Ljubavni horoskop Vodenjak-Strijelac

ljubavvodenjakstrijelacStrijelac i Vodenjak je vatreno-vazdušna kombinacija koja se u praksi nerijetko pokazuje nesigurnim ljubavnim spojem. Ljubavna veza između Strijelca i Vodenjaka može biti vrlo turbulentna i ovim horoskopskim znakovima je često potrebno više truda, ulaganja i boljeg međusobnog razumijevanja kako bi ostvarili skladno slaganje u ljubavi i kako bi održali stabilnost svoje ljubavne veze ili braka. Kod ove ljubavne kombinacije može biti naglašena opasnost od učestalijeg narušavanja kvalitete međusobne komunikacije i uslijed moguće Strijelce nedovoljne spremnosti da sasluša Vodenjaka, jer Strijelac kao vatreni znak, u komunikaciji i u nekim svojim postupcima ponekad zna biti vrlo nestrpljiv, tvrdoglav i impulzivan a, također, Strijelac u afektu može nekim svojim neodmerenim riječima i povrijediti osjećaje Vodenjaka. Do javljanja problema u komunikaciji može lako dolaziti i uslijed moguće Vodenjakove nedovoljne spremnosti da otvoreno i jasno razgovara sa Strijelcem o svojim osjećajima u ljubavi.

Vodenjak kao zračni znak, doduše, uživa u intelektualnim razgovorima sa Strijelcem i na tom polju oni se mogu jako lijepo uklopiti i složiti ali, kada je riječ o emotivnoj strani priče… Strijelac kao vatreni znak sav plamti od strasti dok je Vodenjak kao zračni znak u tom pogledu manje emocionalan i u mnogim situacijama umije i da suzbija svoju strastvenost u ljubavi i da se isključivo vodi svojim razumom. Vatreni Strijelac u ljubavnoj vezi s Vodenjakom može povremeno imati snažniji dojam da može ostvariti strastvenu ljubav u onoj mjeri u kojoj čezne da je ostvari. S druge strane, Vodenjak u ljubavnoj vezi sa Strijelcem može u mnogim situacijama steći dojam da Strijelac nema dovoljno vremena i sluha za njegove potrebe u ljubavi. Dakle, Vodenjak i Strijelac u svojoj ljubavnoj vezi često mogu imati dojam da su jedno drugom tako blizu a tako daleko…

Ljubavna kombinacija Vodenjak i Strijelac može se češće suočavati i sa problemima u slaganju uslijed nedovoljne usklađenosti njihovih međusobnih stavova po pitanju načina organiziranja nekih zajedničkih aktivnosti u slobodno vrijeme iz razloga što i Vodenjak i Strijelac u ljubavnoj vezi mogu gledati na stvari svatko iz svog kuta i vođeni vlastitim interesima umjesto da pronađu svoj zajednički interes i da rade zajedno na ostvarenju nekog zajedničkog plana koji im može omogućiti ljepšu budućnost tako da ovom ljubavnom paru ponekad može biti teže realizirati planove za zajedničku budućnost. U situacijama kada dođe do javljanja nekih ozbiljnijih problema u njihovom slaganju i Strijelac i Vodenjak teže prihvaćaju ulogu inicijatora pozitivnih promjena u ljubavnoj vezi ili u braku.

Na cjelokupno slaganje Strijelca i Vodenjaka u ljubavi u nekim situacijama može vrlo negativno utjecati i moguće povremeno međusobno ostavljanje dojma postojanja snažnije ravnodušnosti i zasićenosti na seksualnom planu. U takvim razdobljima javljanja snažnije disharmonije i emotivnog zahlađenja ljubavnog odnosa kod ovog ljubavnog para se može razviti osjećaj većeg razočaranja zbog neispunjenih očekivanja na polju ljubavi. Međutim, kako bi se dobio kompletan opis slaganja u ljubavi potrebno je rastumačiti i sve ostale aspekte i relevantne pokazatelje u natalnim kartama odnosno osobnim horoskopima Strijelca i Vodenjaka jer slaganje Sunčevih znakova može dati samo osnovni uvid u kompleksno slaganje dvije individue u ljubavi.

Ova kombinacija doista ima velike šanse za sretan završetak, i ne budete li neizmjerno sebični možete računati na vezu u kojoj ćete oboje biti sretni! I strijelac i njegov vodenjački partner izrazito su maštoviti, pravi umjetnički tipovi. Tu će maštovitost prenijeti i u seks – da postoji oskar za lude i neobične seksualne igre ovo dvoje bili bi najveći kandidati. Osim u krevetu uživat će i u drugim aspektima života, jer ih veže inventivnost, maštovitost i kreativnost. Intelektualno će se idealno nadopunjavati i slagati. Vodenjak je vizionar, pogleda uvijek usmjerenog u budućnost, a strijelac je po prirodi optimist do krajnosti i veseli se onome što mu nosi sutra.

Oba partnera bit će nepredvidivi, aktivni i razigrani. Uvijek će biti raspoloženi za zabavu, bilo to u krevetu, bilo u sportu ili druženju s prijateljima. Jedino bi njihovoj okolini moglo biti nevjerojatno kako daleko može ovo dvoje sanjalica odlutati u svijet mašte, gdje je sve moguće a trava je uvijek zelena (i sve će bez ikakve sumnje završiti sretno). Oni vole biti u središtu pažnje gdje god da se pojave, i to im bez problema polazi za rukom jer su šarmantni i zanimljivi. Rijetko će ih mučiti ljubomora jer nisu posesivni. Čak će se slagati i u potrebi da ponekad daju partneru malo slobode – jer to je upravo ono što i sami trebaju. Ova dva znaka odlično se nadopunjuju i slažu, i sretna veza između njih vrlo je izgledna!

Tarot, astrologija, numerologija