Lilit u Vagi

llibraLilit u Vagi uglavnom stvara jednu vrlo čudnu smušenost koja izvana može nalikovati na diplomaciju, premda je suštinski riječ o nemogućnosti da se osoba dubinski opredijeli za neku od alternativa. U bilo kojoj situaciji uvijek su prisutne dvije ili više mogućnosti i to je za ovu osobu jako komplicirano. Ona će teško razlikovati poslovnu od intimne veze, istovremeno analizirajući kakvu korist će joj to donijeti.

Čulnost se ovdje često koristi kao metod za skraćivanje vremena, a zbog prevelike usmjerenosti na svijet oko sebe, osoba zaboravlja na sebe i na svoje potrebe. Svoje vlastite nagone projektuje i na okolinu, pa zatim osuđuje ono što vidi “u drugima”. Izvana, ona može izgledati izuzetno jaka i stabilna, ali stvari unutar nje same stoje na vrlo klimavim nogama.

Osobe sa Lilit u znaku Vage imaju istančan ukus u gotovo svemu; u izboru partnera naročito. Vole komplicirati već rješene situacije i odgađati nešto što je neminovno. U duši su nježne i krhke.

Savjet: ukoliko imate Lilit u znaku Vage, postanite ono što želite biti, i gluma i izvještačenost će prestati istog trenutka.

Koliko Djevica traži savršenstvo, toliko Vaga pokušava napraviti ravnotežu, a to traženje ravnoteže u erotskom zna se često odraziti na mentalno zdravlje. Tražiti ravnotežu često podrazumijeva promijeniti ne mali broj partnera. Osobe sa Lilit Vagi su naglašeno probirljive i preosjetljive, te i ovdje minimalna greška dovodi do neuspjeha i razočaranja. I onda, kako bi se popravio doživljaj, proradi sklonost ka perverzijama kojima su ove osobe izvanredno sklone, ali i želja za svim vrstama eksperimentiranja u seksu, te ako ste ljubitelj isprobavanja svih mogućih poza, potražite ovakvu osobu.

Lilit u Vagi traži lepe uslove i opuštenu atmosferu, udobnost, laki glamur i otmjenost. Još ako se nađe i poneka kamera ili ogledalo… savršeno. Ove osobe spadaju u one koje doživljavaju posebnu vrstu uzbuđenja dok ih neko gleda. Sklonost preljubi je naglašena, pa ako računate na trajnost veze ili braka sa osobama koje imaju Lilit u ovom znaku, na pogrešnom ste putu.

Tarot, astrologija, numerologija