Lilit u Ovnu

lariesLilit u Ovnu pojačava strastvenost i avanturistički duh. Ovdje Lilit stvara isuviše jak entuzijazam i prodornost, koji su prije posljedica nemogućnosti da se osobe sa ovakvim položajem Lilit postave u poziciju “onog drugog”. Seksualni život im je obično od velikog značenja, gotovo primarni, pa utječe na živčani sustav i zdravo rasuđivanje. Zbog toga, problemi i nerazumijevanje dolaze kroz suvišnu impulsivnost i (često sasvim nerealnu) samouvjerenost. Senzualnost je nekako haotična, neukrotiva, izmiče kontroli, a ukoliko se Sunce nalazi u nekom Zemljanom ili Vodenom znaku, može lako doći do pojave depresivnosti i naizgled bezrazložne apatije.

Savjet: ukoliko imate Lilit u znaku Ovna, pokusajte shvatiti – energija koju posjedujete može Vas uništiti ukoliko ne naučite da je iskoristite na pravi način u pravom trenutku. Za Vas je opasno praviti pogrešne poteze, ali je još opasnije ako iz njih ne izvučete pravu pouku.

Boravak u znaku vatre i strasti. Naravno da je ovdje i strast užarena, a seks vrlo žestok. Sa ovim položajem Lilit raspolažu oni koji će vas iu prolazu svlačiti pogledom. Uvijek željni avanture, veoma napadni i spremni na sve, ali vrlo nepristupačni. Nije dobro imati ga u lošem aspektu, jer se lako prijeđe granica, pa često zna biti naglašena sklonost nasilnosti i silovanju. U krevetu su dominantni, bez predrasuda, skloni perverzijama i želji da sve probaju i dožive, i to naglašeno divlje.
Poza im nije važna, sve je u igri. Seksualni čin je ovdje igra bez granica, a traje dok se ne izvuče i posljednji atom snage iz partnera. Sloboda koju sebi daju osobe sa Lilitom u ovom znaku je potpuna, ali sloboda koju bi trebali dati drugoj strani gotovo da nema. Lilit u znaku Ovna naglašava vrlo neverne osobe.

Tarot, astrologija, numerologija