Lilit u Strijelcu

lsagittariusLilit u Strijelcu, posebno ako natalna karta u cjelini ukazuje na senzitivnu osobu, obično stvara velike probleme i na mentalnoj i na seksualnoj razini. Ovdje Lilit daje veliku pokretljivost, nestalnost, nevjernost, nezadovoljstvo. Uživa u pravdi, ali tu pravdu želi istjerati i onda kada je to nemoguće. Ona kao da jednostavno mora uporno razlučivati između dobra i zla, nikako ne uspijeva postaviti stvari na njihovo pravo mjesto.

Putovanja su za prava zaraza, nikada ne zna kada je dosta i uvijek je bar jedan kofer spakovan. Što se seksualnosti tiče, ona ili ne postoji na površini, ili je nevjerojatno iskomplikovana, (što katkada dovodi do toga da ovakva osoba povezuje vlastitu čulnost sa zaista neobičnim stvarima). U njoj ima nečeg paganskog, s tim dionizijskim aspektom treba postupati krajnje oprezno – kako ne bi došlo do neugodnih iznenađenja, jer prevariti partnera za nju može postati životna potreba.

Osobe sa Lilit u znaku Strijelca teže za dubljem doživljaju ljubavi i uvijek isčekuju nešto posebno, očaravajuće, vanvremensko. Najčešće ne pronađu ništa takvo, pa ostatak života provode u maštanju i izmišljanju nemogućih situacija.

Savjet: ukoliko imate Lilit u znaku Strijelca, trebalo bi malo zastati, razmisliti i promijeniti svoje ponašanje, poštujući one s kojima živite i radite. Izbjegavajte “gutati” velike ideje – za istinu je ljudski um vrlo tijesna kuća, zar ne?

Ako idete ulicom i pokušavate odgonetnete je li netko ima Lilit u Strijelcu, možete tragati cijeli život. Izvana ništa nećete primijetiti. Unutar njih je već nešto drugo. Ove osobe neće nikada pokazati ništa, strahujući da sve što se vidi, ili biva izgovoreno naglas, tog momenta biva uništeno i upropašteno. Ove osobe imaju svoj unutarnji svijet koji definitivno odiše apsolutnom slobodom i neovisnošću, i vrlo rijetko požele vezati se, jer to također ograničava njihov svijet slobode.

S druge strane, ove osobe su izvrsni poznavaoci ljubavnih igara, a posebno kad se nađu s nekim sličnim njima. U pravom smislu riječi uživaju u seksu i nijedna zagonetka vezana za ovu temu nije im nerješiva. Za njih u erotici nema enigmi. Ove osobe vole avanturu i neprestano su u istraživačkoj potrazi, ne bi li skupili što više iskustava i sve isprobali. U njihovom životu, a naglašeno predbračnom, često postoji veliki broj veza, mada i kad su u braku, ne prezaju od avantura. Ali, dok su s postojećim partnerom, daju apsolutni maksimum istražiti i isprobati sve i tada za njih ne postoji nijedna jedina neotkrivena tajna. Veza s nekim predstavlja istinsko zadovoljstvo, ako im je partner neko tko uživa u seksu. Ne vole da neko nad njima ima dominantan utjecaj, i vrlo brzo stvaraju neprijatelje. Vole prijedloge erotskih igrarija i često imaju dosta mlađe partnere od sebe, bez obzira na spol.

Tarot, astrologija, numerologija