Aspekti Urana u Sinastriji

ursusinUran – Sunce

Uran u konjunkciji, opoziciji ili kvadratu sa Suncem u početku ima inspirativnu vezu u kojoj nije dosadno. Vremenom Sunce počinje osjećati kako Uran nije dovoljno posvijećen vezi, i da pridaje veliki značaj ne-tradicionalnim i slobodnim vezama. Ovaj odnos pun je uspona i padova i nema sretnu budućnost. U kombinaciji ovih dvaju planeta kada su sekstil ili trigon prisutni, veza je, spontana, kvalitetna, a seksualni odnos je živ, nesputan i uzbudljiv. Postoji intrigantna razina slobode u ovoj vezi i veliko razumijevanje sa obe strane.

urmoosUran – Mjesec

Kad je Mjesec u konjunkciji, kvadratu, kvinkunsu ili opoziciji s Uranom, početna privlačnost može biti uzbudljiva na nekonvencionalan način, ali vremenom se gubi. Ovaj odnos je vjerojatno počeo naglo i brzo se razvio. ovo je nestabilna veza sa periodičnim prekidima. Uz sekstil ili trigon, ovo je “neobično” kvalitetan odnos. Ovaj par uživa u zajedničkim nestašlucima i oboje imaju odličan smisao za humor, u ovakvoj vezi nikad nije dosadno.

urmersUran – Merkur

U slučaju teških aspekta (kvadrat, kvinkuns i opozicija), ova veza nema lijepu budućnost, dolazi do nerazumijevanja i razlaza u mišljenjima. Partneri nemaju strpljenja jedan za drugog. Sekstil, konjunkcija i trigon su pozitivni aspekti – oba partnera su inteligenti, intuitivni  i znaju kako razgovarati jedan sdrugim. Mešusobna podrška je velika i do nesuglasica rijetko dolazi.

urvesUran  – Venera

Ovi aspekt nudi uzbuđenje. Problem u ovom aspektu, stvara konjunkcija, opozicija, kvadrat i kvinkuns, tako da  postoji opće nezadovoljstvo među partnerima. Kada jedna osoba (pogotovo Venera) se osjeća romantično, druga osoba (obično Uran) je udaljena. Kada je aspekt sekstil ili trigon, odnos može biti nešto nepredvidivo, ali kvalitetno. Oni mogu uživati ​​u činjenici da je njihovo partnerstvo malo nekonvencionalno, ali nikad nije dosadno.

urmarsUran – Mars

U slučaju konjunkcije, opozicije ili kvadrata, veza je jako interesantna i intenzivna. U početku postoji velika privlačnost među partnerima. Vremenom, partneri počinju iritirati jedan drugog, Uran misli kako Mars ne shvaća njegovu nezavisnost, i postepeno se udaljava od Marsa, što dovodi do frustracija i nemira u vezi. Kada seksualna privlačnost nestane, Uran napušta Mars. Sasvim drugačija je veza kada su u pitanju sekstil i trigon. Osobe se nadopunjuju i ispunjavaju jedan drugom fantazije, jako dobro razumiju nezavisnost onog drugog i imaju lijepu budućnost zajedno.

urjusiUran – Jupiter

Jupiter i Uran u opoziciji i kvadratu u početku veze imaju dobru komunikaciju i shvaćaju jedan drugog odlično. Vremenom, oni se udaljuju jedan od drugog jer imaju različita shvaćanja što je zapravo veza. Ako žele ostati zajedno, oba partnera će se morati prilagoditi onom drugom. Kada je kvinkuns između ovih palneta, veza je malo pozitivnija, jer Jupiter stalno održava odnos sveži i unosi nove ideje, a Uran bi trebao da mu se prilagodi ako žele ostati zajedno. Trigon, sekstil i konjunkcija su pozitivni aspekti koji unose slobodu, otvorenost i razumijevanje u vezu, Partneri se odlično nadopunjuju i koriste ono najbolje od drugog.

ursasiUran – Saturn

Saturn i Uran u konjunkciji, opoziciji ili kvadratu neće imati najsretniju vezu jer oba partnera žele različite stvari i ne razumjeju potrebe onog drugog. Uran čezne za slobodom i otvorenošću, dok Saturn u vezi želi strukturu i red i često se vraća u prošlost. Ovo je jedna teška kombinacija i oba partnera se trebaju zapitati je li to stvarno što oni žele. Sekstil i trigon će u ovu vezu uneti ravnotežu, jer će Uran pokazati Saturnu kako da izbjegne stres, a Saturn će vratiti fokus Uranu.

urursinUran – Uran

Konjunkcija, sekstil ili trigon dva Urana čini da ovi partneri stimuliraju jedni druge, psihički i seksualno. Svijetle nove ideje i nagle promjene, nestabilnost, uzbuđenja, seksualno eksperimentiranje i preuzimanje rizika unose svježinu u ovaj odnos. Oboje uživaju slobodu, ali romantika je uvije prisutna među njima, jer sve što čine, čine to zajedno i svemir je na njihovoj strani. U slučaju opozicije ili kvadrata, oba partnera unose u vezu genijalne i inovativne ideje. Razgovori među njima donose uzbuđenje, inspiraciju i idealizam, ali češće dovode do nesklada i razdora, jer se oboje tvrdoglavo drže svojih stavova.

urnesiUran – Neptun

Konjunkcija, trigon ili sekstil Uran – Neptun stvara jaku vezu, jer oba partnera potiču kreativnost kod onog drugog. Uvijek dijele nove ideje i ideale koji će se intenzivirati tijekom vremena. Kombinacija Uran – Neptun može dovesti do pojačanog stanja svijesti, čak i do izvjesnih paranormalnh aktivnosti. Slično, kada su u pitanju opozicija ili kvadrat, oba partnera mogu iskusiti neka paranormalna iskustva. U ovoj vezi često dolazi do sumnje u drugog partnera, jer imaju nekonvencionalan i netradicionalan odnos. Neptun smatra kako Uranovo ponašanje remeti harmoniju u vezi i dolazi do nerazumijevanja.

urplusUran – Pluton

Konjunkcija, trigon ili sekstil u kombinaciji Uran – Pluton, tvori jednu neobičnu vezu koja ima više razina interakcije. U ovoj vezi postoji turbulentna atmosfera u kojoj oba partnera dožive preobrazbu kroz inspiraciju, unutarnje vizije, i spontanu seksualnost. Ova veza ima dobru budućnost. Kombinacija Plutona i Urana u opoziciji i kvadratu stvara večito nepovjerenje kod oba partnera. Postoje velike razlike u mišljenju ovih dvaju partnera. Nepredvidljivost i razdražljivost u ovom odnosu mogu potaknuti još veći nemir i dovesti do raskida.

Tarot, astrologija, numerologija