Ljubavni horoskop Vodenjak-Škorpion

ljubavvodenjakskorpionŠkorpion i Vodenjak se u astrologiji ne smatra najkompatibilniji ljubavnim parom. Ovakav ljubavni spoj može se češće suočavati s brojnim poteškoćama u slaganju koje mogu dolaziti do izražaja uslijed različitih interesovanja, razmišljanja, stavova, želja i potreba ovog ljubavnog para. Ljubavni spoj Škorpion i Vodenjak je vodeno-vazdušna kombinacija kojoj nerijetko može biti teže ostvariti potpuni sklad u ljubavi i iz razloga što se njihova očekivanja u ljubavi mogu bitno razlikovati. Škorpionu kao vodenom znaku je u ljubavi potrebno mnogo nježnosti, čulnih kontakata i ljubavne strasti. Škorpion je pravi hedonista kada je u pitanju seksualni život a, također, očekuje i od svoje voljene osobe uzvraćanje i češće razmjene nježnosti i strastvenosti u ljubavnoj vezi. Vodenjak kao zračni znak u ljubavi nerijetko nastoji se upravlja svojim razumom dok svoje emocije u mnogim situacijama ume da ostavlja po strani. Vodenjakova strastvenost u ljubavi može u velikoj mjeri biti “zarobljena” zbog čega u ljubavi često ostavlja dojam hladnije, zatvorenije i indiferentniji osobe.

Škorpionu u ljubavnoj vezi s Vodenjakom češće mogu nedostajati čulni kontakti, razmjena nježnosti i otvorenost u ispoljavanju ljubavnih strasti. Vodenjaku u ljubavnoj vezi sa Škorpionom nerijetko mogu nedostajati topli razgovori, dobro razumijevanje i pravljenje zajedničkih planova za budućnost. Do javljanja problema i neslaganja u ljubavnoj kombinaciji Vodenjak i Škorpion najčešće može dolaziti uslijed obostrane nedovoljne spremnosti na prilagodbu u ljubavi. U takvim razdobljima emotivnog zahlađenja ljubavnog odnosa postoji izraženija opasnost i od ozbiljnijeg narušavanja kvalitete međusobne komunikacije što u mnogim situacijama može dovesti do produbljivanja problema i ujedno može doprinijeti javljanju snažnije nestabilnosti u ljubavi. Vodenjak i Škorpion su po modalitetu fiksni znaci što ukazuje na to da su ovi znaci svako ponaosob najčešće spremni pokazati dovoljno volje i želje za održanjem stabilnosti u ljubavnoj vezi ali kada se Škorpion i Vodenjak nađu zajedno u ljubavi tu može doći do problema u slaganju u tom smislu što u velikom broju situacija nitko od njih neće smatrati da treba poduzeti prvi korak kako bi se stvari u ljubavi popravile i kako bi se desila neka pozitivna promjena u njihovoj ljubavnoj priči.

Vodenjak nastoji biti suvremen, modernih je shvaćanja i trudi se biti u koraku s vremenom i u skladu s tim ima i jasno formirane stavove o ljubavi i životu uopće. Vodenjak u ljubavi želi očuvati svoju slobodu i održavati svoju neovisnost i ponekad može biti teže da se posveti Škorpionu onako kako to Škorpion želi i očekuje. Vodenjaku u ljubavnoj vezi sa Škorpionom mogu jako smetati povremeni ljubomorni ispadi. Škorpion ljubav shvaća na vrlo ozbiljan način i nerijetko smisao života traži upravo u ljubavi tako da od voljene osobe očekuje potpuno predavanje u ljubavi dušom i tijelom dok u ljubavnoj vezi s Vodenjakom, Škorpion može češće imati dojam da Vodenjak nije u dovoljnoj mjeri privržen u ljubavi i da je takva ljubavna povezanost nesigurna i nestabilna. Međutim, kompatibilnost u ljubavi zavisi i od brojnih drugih faktora koji se uzimaju u razmatranje prilikom cjelokupne analize natalne karte odnosno osobnog horoskopa dok tumačenje slaganja sunčevih znakova predstavlja samo djelić velike ljubavne puzzle tj. polaznu osnovu za dalje kompleksno tumačenje slaganja u ljubavi koje se može dobiti tek rasvetljavanju svih ostalih relevantnih aspekata u natalnim kartama odnosno osobnim horoskopima Škorpiona i Vodenjaka.

Škorpion i vodenjak mogu stvoriti lijepu vezu, ali… Neće im biti lako! Ova kombinacija mogla bi prilično brzo dovesti do problema i neugodnosti. Početak će biti super: seks će ih dići do mjeseca brže od rakete. Škorpionova strast i vodenjakova maštovitost zagarantirat će im male igrice i strast ispod plahti koji će biti daleko iznad običnoga. Ali prije ili kasnije morat će izaći iz kreveta i krenuti u pravi život, a onda su izgledni problemi i sukobi. Vodenjaka će mučiti i odbijati škorpionova manijakalna, luđačka ljubomora; škorpiona će pak izluđivati iznenadne i potpuno nepredvidive promjene vodenjakovog raspoloženja. Partner rođen u znaku škorpiona htjet će što više vremena provoditi u kući, uživajući u svojoj samoći i intimi. Vodenjaku će pak postati dosadno čim prijeđe kućni prag, i htjet će neprestano izlaziti, biti u središtu velikog društva i zabava.

Škorpion će neprestano pokušavati nametnuti svoju volju vodenjaku, ali mu to neće polaziti za rukom jer vodenjak previše voli svoju slobodu da bi je se tek tako odrekao. U ovoj vezi samo će seks biti faktor povezivanja, a sve drugo moglo bi dovoditi do neprestanih sukoba. Ako se možete nositi s tim, ostanite u vezi; u suprotnom, bježite glavom bez obzira! Ali ipak nije sve tako crno! Vodenjakova moralnost, njegovo poštenje i vjernost bit će melem na ranu ljubomore koja neprestano tinja na škorpionovom srcu. Ako prepoznaju jedan u drugom ljubav i privrženost prema obiteljskom životu i domu, uspjet će stvoriti vrlo sretnu vezu.

Tarot, astrologija, numerologija