Mjesec u sinastriji

Mjesec u sinastrijiMjesec u 1. kući

Mjesec Vašeg partnera u Vašij prvoj kući čini da se osjećate sigurno kada ste zajedno. Otvoreno izražavate svoje emocije znate da uvijek možete računati jedan na drugog.

Mjesec u 2. kući

Mjesec malo olakšava ovu kuću materijalnih stvari i novca. Vaš partner Vam može pomoći pametno rasporediti financije i ne trošiti novac tek tako. Ali, uz Mjesec u drugoj kući, moguće je postati previše emotivan kad je novac u ptanju.

Mjesec u 3. kući

Mjesec u trećoj kući čini Vašu vezu ugodnim mjestom za ljubav i život uopće. Učenje i konverzacije zauzimaju prvo mjesto po važnosti u vašem odnosu.

Mjesec u 4. kući

Mjesec je prirodni vladar 4. kuće, a kada on pada u Vašu kuću u sinastriji, dodatno pojačava već postojeće jake osjećaje.

mjesecsinastrijaMjesec u 5. kući

Mjesec u petoj kući donosi senzualnost i romantiku u Vašu vezu. Zajedno, Vi se osjećate ugodno i sigurno, a svoju vezu vidite kao sigurno utočište od vanjskog svijeta.

Mjesec u 6. kući

Ljubav cvjeta uz Mjesec u 6. kući. Vi osjećate kako Vaš partner brine o Vama i osjećate se sigurno zbog toga. Ovo je veza u kojoj se oboje osjećate sigurno i zaljubljeno.

Mjesec u 7. kući

Vi se osjećate vrlo atraktivno kada je Mjesec Vašeg partnera u Vašoj sedmoj kući. Vi se općenito osjećate privlačnije kad je Vaš partner pored Vas. Jedina negativna strana ovog Mjesečevog položaja jeste što Vi ponekad previše emocionalno primate kritike Vašeg partnera.

Mjesec u 8. kući

Postoji obostrana jaka želja da brinete jedan o drugom kada je Mjesec u Vašoj osmoj kući. Oboje osjećate jaku emocionalnu vezu.

golden_heartMjesec u 9. kući

Uz Mjesec u Vašoj devetoj kući, Vi se osjećate sigurno u velikim skupinama. Vi osjećate kako možete krenuti u svijet i osvojiti ga svojim znanjem i kreativnošću.

Mjesec u 10. kući

Vi osjećate kako Vaš partner ima stalnu potrebu brinuti o Vama kada je Mjesec u desetoj kući. Ponekad čak imate osjećaj kako on zaustavlja Vašu karijeru kako bi mogao biti pored Vas i brinuti o Vama.

Mjesec u 11. kući

Među velikim skupinama ljudi, Vi se osjećate kao kod kuće. Zajedno, Vi znate kako se ophoditi u društvu ili velikim okupljanjima ljudi, jer jedan drugom pružate snagu i podršku.

Mjesec u 12. kući

Vi osjećate kako ste povezani s partnerom na dubokoj, nesvjesnoj razini i to Vam daje osjećaj mira i sigurnosti. Oboje osjećate kako se poznajete odavno, možda iz nekih prošlih života i to Vam daje osjećaj udobnosti u Vašoj vezi. Ali, u negativnom smislu Mjeseca u 12. kući, Vi ponekad osjećate kako ne vjerujete potpuno svom partneru, jer nikada ne znate koji su njegovi pravi motivi. Ali imajte na umu da 12. kuća predstavlja nesvjesno, i to je samo Vaš nerealan osjećaj.

Tarot, astrologija, numerologija