Lilit u Raku

lcancerLilit u Raku često isuvise bježi u prošlost i ne zna kako uživati u sadasnjosti ako ne povuče paralelu s nečim “što je već bilo”. Ćudljivost je prisutna u velikoj mjeri, te ovakva osoba ni sama sebe ne može shvatiti i često upada u krize identiteta. Kada se zaljubi često se poistovjećuje s partnerom i reaguje u skladu sa onim što oseća.

Ovakva osoba je pretjerano emotivna, nekada nepodnošljivo sentimentalna, lakovjerna, prenaglašeno maštovita i ranjiva i malo joj treba pasti u depresiju. Pored nje partner se može osjetiti zapostavljen. Zbog prekomjerne osjetljivosti nije pametno igrati se s prizivanjem duhova i sličnim oblicima okultizma – ova osoba je pretjerano otvorena za vanjsku atmosferu.

Savjet: ukoliko imate Lilit u Raku trebalo bi stabilizirti svoje emocije i živčani sustav. Pokušajte ne izlagti se konfliktnim situacijama.

U jednom tako duševnom i emotivnom znaku kojim vlada Mjesec, Lilit, kao Crni blizanac noćnog Sunca, sa ovakvim položajem, sve osjećaje uvlači i zatvara potpuno u tu osobu. Zato su ovo izvana nepopravljivi romantici, a iznutra ključaju kao u kotlu. Erotski snovi idu do najvećih fantazija, i raspinje ih želja ka snažnim doživljajima, mada nisu ljubitelji grubosti. Njihova unutarnja energija prosto opija onu drugu stranu.
Osobe sa Lilit u znaku Raka uživaju u erotici i seksu svim svojim osjetilima i potpuno, i idealni su partneri za sve koji vole voditi igru u krevetu. Vrlo su osjetljivi na dodire i prosto se upijaju u partnera, savršeno se prilagođavajući ritmu koji im partner nameće. Ovo su naglašeno vjerne osobe i samo ozbiljna veza, partner i brak ih čine sretnima, pa su spremni na potpuno prepuštanje. Njihova osobenost je ljubav ka mlađim partnerima.

Tarot, astrologija, numerologija