Lilit u Djevici

lvirgoLilit u Djevici često stvara perfekcionistu, prezauzetog obvezama, koji se jednostavno ne zna zaustaviti, pa iz najbolje namjere nastane baš ono što je osoba željela izbjeći. Seksualnost je isuviše mentalna, i odvija se prije u vidu slika nego konkretnih senzualnih iskustava. Čistoća je imperativ koji se vremenom polako pretvara u maniju, zbog čega je ovakvoj osobi teško istinski se opustiti pored voljenog bića.

Osobe sa Lilit u znaku Djevice pokušavaju programirati i kontrolirati sve, pa čak i svoje osjećaje. Često imaju kontakte s čudnim ljudima i bezbroj platonskih veza i rijetko su iskreno zadovoljni sobom i sretni. Neobično je to što ove osobe lako mogu probuditi se najobičnijim savjetom partnera (naravno, pod uvjetom da dotični prođe sve moguće i nemoguće testove koji su smišljeni kako bi se odgodio trenutak otvaranja i iskrenosti).

Savjet: ukoliko imate Lilit u Djevici ponekad bi trebali biti i neozbiljni, opušteni i trapavi. Nije ništa strašno ukoliko katkad svjesno napravite i koju grešku. Ne planirajte svaki trenutak svog života, izdvojite malo više vremena za odmor i zadovoljstva. Trošite novac na male, slatke sitnice.

Što očekivati ​​od Lilit u znaku sklonom analizirati sve, a ako nešto nije preporučljivo analizirati, onda su to na prvom mjestu ljubav i seks. Ovo mu dođe nešto kao poslovna ljubav i teško se s ovim položajem Lilit postiže zadovoljenje, posebno ako se priči doda strah od zaraza i veneričnih bolesti. Ali, Lilit je zato tu ne bi li makar malo promijenila ovu situaciju.

Osobe sa Lilit u Djevici su te koje imaju naglašenu sklonost voditi ljubav na poslu, tajno, i spadaju u nemoralne osobe, posebno ako se u znaku nađe i Venera. Međutim, tijelo im uvijek ostaje nezadovoljeno, pogotovo duša. Osobe sa ovako postavljenom Lilit traže savršenstvo do najmanje sitnice, što često odvede u histeriju. Dovoljna je najmanja sitnica, pogrešan miris, detalj, banalnost i cijeli doživljaj se prekida i doživljava fijasko.

Potpuno opuštanje je gotovo nemoguće, a bilo tko se nađe u kontaktu sa ovim osobama, ma koliko se trudio, neće uspjeti pronaći pravu notu. Tajna je u tome što ovim osobama više znači riječ i ono što se u njihovoj glavi i mislima odigrava, nego sam fizički kontakt. U stanju su biti s partnerom, a zamišljati nekog drugog. Vulgarnost ih uzbuđuje, ali grubost nikako. Ovo su misionari u seksu, sa osobinom da magijski pokušavaju privući ili djelovati na predmet želje i erotskih snova.

Tarot, astrologija, numerologija