Ljubavni horoskop Vaga-Bik

ljubavvagabikBik i Vaga je kombinacija horoskopskih znakova gdje parovi češće mogu ostvariti ljubavnu vezu spontano nego isplanirano. Emocije mogu biti čak i neuobičajeno snažne pa ukoliko između dvije osobe sa ovom kombinacijom horoskopskih znakova nastane obostrana privačnost tj privučenost izgledom, životnim stavovima itd, poznanstvo često može lako i brzo prerasti u ljubavnu vezu. Ljubavna kombinacija Bik i Vaga u astrologiji otkriva mogućnost za postupno usuglašavanje ovih dvaju priroda jer bez obzira na njihovog zajedničkog vladaoca – Veneru ovaj astro spoj može naići na brojne blokade i neslaganja ukoliko ne nauči prevaziđe nestrpljivost i ukoliko ne pronađe adekvatan način za bolje međusobno prilagođavanje . Do krupnijih neslaganja može lakše dolaziti uslijed veće nestrpljivosti kod Bika u pogledu očekivanja koja može imati povodom brzine razvoja ljubavne veze pa tako može ostaviti pogrešan dojam na Vagu na početku ljubavne veze jer za razliku od Vage, Bik može imati neka velika očekivanja i snažniju potrebu za otkrivanjem svih želja na samom početku ljubavne veze. Nasuprot tome Vaga može imati neke suptilnije želje i neće osjećati pretjeranu potrebu otkriti baš sve o sebi odmah na početku ljubavne veze tako da može ostaviti dojam da je previše zatvorena za Bikov okus.Nakon prevazilaženja ovakvih stvari vrlo često može doći do prave eksplozije osjećaja i do razvoja vrlo strastvenog ljubavnog odnosa jer će se za to pobrinuti njihov zajednički vladalac Venera. Međutim, u pozadini svega i dalje ostaju neke ključne razlike ovih Sunčevih znakova pa se tako naglašena profinjena i natčulnom priroda Vage može suprotstavljati čulnoj i zemaljskoj prirodi Bika dovodeći do krupnijih neslaganja njihovih međusobnih stavova po pitanju shvaćanja ljubavi ali, također, i po pitanju shvaćanja brojnih drugih stvari. U ovakvim graničnim situacijama ovaj ljubavni par lako može doći do velikih prekretnica.

Ponekad se događa i da ljubavni par Bik i Vaga nakon određenog vremena dođe do točke kada više ne može pronaći ništa zajedničko i kada im se može stvoriti dojam da se i poslije toliko vremena ipak ne poznaju dovoljno. No ipak, uz postojanje jakih planetarnih veza u njihovim horoskopima tj uz preovladavanje harmoničnih aspekata Venere i Marsa ljubavni spoj Bik i Vaga može imati velike šanse za opstanak. Ovaj par dijeli ljubav prema muzici i umjetnosti, ali osim toga ima malo zajedničkog. Bik cijeni materijalne vrijednosti i često nije dovoljno romantičan za Vagu. Njega realnost više privlači od nestalnog svijeta snova i maštanja.

Ali nemojmo biti toliko strogi! Jer ako je Biku stalo do sanjarenju sklonog partnera, uvijek može odabrati da pojača svoj centar za romantiku na maksimum: tada će to za Vagu biti taman! Razlikuju ih još neke stvari: Bik jako voli planirati stvari unaprijed, dok Vaga ne voli velike planove i više cijeni improvizaciju. Ako prihvate međusobne različitosti, sve pet, ali ako u partneru odluče tražiti presliku sebe samog dovest će to do brojnih svađa! Vagi se neće sviđati ni Bikova sklonost dominiranju, jer ona voli slobodu i vezu u kojoj niti jedan partner nije potpuno preuzeo uzde u svoje ruke. Bik je s druge strane ljubomoran i izluđivat će ga nestalnost i romantičnost Vage – a problemi će se ustostručiti ako Vaga ne uspije kontrolirati svoju sklonost flertu. Što se tiče seksa, tu su usklađeni i moguća su mala ugodna iznenađenja u krevetu! Za uspješnu vezu trebat će im ipak mnogo ljubavi i uvažavanje međusobnih različitosti – dakle, drage Vage i Bikovi, zaboravite na med i mlijeko i poradite na svojoj vezi!

Tarot, astrologija, numerologija