Lilit u Ribama

lpiscesLilit u Ribama stvara gotovo začuđujuću naivnost, zaslijepljenost i mogućnost prevare po pitanjima ljubavi, dobrote i suosjećajnosti, te i sama osoba obično ne shvati na vrijeme u kom je pravcu krenuo brod njenog života. Čini se da je ovakva osoba na kraju gotovo uvijek nečija žrtva. To će i biti, sve dok ne uvidi da to (negdje duboko u sebi) vjerojatno i sama želi. Na svu sreću, ovaj položaj Lilit donosi joj i sjajnu (mada ne uvijek i jasnu) intuiciju, koju ona ipak ne zna na pravi način iskoristiti.

Osobe sa Lilit u Ribama, kao što je već rečeno, odlična su meta većina šarmera i slatkorječivaca. To još jednom ponavljamo jer njihovo pretjerano idealiziranje stvari i situacija nema stvarnu podlogu u realnosti. Njihova naivnost i slijepo povjerenje ne dopuštaju im prozreti smišljena udvaranja, zbog čega njihova dobrota isuviše često nailazi na prevare i nezahvalnost.

Savjet: ukoliko imate Lilit u znaku Riba, ako se već okrećete sebi i postavljate ona “prokleta pitanja” (kako ih je Dostojevski nazivao), onda bar budite oprezni – nemojte žuriti. Bolje je stići kasnije tamo gdje treba, nego prerano – tamo gdje ne treba. Morali bi mnogo realnije prilazite životu i brižljivo birati osobe kojima ćete ukazati svoje povjerenje.

Znak prepun osjećaja, imaginacije, umjetnosti i opoja ima Neptuna za vladara, a Lilit opija Ribe dodatno i pojačava sve osjećaje tako se čini da ste stvarno u 1001 noći. Osobe sa Lilit u znaku Riba su ostvarenje snova mnogih, a žene su one o kojima se mašta i apsolutni su izvor inspiracije i vječni predmet želje. I muškarci znaju biti noćna mora kako ženama, tako i muževima kojima se ovakva osoba “zalomi” u životu, makar i kao prijatelj. Seks im je prioritet i spada u najvažnije stavke u životu.

Osobe sa Lilit u Ribama imaju bezgraničnu maštu; podarit vam sva svoja osjećanja i doslovno će vam se predati. Ne prezaju od prijevare, jer tajne ljubavi i skriveni odnosi su za njih nešto bez čega je život gotovo nemoguć. Za svoje uživanje uglavnom biraju osobe koje nemaju obveze. Osobe sa Lilitu ovom znaku su u stanju prilagoditi svakom partneru i zadovoljiti svakog, pa i ako nisu zadovoljni vama, priuštit vam osjećaj potpunog zadovoljstva. Nikada nećete naslutiti jesu li stvarno zadovoljni, ili su to možda odglumili. Ne odolijevaju zgodnoj prilici, a posebno ako ih netko osvoji senzualnošću i lijepim pričama. Možda na prvi pogled izgledaju potpuno neosvojivo, ali potrebno je samo pokazati hrabrost i upornost u smislu romantičnog zavođenja, pa ćete doživjeti ono što ni ne slutite da je u seksu moguće.

Tarot, astrologija, numerologija