. Vrlo je vjerojatno da ćete se uključiti u političke, socijalne ili humanitarne skupine koje predstavljaju partnerove ideale. Ponekad se to može činiti jako nejasno. Vi niste točno sigurni zašto ste tamo i što stvarno želite raditi.

Neptun u 12. kući

Vi i Vaš partner ste spojeni jakim psihičkim vezama i vjerojatno dijelite tajne i mistična iskustva. Vaš partner stimulira Vašu duhovnost i kreativnost. Vas dvoje žive dva svijeta, jedan je realan, a drugi je Vaš osobni.

Tarot, astrologija, numerologija