Ljubavni horoskop Vodenjak-Bik

ljubavvodenjakbikKada je u pitanju slaganje horoskopskih znakova Bik i Vodenjak u ljubavi može postojati izraženija opasnost od učestalijeg javljanja raznih nesuglasica, razmirica i svađa oko raznih sitnica, ali i u vezi nekih korenitijih pitanja koja se tiču ​​slaganja u ljubavi. Može biti naglašen turbulentniji i nestabilniji ljubavni odnos / ljubavna veza uslijed postojanja nekih ključnih razlika kod ovog ljubavnog para. Do javljanja problema u slaganju može češće dolaziti iz razloga što Vodenjak ne može uvijek u potpunosti ispuni sva očekivanja koja Bik ima u ljubavi. Naime, Biku mogu češće nedostajati sbakodnevni sitni znaci pažnje u njihovom ljubavnom odnosu tako da se češće može osjećati usamljeno i zapostavljeno u takvoj ljubavnoj vezi jer se Vodenjak najčešće ne snalazi najbolje kada je u pitanju ispoljavanje nježnosti i pozitivnih osjećanja. Iz tog razloga Vodenjak može često na Bika ostavljati i dojam postojanja želje za emotivnim distanciranjem tj udaljavanjem u ljubavnom odnosu tj u ljubavnoj vezi. Ovaj ljubavni par u brojnim situacijama može djelovati kruto i neskladno. Naročito krupne probleme u takvoj ljubavnoj vezi mogu olakšati nepovoljni aspekti u njihovim osobnim horoskopima tako da može lakše dolaziti i do prekida ljubavne veze i rastajanja.

Disharmonični aspekti koji su prisutni u osobnim horoskopima ovog ljubavnog para, a koji su relevantni za njihovo slaganje u ljubavi, nerijetko ukazuju na izraženiju opasnost od javljanja veće ljubomore kod Bika uslijed snažnije želje Vodenjaka za ostvarenjem veće neovisnosti i slobode u ljubavnom odnosu pa može dolaziti i do prelaženja određenih granica, naročito kada se kod Bika prag tolerancije smanjuje i kada lakše dolazi do rasplamsavanja nesporazuma i do njihovog prerastanje u veće probleme. Međutim, prepreke koje postoje kod ljubavne kombinacije Bik i Vodenjak se mogu vremenom postepeno vrlo uspješno prevladati uz postojanje jakih pozitivnih planetarnih veza u njihovim osobnim horoskopima kao i uz pravilan pristup i uz adekvatnu komunikaciju. Harmonični aspekti mogu umnogome potpomoći da se prvobitne razlike u slaganju nivelišu i za ravnotežu u ovom ljubavnom odnosu tj u ljubavnoj vezi Bik i Vodenjak.

Vodenjakov lagodan odnos prema ljubavi iritirat će strastvenog i osjetljivog Bika, dok ga na kraju ne natjera u pravu eksploziju bijesa: Bik je spreman davati, ali isto toliko i očekuje za uzvrat. Što se tiče seksa, moglo bi biti problema jer je Vodenjaku draže neprestano analizirati sve i svašta nego gubiti vrijeme pod plahtama. Dok Biku treba što više fizičkog zadovoljstva, Vodenjaku su draže intelektualne teme – a Bik je ipak realnije biće, s obje noge čvrsto na zemlji. Naravno da će to dovesti do toga da će Bik smatrati da Vodenjak previše leti a premalo živi u ovom realnom svijetu, a Vodenjak će Bika optuživati da ga guši i previše traži.

Oba su inače tvrdoglavi, ali na različite načine: Vodenjak uporno želi živjeti u svojem svijetu snova i filozofije, dok se Bik čvrsto drži obiteljskih vrijednosti i sigurne realnosti. Vodenjak bi htio spasiti ljude iz okoline i čitav svijet: Bik bi ipak najprije pomogao samome sebi. Vodenjaku seks nije previsoko na listi prioriteta. Biku to nikad neće biti jasno, i izluđivat će ga Vodenjakova potreba da pretresaju tko zna kakve sve probleme i dvojbe umjesto da se posvete zanimljivijim aktivnostima u spavaćoj sobi. Sve u svemu, ova veza može uspjeti ali ne sama od sebe. Zvijezde vam nisu namijenile privlačnost na prvi pogled, ali nisu ni stavile nepremostive prepreke pred vas!

Tarot, astrologija, numerologija