Lilit u Jarcu

lcapricornLilit u Jarcu najčečće stvara beskompromisnu osobu, koja se ne preispituje mnogo, hladnu u izražavanju osjećaja, neprikosnovenu u svojim stavovima. Ima neke svoje principe kojih se drži i ne popušta ni kada vidi da će izgubiti. Na kraju, kada se okrene iza sebe, i kad bolje pogleda, ovakva osoba shvati kakvu je pustoš ostavila iza sebe. U tim trenucima ne bi trebala misliti kako je kasno ispravljati pogreške, već bi trebala se vratiti i pokušati izgladiti stvari (koliko može), ovisno o stupnju individualne odgovornosti.

Osobe sa Lilit u Jarcu teško zadovoljavaju svoje osjećaje. Veliku važnost pridaju materijalnoj sigurnosti, ne opuštaju se lako niti zabavljaju, pa tako otežavaju svaki odnos. Često ovakve osobe izražavaju (na prvi pogled) nerazumnu ozlojeđenost na sve i svašta, pa u trenucima povećane osjetljivosti svaljuju krivnju na bilo koga, ne shvaćajući da su one same onaj osnovni “krivac” za probleme u vlastitom životu, posebno na emotivnom planu.

Savjet: ukoliko imate Lilit u znaku Jarca morali bi mnogo više se preispitati, biti nesebični i suosjećajni za osobe u nevolji. Ne budite srca kamenoga, dozvolite bujici osjećaja koja je blokirana negdje u Vama da slobodno potekne van.

Kako tretirati kraljicu strasti u hladnom saturnovski znaku Jarca? Lilit ovdje lomi sante i ledene bregove, penje se na najteže uspone i osvaja najnepristupačnije vrhove kako bi zadovoljila osjećaje. Jednostavno, ove osobe moraju zadovoljiti erotske fantazije i seksualne želje po cijenu moralnog pada. Česti su slučajevi velike razlike u godinama između partnera, jer osobe sa Lilit u Jarcu ne prezaju izabrati mnogo mlađe ili starije i iskusnije od sebe.
Oni preferiraju trajnost, izdržljivost i konkretnost, što ukazuje da se njihovo vođenje ljubavi svodi na mali seksualni maraton, mada je sve nekako tvrdo i oporog ukusa. Njihove seksualne želje često prerastaju u konstantnu i vječnu glad, pa ih je teško zadovoljiti; inače, spadaju u vrlo nemoralne osobe. Skandali vezani za erotske odnose na poslu su gotovo redovita pojava. S obzirom na to da je Saturn planet koji materijalizira, ovdje ljubav dobiva sa Lilit svoj konkretan oblik i mora se doživjeti maksimalno i konkretno zadovoljstvo.

Ove osobe moraju imati apsolutnu kontrolu i nad sobom i nad partnerom. To izbacuje uzbuđenja, jer su nepredvidljivosti isključene, ali i to ima nekih čari. Prednost osoba sa Lilit u znaku Jarca je ta što seksualni život nikada ne umire i ne nestaje. Što su starije, ove osobe su sve aktivnije. Presudno za ovaj položaj Lili i potpuno zadovoljstvo jeste da partneri budu dugo zajedno i da se dobro poznaju, posebno prije nego se vežu i postanu intimni. Dakle, ako uživate u dugim seksualnim odnosima, potražite osobu sa Lilit u znaku Jarca.

Tarot, astrologija, numerologija