Lilit u Biku

ltaurusLilit u Biku dovodi, uglavnom do jednog problema. Često se javlja sukob između želja i mogućnosti. Ili su prevelike želje, a male mogućnosti da se one ispune (a do onog što nemamo obično se teže dolazi), ili se opet ima ono što se ne želi, pa se opet javlja nezadovoljstvo.

Ovakve osobe se nesto sporije uzbuđuju, ali i hlade. Često podležu lijenosti, samopopustljivosti, materijalizmu i ljubomori.

Savjet: ukoliko imate Lilit u znaku Bika, pokušajte da date i drugima onu slobodu koju ste do sada tražili isključivo za sebe. Ukoliko naučite i dati, a ne samo uzimati i ukoliko produbite kontakt s prirodom, možete doživjeti pravi preporod.

Lilit u Biku, isijava veliku ljubav prema seksu i znači apsolutno uživanje. Bik je i znak sporosti, pa imati Lilit u znaku Bika, u erotskom smislu uvijek znači da se do uzbuđenja dolazi polako i sporo, što govori o potrebi za dugom predigrom. Uspavana strast kao žar ispod pepela čeka da se razgori, pa biti sa ovim osobama znači imati maksimum strpljenja i ustrajnosti. Ali, jednom raspaljena strast jamči svoje dugo trajanje i seks bez skrupula. Osobe sa Lilitom u znaku Bika spadaju u naglašeno vjerne osobe iz prostog razloga što vole sigurnost.

Muškarci s ovim položajem Lilit sasvim nesvjesno imaju naglašenu osobinu da koriste svoj položaj ili materijalno da dođu do žene. Naglašena je sklonost ovih osoba da plaćaju i troše na erotske i seksualne usluge.

Tarot, astrologija, numerologija