Juno u natalnoj karti

asteroide-junoJuno ima neke sličnosti s Venerom, ali dok Venera inicira početnu privlačnost, Juno utječe na obavezivanje. Juno spaja srodne duše. Kao što se ona pomiče kroz nebo, veza između dva partnera se mijenja, ali Juno i dalje utječe na posvijećenost vezi. Ako se Juno nalazi u Vašoj natalnoj karti, to znači da ćete možda upoznati netkoga s kojim ćete ostati u dugoj vezi. Ona pokriva brak, modu i ljepotu. Ona je zaštitnik odnosa i prave ljubavi. Diplomacija je dio njezine sfere. Juno ima utjecaj na vreme, cvijeće, pravednost i ženske genitalije. S negativne strane, Juno utječe na korištenje opojnih droga, nemoć, ženska prava (pozitivna i negativna), bijes, inferiornost i nepravdu. Ona također može utjecati na pitanja poricanja, izdaje, nejednakosti i naravno gorčine.

 

juarJuno u Ovnu

Juno u Ovnu treba vlastitu autonomiju. Ako ne dobiju slobodu u vezi, mogu oboljeti od migrene ili neke druge fizičke smetnje. Juno u Ovnu ima tendenciju privlačiti partnere koji su agresivni i dominantni. Dok ona želi svoju slobodu, također želi partnera koji će biti autoritet. Osobe s Juno u Ovnu mogu vidjeti svog partnera kao nekoga s kime se natječu. Možda će morati naučiti kako razviti ravnotežu u svojim odnosima, tako  da oba partnera mogu nastaviti svoje potrebe.

 

jutauJuno u Biku

Juno u Biku želi čvrstu vezu izgrađenu na materijalnoj sigurnosti i odanosti. Ona želi pouydanog partnera koji yna cijeniti novac. Juno u Biku želi skladan odnos kod kuće, koji će trajati cijeli život. osobe s Juno u Biku uživaju u senzualnom odnosu i doista žele podijeliti svoje ciljeve sa svojim partnerom. Oni su predani i vjerni zauvijek, isto to očekuju i od svog partnera. Oni mogu biti posesivni ili ih privlače partneri sa tom osobinom. Oni su spremni založiti se za svoje ideale dok imaju svog partartnera za podršku.

 

jugemJuno u Blizancima

Juno u Blizancima treba partnera koji zna komunicirati. Želi partnera koji je izražajan i intelektualno poticajan. Ona želi podijeliti aktivnosti sa svojim partnerom. Ponekad, osobe s Juno u Blizancima vole imati više veza istovremeno; obratno, nekada biraju samo prijateljstvo. juno se voli igrati. Kad se Juno nađe u Blizancima, veza se može završiti s jednim partnerom koji je napredniji u obrazovanju, a drugi je više ovisan o njemu. Oni vide svog partnera kao nekoga ko će im pomoći ostvariri snove. Kad ne mogu komunicirati jasno, postaju živčani i razdražljivi. Oni moraju raščistiti sve nesporazume odmah i imati jasnu komunikaciju u svakom trenutku kako bi bili sretni.

 

jucanJuno u Raku

Juno u Raku treba emocionalnu intimnost i toplu kućnu atmosferu. Privlače ih partneri kojima je stalo do njih i koji znaju kako brinuti o njima. Oni mogu postati i ovisni o svom partneru, ili su nametljivi i neraspoloženi. Osobe s Juno u Raku koriste emocionalnu ucjenu da dobiju ono što osjećaju da zaslužuju. Često manipuliraju drugima na vrlo suptilne načine. Oni se osjećaju snažno kada je pravda zadovoljena. Žele partnera koji je tradicionalan i vrijednuje dom i obitelj. Oni se žele brinuti za svoju obitelj. Osjećaju snažnu potrebu da se posvete svojoj vezi. Njima je potrebno puno pažnje inače će se osjećati neispunjeno. Oni su vrlo predani i odani.

 

juleoJuno u Lavu

Juno u Lavu želi romantiku i uzbuđenje. Želi partnera na kojeg će biti ponosni i koji će im se diviti. Oni ne vole da se osjećaju zanemareni ili odbijeni. Oni mogu postati vrlo sebični ili koristiti neprikladne načine dobivanja pozornosti. Vole kada su stvari jednake za sve. Oni su prirodni zabavljaći i žele biti u centru pažnje. Osobe s Juno u Lavu jako cijene i čuvaju svoje prijatelje. S negativne strane, mogu postati arogantni ili nezreli i prilično zapovjednički. Oni također mogu biti vrlo velikodušni i puni ljubavi. Oni su odlučni i nikad ne mjenjaju svoje mišljenje.

 

juvirJuno u Djevici

Juno u Djevici ima velika očekivanja od svog partnera. Oni uvijek organiziraju svoju vezu i očekuju da ostane učinkovita. Žele savršenstvo, a ako njihov partner ne može postići taj vrhunac, mogu biti pretjerano kritični. Oni su privučeni partnerima koji su učinkoviti i orijentirani na zadatke. Osobe s Juno u Djevici imaju svoj smisao za pravdu. Oni cijene partnera koji je iznimno čist i tko je skroman kada je u javnosti. Zdravlje je vrlo važno za njih, tako da oni žele partnera koji je također zainteresiran za zdrave navike. Oni žele stabilnost, a zauzvrat će ostati vjerni do kraja.

 

julibJuno u Vagi

Juno u Vagi želi ravnotežu i jednakost u svojoj vezi. Oni žele nekoga tko će dijeliti poslove i tko će se konzultirati s njima o svemu. Oni su privučeni dobrim manirima i atraktivnim izgledom. Žele da dijele svoje interese u društvenim aktivnostima i umjetničkim stvarima. Osobe s Juno u Vagi Vole romantiku. Oni imaju tendenciju da postanu konkurentniji kada veza postane neuravnotežena.

 

juscoJuno u Škorpionu

Juno u Škorpionu treba intenzivan odnos s puno duboke intimnosti i seksa. Oni mogu postati manipulativna i ljubomorni i koristiti seks kao način za kontrolu svog partnera. Žele strast, odanost i snagu. Oni mogu biti posesivni, te moraju naučiti vjerovati svom partneru tijekom vremena. Vole tajne i moć. Osobe s Juno u Škorpionu mogu biti previše zahtjevne. Nakon što nađu pravu ljubav, oni su odani i predani, iako mogu uvijek biti malo sumnjičavi.

 

jusaJuno u Strijelcu

Juno u Strijelcu želi intelektualnu stimulaciju u vezi. Oni također žele podijeliti svoje sustave vjerovanja s partnerom. Žele nekoga ko je spreman putovati s njima i biti prijatelj, a u isto vreme i ljubavnik. Osobe s Juno u Strijelcu su liberalni filozofi i vole se natjecati. Oni žele samostalnost i osobnu slobodu. Ako imaju partnera koji želi i noću i danju biti s njima, ta veza neće najbolje funkcionirati. Oni žele drugarstvo, podršku i slobodu za sebe i svog partnera. Juno u Strijelcu voli sport, pravo, filozofiju, a najviše od svega, voli biti na otvorenom.

 

jucapriJuno u Jarcu

Juno u Jarcu je odan i tradicionalan. Oni mogu temeljiti svoj odnos više na društvenim očekivanjima nego na dijeljenju emocija. Oni žele nekoga tko je praktičan i dobro organiziran. Osobe s Juno u Jarcu nisu pretjerano emocionalne. Oni su konzervativni i odgovorni i očekuju isto od svojih partnera. Oni žele nekoga kome mogu vjerovati. Oni su vrlo odani nakon što nađu pravog partnera. Obično se vjenčavaju kasnije u životu

 

juaqJuno u Vodenjaku

Juno u Vodenjaku želi odnos koji im daje slobodu. Oni su vrlo nekonvencionalni i vole otvorene brakove ili druge alternative. Oni također mogu ostati samci, ali uživati u “prijatelj s povlasticama” konceptu. Oni nisu nužno za jednakost u vezi. Oni se ili klanjaju partneru ili žele da njihov partner bude potčinjen njima. Oni cijene ekscentricitet u svog partnera. Osobe s Juno u Vodenjaku nisu strastvene, ali su zato progresivne i veliki prijatelji. Oni mogu biti vrlo nesigurni s vremena na vrijeme. Oni su spontani i impulzivni. Žele nekoga tko njih i njihove potrebe i ciljeve razumije.

 

jupiscJuno u Ribama

Juno u Ribama želi posebnu, duhovnu vezu. Žele podijeliti svoje ideale sa partnerom. Oni su privučeni onima koji su intuitivni i osjetljivi. Oni uživaju dijeliti glazbu, duhovnost i poeziju. Oni se povlače kada su frustrirani ili žele pobjeći u svijet mašte. Oni mogu koristiti svoje suptilne čari, manipulirati drugima kako bi prihvatili njihov način razmišljanja. Oni mogu igrati žrtvu u nekim slučajevima. Oni mogu koristiti svoju maštu za stvaranje savršenog partnera. Osobe s Juno u Ribama su vrlo emocionalne i jako ih pogađa okrutna stvarnost.

Tarot, astrologija, numerologija