Ljubavni horoskop Vodenjak-Vodenjak

ljubavvodenjakvodenjakDva Vodenjaka u ljubavnoj vezi nagovještavaju naglašene mogućnosti za uzbudljiv ljubavni život. Početak ovakve ljubavne veze može biti i vrlo neobičan ili originalan, ljubavna veza lako može započeti na nekom neobičnom mjestu ili u neobičnoj i nesvakidašnjoj situaciji. Vodenjaci znaju da ljubavnu vezu povremeno učine vrlo originalnom nerijetko u smislu neobičnije komunikacije ili za njihovu okolinu neočekivanijeg ponašanja. Ova kombinacija horoskopskih znakova donosi snažniji potencijal za unapređenje kvalitete komunikacije (a dobra komunikacija jedan od glavnih faktora i preduvjeta za ostvarenje dobre stabilnosti u ljubavi) tako da ukoliko ljubavni par dovoljno snažno nastoji na unapređenju međusobne komunikacije može ostvariti ovakav potencijal i lakše postići bolji sklad, bolju stabilnost i harmoniju u ljubavi. Dva Vodenjaka u ljubavnoj vezi često raduju svojim sličnostima, a možda najviše onim svojim sličnostima po kojima se baš oni razlikuju od većine, dva Vodenjaka mogu često znatno više od drugih kombinacija horoskopskih znakova u ljubavi biti sretniji zbog svojih osobina i svoje posebnosti.

Vodenjak nastoji odbaciti ono što smatra suvišnim “životnim stegama”, pa lakše može doći do neslaganja ukoliko imaju bitno drugačiju percepciju o tome koji su zapravo to ograničavajući faktori koji bi ih na neki način mogli sputavati u ostvarenju životnih ciljeva. U ljubavi se dva Vodenjaka često mogu truditi da budu vizionari i ponekad su nestrpljiv u nastojanjima da ostvare neke svoje zamisli. Nerijetko vole razgovarati o nekim svojim planovima koji se odnose na dalju budućnost i onda kada je možda i prerano razgovarati o nekim stvarima ili planovima. Ovaj ljubavni par često može rješenju nekih životnih problema pristupati na vrlo originalne načine, pa u značajnijoj mjeri mogu biti neoprezni tako da postoji izraženija opasnost i od pogrešnih odluka i pogrešnih postupaka. Dva će vodenjaka vrlo lako stvoriti sretnu vezu, samo ako se prepuste svojoj pravoj prirodi i ljubavi koja će ih zbližiti.

Ovo je dvoje savršeno kompatibilno, s obzirom da su predstavnici istog znaka. Oba će biti inventivni, maštoviti, razigrani u načinima na koji će pokazati i održati plamen ljubavi. Jedino što ih može razdvojiti je previše razmišljanja (i premalo osjećanja) – tada će neprestanim kombiniranjem i razmišljanjem o partnerovim manama upropastiti mogućnost da stvore duboku međusobnu povezanost i razumijevanje. Ali to nije osobito vjerojatna mogućnost. Seks im neće biti presudan, iako će i u njihovoj postelji često sijevati iskre. Ipak, to neće biti jedini ili presudan faktor o kojem bi ovisila sudbina njihove veze, jer postoje mnoge stvari koje će ih zbližiti u nerazdvojan par.

Povezivat će ih najviše zajednička ljubav prema obiteljskom životu, prema stvaranju sigurnog doma koji će ih štititi od svih nevolja i napada iz vanjskog svijeta. Spajat će ih i prirođeno poštenje i iskrenost, i vrlo brzo shvatit će da od partnera imaju ne samo pravo nego i velike izglede dobiti pošten odnos kojeg i sami daju. Ovo možda i neće biti veza puna i prepuna strasti (iako su iznenađenja uvijek moguća!), ali bit će pošten, iskren i nadasve čvrst odnos koji će se lako pretvoriti u trajan brak.

Tarot, astrologija, numerologija