Aspekti Plutona u Sinastriji

psunsPluton – Sunce

U kombinaciji Pluton – Sunce, neovisno o aspektu, ova veza je snažna i neobična. Ovi partneri prosto ovise jedan o drugom i osjećaju se kao riba na suvom, kad onaj drugi nije u blizini. Oba partnera misle kako ih je viša sila spojila. Pluton osobi može smetati ego i nezavisnost Sunca, ali točno može pročitati što Sunce misli i osjeća. Pluton nastoji držati Sunce uvijek u blizini. Sunce se boji izgubiti Pluton. Jedan drugog vuku ka tamnoj strani i često se sukobljavaju iznoseći svoje stavove. Bez obzira koliko je ova veza iscrpljujuća, ona je istovremeno duboka i jaka i vrlo važna za oba partnera. Oni su suđeni jedan drugom i tako će ostati, neovisno o drami i preprekama koji im život unosi u vezu.

pmoonsiPluton – Mjesec

U slučaju trigona i sekstila, ova je jaka veza usmjerena u pozitivnom smjeru. Oba partnera se trude riješiti svaki problem i ne predaju se lako. Oni mogu preživjeti sve neprilike jer svoju energiju usmjeravaju na pravi put. Kada je Mjesec u opoziciji ili kvadratu s Plutonom, u vezi postoje neka neslaganja jer oba partnera unose u odnos neke svoje demone iz prošlosti. Strah od gubitka, ljubomora, posesivnost i pretjerivanje u emocijama neće ovu vezu učiniti sretnom. Ovi partneri će možda morati potražiti stručnu pomoć kako bi njihova veza opstala. Ali ako uspiju prevazići nesuglasice i konflikte, veza može uspjeti.

pmsinasPluton – Merkur

U početku veze, oba partnera su zaintrigirana onim drugim, ali kako veza odmiče sve više dolazi do nesuglasica i teških riječi, za što su odgovorni teški aspekti (opozicija, kvinkuns i kvadrat). Konjunkcija, trigon i sekstil su pozitivni aspekti koji unose mir i razumijevanje u odnose. Oba partnera nastoje pomoći jedan drugom, često se nadopunjuju, i dijele mnogo zajedničkih ideja i pogleda na svijet

plutovsinPluton – Venera

Konjunkcija, sekstil i trigon ukazuju na intenzivnu i magnetsku privlačnost. Stvaraju snažnu i dugotrajnu vezu. Ljubav među tim ljudima je intenzivna. Ovi aspekti zahtijevaju fizičku prisutnost i kada su partneri odvojeni može doći do ljubomore. Teški aspekti, kvadrat i opozicija, donose veliku ljubav i veliku mržnju, tako da partneri moraju naučiti kontrolirati svoje intenzivne emocije kako bi veza uspjela.

plmasiPluton – Mars

U slučaju konjunkcije, kvadrata i opozicije, ovo je veza puna energije i seksualne privlačnosti. Pluton privlači Marsova snaga, a Mars dubinu u razmišljanju kod Plutona. Mars je otvoren i u stanju je ispričati Plutonu sve svoje tajne, dok Pluton to ne želi, što dovodi do konflikta i neslaganja. U kombinaciji sa sekstilom ili trigonom, ova veza je puna pozitivne energije i privlačnosti, partneri se vole iskreno i nadopunjuju jedan drugog, pa im veza može biti jako uspješna.

plujupisinPluton – Jupiter

Jupiter i Pluton u trigonu, sekstilu ili konjunkciji odlično funkcioniraju kao tim. Oboje su iskreni jedan prema drugom i predstoji im lijepa budućnost. Ako žele ostati zajedno, partneri sa kvadratom, opozicijom ili kvinkunsom, moraju ostaviti svoja vjerovanja i ubeđenja van veze. Morali bi uložiti puno energije i truda kako bi veza uspjela.

plsatsinasPluton – Saturn

Konjunkcija, opozicija ili kvadrat između Saturna i Plutona stvaraju emocionalne teškoće i materijalnu oskudicu, ali ako su dovoljno jaki, ove partnere će to zbližiti. Pluton i Saturn će kroz ove poteškoće naučiti što su suradnja i odgovornost, što može dovesti do stabilne i trajne veze. Sekstil i trigon su pozitivni aspekti, jer partneri sa ovom kombinacijom nadopunjuju jedan drugog i vraćaju se na pravi put. Spremni su preći preko svojih razlika i učiniti vezu trajnom i sretnom.

plusPluton – Uran

Konjunkcija, trigon ili sekstil u kombinaciji Uran – Pluton, tvori jednu neobičnu vezu koja ima više razina interakcije. U ovoj vezi postoji turbulentna atmosfera u kojoj oba partnera dožive preobrazbu kroz inspiraciju, unutarnje vizije, i spontanu seksualnost. Ova veza ima dobru budućnost. Kombinacija Plutona i Urana u opoziciji i kvadratu stvara večito nepovjerenje kod oba partnera. Postoje velike razlike u mišljenju ovih dvaju partnera. Nepredvidljivost i razdražljivost u ovom odnosu mogu potaknuti još veći nemir i dovesti do raskida.

plnepPluton – Neptun

Konjunkcija, kvadrat, kvinkuns i opozicija u ovaj odnosu unose pojačana nadnaravna iskustva, ekstra senzorne percepcije i paranormalne pojave, na koje oba partnera obraćaju pozornost. Jednom od njih nedostaje osjećaj za granice, dok je drugi spreman ići u krajnosti. Oba partnera mogu tvrditi kako će se promijeniti, ali to je samo varka. Ako ne budu potpuno iskreni jedni s drugim, ova veza nema budućnosti. Neptun i Pluton u sekstilu ili trigonu imaju lijepu vezu. Oboje se dobro razumiju i spremni su promijeniti neke svoje loše navike.

pluplusinasPluton – Pluton

Kada su u konjunkciji, kvadratu ili kvinkunsu dva Plutona, partneri jednostavno ne znaju zašto su vezi. Skrivene emocije i želje izviru na vidjelo, i oba partnera ne znaju se nositi s tim. Kada su u sekstilu, oba partnera su svjesni svoje privlačnosti i karizme, iako im se ponekad čini kako njihova veza nema budućnost, što nije točno, ovaj odnos može uspjeti i biti sretan. Trigon u kombinaciji Pluton – Pluton tvori jedna divnu i uzvišenu vezu u kojoj su partneri srodne duše. Njih je sudbina spojila i gotovo je nemoguće razdvojiti ih. Opozicija između Plutona, unosi jaku volju i želju mešu partnerima da ojačaju i istraju u svojoj vezi, iako možda dolaze iz različitih okruženja i imaju različita mišljenja i ideje. Mogu uspjeti ako su dovoljno posvjijećeni jedan drugome.

Tarot, astrologija, numerologija