Ljubavni horoskop Vaga-Vaga

ljubavvagavagaKod astro kombinacije Vaga-Vaga može biti naglašena potreba ljubavnih partnera za ostvarenjem nježnije i romantičnije ljubavne veze pa je nerijetko slučaj da ovaj ljubavni par voli zajedno uživa u dugim romantičnim šetnjama, šetnjama pored rijeke ili u prirodi. Vole snažno uživaju u svojim osjetilima i da osjećaju uzajamnu privrženost. Na početku ljubavne veze mogu biti pomalo sramežljivi i nedovoljno izražavati svoje ljubavne želje, međutim, kada se vremenom dobro upoznaju često znaju jako dobro da osluškuju svoje međusobne želje i potrebe i ostvariti dobro razumijevanje. U ljubavnoj vezi im je često vrlo bitna i maštovitost i potreba za priređivanjem raznih ugodnih iznenađenja kako ljubavni odnos ne bi počeo da liči na naviku.

Ovi ljubavni parovi, međutim, često mogu biti i nespremni za preuzimanje svih dužnosti i obveza koje pridonose boljoj stabilnosti u ljubavnoj vezi pa se nerijetko mogu povlačiti pred ozbiljnošću neke situacije dok, naprotiv, mogu biti spremniji za zabavu. Razlog za takvo ponašanje se lako može nalaziti iu nedovoljno ozbiljnom ili u nedovoljno racionalnom sagledavanju situacije kao iu mogućoj naglašenijoj sklonosti ka stanju čekanju da se neke stvari riješe same od sebe, zbog potrebe da izbjegnu suočavanje sa neprijatnostima a takvo izbjegavanje da pokušaju da na adekvatan način riješe probleme ih može upravo i dovesti u nove neugodnije situacije. Kod ovih ljubavnih patnera može često biti prisutna težnja za ostvarenjem podjednakog sklada u ljubavnoj vezi kako na čulnom tj tjelesnom razini tako i na dubljoj intelektualnoj razini. Kod ljubavne kombinacije Vaga-Vaga češće može dolaziti do javljanja nesigurnosti ako ljubavnom paru nedostaje otvorena komunikacija što lako izaziva češće razdoblja u kojima može biti izražena tenzija u ljubavnoj vezi. Za ove ljubavne parove je karakteristično i da na početku ljubavne veze mogu biti snažnije međusobno privučeni fizičkim izgledom.

Ova bi kombinacija čak i mogla uspjeti! Nemojte ju upropastiti nepromišljenom sebičnošću… Dvije Vage odlično će se slagati i nadopunjavati. Oni dijele podjednaka razmišljanja, emocije, i što je vrlo važno – podjednake razine energije i dinamičnosti. I muškarac i žena rođeni u znaku Vage puni su energije, pravi zvrkovi koji neprestano traže novi izazov koji će ih napuniti adrenalinom. Jednako tako oba su i vrlo zahtjevna, i ponekad im je teško pronaći partnera koji će za tu zahtjevnost imati razumijevanja. Problemi će se javiti ako se jedan partner pokaže osjetno slabijim i pasivnijim od drugog: za njega bi ova veza mogla biti iscrpljujuća, i on će se na kraju pokazati kao slabija karika. Pretpostavimo ipak da će sve biti u redu i da će oba biti podjednako snažna: u tom slučaju pripremite se na mnogo strasti – za početak nabavite dobro izolirana vrata za spavaću sobu! Dvije Vage će definitivno imati puno toga zajedničkog: između ostalog, oboje vole harmoniju i ljepotu.

A što ne vole? Na primjer, rješavati probleme. Kad se oni pojave, gomilat će se i gomilati, jer niti jedna strana neće htjeti dublje zagrepsti kako bi uklonili uzroke nesuglasica. Oni će radije tražiti neku zabavu. S obzirom da oboje vole izlaske, vrijeme će im proteći u mnogim društvenim aktivnostima. Veza između dvije Vage mogla bi biti vrlo zanimljiva, a ako partneri budu dovoljno razumni i zreli moguć je na kraju i uspješan brak!

Tarot, astrologija, numerologija