Lilit u Škorpionu

lscorpioLilit u Škorpionu dobiva svoj, možda najmračniji oblik, budući da Lilit vlada ovim znakom i ovdje je njoj izuzetno teško bilo čemu, ili bilo kome prići čista srca, s povjerenjem i otvorenošću. U svemu traži razlog i opravdanje za svoj obrambeni stav, ne shvaćajući da je “kineski zid” u njoj ono što od drugih stvara neprijatelje kojih ne bi bilo toliko kada bi bar donekle izmijenila svoj stav. Lilit ovdje uvijek smišlja neke podvale. Ljubomora je izjeda i uništava.

Osobe sa Lilit u Škorpionu obično su, strastveni ljudi, skloni različitih perverzijama i koječemu još. Kod njih postoje dvije dijametralno suprotne želje kada je požuda u pitanju, i zbog toga nikad nisu sasvim načisto s time što u stvari žele. Trebalo bi izbjegavati bilo koju vrstu crne magije, malicioznu uporabu seksualne energije, ili manipuliranje partnerom uz pomoć erotske nadmoći.

Savjet: ukoliko imate Lilit u znaku Škorpiona počnite razvijati povjerenje. Nije jednostavno, ne ide lako, ali se isplati.

Svim silama će osobe sa Lilit u znaku Škorpiona pokušavati privući partnera. Makar njegov pogled. Spadaju u kategoriju usamljenih, točnije osoba povučenih u sebe i tamne predjele svojih duša i stoga nevjerojatno snažno potenciraju upravo osobinu privlačenja. Veliki su ljubitelji seksa, rano stupaju u intimne odnose, i uvijek će to biti one izuzetno atraktivne i vamp osobe. Žene posjeduju privlačnost kojoj se ne može odoljeti. Femme fatale. Već sam izgled i način na koji vas gledaju zrači erotikom i strašću, i gotovo je nemoguće ostati ravnodušan. Od pogleda do donjeg rublja, sve mora biti magnet.

Ove osobe privlači sve što je opasno i kad treba smisliti strategiju kako osvojiti nekog, to već spada u domenu paranormalnog. Zato ponekad pokazuju sklonost koristiti magijske radnje u želji za osvajanjem. Nerijetko potpuno brutalno idu ka predmetu želje. Zabranjeni tereni su nešto što je više od izazova za njih.
Tema “seks” je na prvom mjestu ovim osobama od rane mladosti do kasno u starost. Muškarci sa Lilit u znaku Škorpiona gotovo imaju poremećen pogled u očima dok vode ljubav. Vrlo su otvoreni kad treba naglas reći što žele i pred njima nikada nemojte osjećati strah i stid kad treba izgovoriti ono najskrivenije a najvulgarnije u vama. Oni upravo to i očekuju, jer su i sami takvi. Spadaju u izuzetno nemoralne osobe.

Tarot, astrologija, numerologija