Lilit u Vodenjaku

laquariusLilit u Vodenjaku obično čini osobu isuviše podložnu negativnim vibracijama okoline. Svojeglava je, ekscentrična i nepopustljiva, često sklapa prijateljstva sa sumnjivim osobama, zbog čega je sama sebi najveći neprijatelj jer sklapa odnose sa onim ljudima koji ne djeluju evolutivno na nju. Zbog svega toga, ovakva osoba bi, prije ili kasnije, morala proći kroz neki oblik čišćenja (psihoterapija, bioenergija, yoga ili nešto slično). S magijom i parapsihologijom je bolje i ne pokušavati. To treba ostaviti za neku sretniju budućnost.

Osobe sa Lilit u Vodenjaku imaju izraženu sentimentalnu maštu, nesputane su, pa zbog toga za druge i nemoralne. Tvrdoglave su i znaju od šume ne vidjeti žbun. Sitna zadovoljstva im često izmiču dok one idu ka nečem megalomanskom i općem. Njihova je hirovitost najčešće uzrok propasti svake stalne i solidnije veze.

Ukoliko imate Lilit u znaku Vodenjaka savjeta za Vas ima više: ne igrajte se mnogo s pojmovima kao što su “neovisnost”, “neustručavanje”, “kozmopolitizam”… Morali bi svoju humanost usmjeriti prema pravim i vrijednim ciljevima, istinski surađivati s ljudima i pomagati onima koji pate. Ekscentričnost – izbjegavati.

Uranski Vodenjak je nepredvidiva i ekscentrična osoba. Ako bi nešto u astrološko-erotskom simbolu moglo obilježiti hippie razdoblje, onda je to, svakako, Lilit u znaku Vodenjaka. U ovom položaju Lili ne postoji apsolutno ništa što bi moglo ostati sakriveno. Takve osobe idu ka apsolutnom zadovoljenju kako duha, tako i tijela, preferirajući sto posto slobodne odnose.

To je najmanje dobar položaj Lilit kad je u pitanju brak kao institucija konzervativnog tipa, jer ove osobe se jako teško vezuju. Vjetar (Uran) se ne da vezati, pa i ako uđu u bračne odnose, ne izdrže dugo. Jednostavno, ako su dugo sa jednom osobom, seksualna želja u njima se gasi i nestaje. U erotsko-seksualnim odnosima, ove osobe nemaju mjeru i granicu. Očekujte da će vam sve potpuno otvoreno reći i da će odnos biti bez ikakvih predrasuda, ali i bez problema, jer ovdje ljubomora i posesivnost ne postoje. Ovo su osobe kojima mjesto, vrijeme, dugi flertovi, i sve što je tradicionalno, ne igraju nikakvu ulogu i ne treba im ni sekunda vremena da bi stupili u odnos sa nekim i to bilo gdje. Sve što je luđe i ekscentričnije, njima je baš dobro.

Zamjena partnera kod ovih osoba sasvim je prirodna stvar. Među vlasnicima Lilit u znaku Vodenjaka su veoma često i ljubitelji istog spola. Kad su seksualni odnosi u pitanju, tu nema vatre, ali je doživljaj krajnje zanimljiv i mogu vam se dogoditi vrlo neobične stvari s njima.

Tarot, astrologija, numerologija