Lilit u Lavu

lleoLilit u Lavu utječe na čulna pretjerivanja, neumjereno ispunjavanje ličnih želja koje, naposljetku, ostavljaju uglavnom osjećaj rasutosti, besmisla i neshvaćenosti. I pored toga, ovakva osoba uporno traži dokaze razumijevanja, ljubavi i pažnje. Obično prva jača veza (naročito kod žena) – ne uspijeva. Sklad biva narušen. Krivo je društvo ili zajednička samopopustljivosti.

Ponekad strah od trudnoće upropasti seksualni aspekt zajednice, a ni nevolje sa potomstvom nisu rijetkost. U trenucima slabosti moguća je pojava taštine, ekstravagantnog ponašanja i nepopustljivosti u zastupanju
vlastitih ideja i stavova.

Muškarci s ovakvim položajem Lilit su obično robovi svojih nagona i život im je diktiran uspjesima kod suprotnog spola. Previše polažu na spoljašnjost i svoj odraz u javnosti, a malo na one istinske vrijednosti.

Ukoliko imate Lilit u znaku Lava, jedini mogući savjet za Vas je: ono sto obično mislimo da je naša kruna, najčešće su stopala onog što se nalazi visoko iznad nas. Zbog toga – bilo bi pametno učiti se prostoljudskim osjećajima(skromnosti, bezazlenosti, povjerenju). Potrebno je naučiti slušati druge, razumjeti i cijeniti.

Ponos, ego, individualnost jednog Lava, Lilit samo dodatno raspiruje. Njihov ponos je uvijek iznad strasti, u očekivanju da budu predmet divljenja. Izvana je sve ekstremno naglašeno, dok je pod znakom pitanja što je iza te njihove fasade. A obično se iza glamura krije nešto sasvim drugo. Erotski život osoba sa Lilit u Lavu je vrlo kompliciran, i pripadnici ovog znaka su skloni skandalima i problemima, divljim i neizbirljiv odnosima i nerijetko fatalnim erotskim pustolovinama i problemima kad su vanbračna djeca u pitanju. Vrlo lako se odlučuju na preljub, bez obzira na to što su u vezi ili braku.

Osobe sa Lilit u znaku Lava naglašeno forsiraju da su kraljevi i gdje god da se nađu, trudit se biti najsjajnije zvijezde i središte pozornosti. Pokušat će ostaviti utisak neodoljive, preko potrebne, neophodne, a usput hladne i neosvojive osobe, ali padaju vrlo brzo. Ako želite ovakvu osobu brzo dovesti do vrhunca, dovoljno je hvaliti i hraniti joj ego riječima kako je najbolja. A da bi ove osobe potpuno uživale, moraju biti savršeno sigurne u sebe, u društvu partnera koji točno zna što želi. Karakteristika osobe sa Lilit u ovom znaku je animalna uporaba seksa.

Tarot, astrologija, numerologija