Ljubavni horoskop Vaga-Lav

ljubavvagalavLav i Vaga u ljubavi mogu ostvariti čvrstu emotivnu povezanost jer u osnovi između horoskopskih znakova Lav i Vaga postoji naglašeno dobra ljubavna kompatibilnost. Još pri samom upoznavanju među njima se može roditi velika obostrana simpatija i snažnija ljubavno / seksualna privlačnost jer Lav je naviknut na komplimente, pažnju i na ljubaznost dok Vaga po ljubaznosti, u odnosu na druge horoskopske znakove zauzima prvo mjesto. Vaga svojom profinjenošću, ljubaznošću i svojom spremnošću na iskreno posvećivanje u ljubavi može za vrlo kratko vrijeme učiniti da se Lav osjeća kraljevski moćno u njenom duštvu. S druge strane, Lavova naglašena karizma, optimizam kojim zrači kao i njegova vesela pojava i toplina koju unosi u ljubavnu vezu mogu jako imponirati Vagi.

Za dobru osnovu slaganja horoskopskih znakova Lav i Vaga zadužene su i planete vladari ovih znakova, pa tako Sunce koje je vladar znaka Lava unosi toplinu i daje snagu ovom ljubavnom paru surađujući sa Venerom koja je vladar znaka Vage i koja među njima intenzivira strastvenost i uživanje u čulnim zadovoljstvima u ljubavi tako da energija ovih dvaju planeta vladara horoskopskih znakova Lav i Vaga pospješuje rast i širenje njihove ljubavi i doprinosi da ova ljubavna veza bude dobro izbalansirana. Lavu element vatra dodjeljuje vitalnost, dinamičnost i strastvenost dok Vagi element zrak dodjeljuje razvijene intelektualne sposobnosti, druželjubivost i diplomaciju tako da zajedno čine dobar balans i njihove želje, potrebe i životni planovi mogu biti dobro usklađeni što pridonosi uspjesima i na drugim životnim poljima.

Vaga kao kardinalni znak u ovoj ljubavnoj vezi ističe svoj preduzimačke i pragmatični duh i time preuzima ulogu inicijatora kada je u pitanju organiziranje raznih zajedničkih aktivnosti kako na privatnom tako i na poslovnom planu. Lav kao fiksni znak nastoji konsolidirati i da učvršćuje ideje koje Vaga prezentira tako da u mnogim životnim situacijama djeluju vrlo skladno i uravnoteženo. Povremeno je moguća nešto izraženija opasnost od javljanja neslaganja u njihovoj ljubavnoj vezi iz razloga što Lav može ispoljavati sklonost manipuliranju kao i svoju potrebu za preuzimanjem potpune kontrole nad situacijom što je nedopustivo ponašanje iz kuta Vage. Također, Lav u mnogim situacijama može ispoljavati i svoju sklonost pretjeranom dramatizovanju situacije i to naročito onda kada smatra da njegovi zahtjevi nisu ispunjeni na željeni i očekivani način dok Vaga najčešće neće biti ni najmanje oduševljena razmaženim ponašanjem i prihvatit Lavove zahtjeve samo ukoliko su dovoljno racionalni i umjereni. Ljubavni par Vaga i Lav mogu djelovati i vrlo poticajno jedno na drugo jer mogu vrlo uspješno nadoknađivati ​​ono što im eventualno nedostaje u njihovoj ljubavnoj vezi. U tom pogledu ovaj ljubavni par se pokazuje vrlo komplementarnim što može pridonijeti dodatnom učvršćenju njihove ljubavne povezanosti i održanju ravnoteže u ljubavnoj vezi tako da to čini ovaj ljubavni par vrlo kompatibilnim kada je u pitanju njihovo cjelokupno slaganje u ljubavi.

Ova veza mogla bi biti pravi pogodak! Partneri rođeni pod ovim znakovima jedan drugom zadovoljavaju sve potrebe i želje. Dobro, uvijek je moguće smisliti još nešto… Lav je inače malo više zainteresiran za fizičku stranu veze negoli je to slučaj s vagom. S druge strane, vaga ipak neće imati ništa protiv ako njen partner pokaže inicijativu i priušti joj česta ugodna druženja u krevetu. Posebno će životni stil i strast lava privući vagu. U svakom slučaju, ovdje ima podjednako stvari koje ih spajaju i onih koje ih udaljuju, pitanje je samo kako će se nositi s jednima i drugima.
A tko će u vezi biti glavni? To je ovdje lako: vaga je uglavnom neodlučna i zato će lav bez poteškoća preuzeti dominantnu ulogu. A dominacija i moć najjači su afrodizijak za tašte lavove.

Evo malog pojašnjenja za vage: time što vam lav ne pokazuje svoje emocije, nemojte misliti da nije jednako osjetljiv kao i vi. Možda je i slabiji! Jedino to nije njegov stil… U seksu će se dakle ovi partneri odlično slagati: oba su ludi za seksom. Vrijeme koje provedu u krevetu bit će pravi festival užitka, neprekidan niz malih i velikih seksualnih zadovoljstava. U slučaju nesuglasica, vaga će popustiti. Doduše, nemojte misliti da se vaga predala! Ona vjeruje u onu da tiha voda brege dere. Zato će u slučaju sukoba najbolje oružje vage biti diplomacija i strategija kojom će ipak uspjeti preokrenuti situaciju u svoju korist. Hoćete prognozu? Evo vam je onda: vrlo vruća i uspješna veza!

Tarot, astrologija, numerologija