Ljubavni horoskop Strijelac-Strijelac

ljubavstrijelacstrijelacLjubavna kombinacija Strijelac-Strijelac nagovještava mogućnosti za ostvarenje ljubavne veze koja motivira, širi vidike i čini da se osobe osjećaju nesputano. Ovakva ljubavna veza je često puna zanimljivih zajedničkih događaja, a osobe u ovoj ljubavnoj vezi su nerijetko širokih shvaćanja i bez predrasuda koje bi mogle nepovoljno utjecati na njihov ljubavni odnos. Vole nove izazove i uzbuđenja koja, u velikom broju primjera ovakve ljubavne kombinacije horoskopskih znakova, “hrane” njihovu ljubav čineći da im gotovo nikada ne bude dosadno. Dva Strijelca u ljubavi ne vole stege i prekomjerno uskraćivanje svoje slobode već vole u gotovo svakoj prilici ističu individualnost svoje ličnosti. Ovu kombinaciju horoskopskih znakova u ljubavi jako privlače uzbudljive i nepredvidljive situacije u kojima dolazi do izražaja spontanost jer na taj način lakše dolazi do opuštenosti u ljubavnoj vezi.

Dva Strijelca u ljubavi ne privlači veza u kojoj ima previše pravila iil nekih obveza grubo nametnutih od okoline. Oni radije uživaju u nekim neplaniranim zajedničkim trenucima koji im mogu pružiti nesvakidašnju zabavu. Kod ove astro kombinacije postoji snažan potencijal za postupno unapređenje ljubavne veze tako da ukoliko ljubavni partneri pronaći način da istraju i da dovoljno dugo budu zanimljivi i privlačni jedno drugome između njih se može roditi vrlo duboka povezanost i čvrst i stabilan ljubavni odnos. Ove osobe međutim mogu biti sklonije da u svojoj ljubavnoj vezi nedovoljno racionalno sagledavaju probleme i da neadekvatno reagiraju uslijed čega češće može izgledati da imaju nepremostive razlike i neke nerješive probleme.

Zvijezde vam predviđaju uzbudljivu i dinamičnu vezu – a samo o vama ovisi hoćete li ju napraviti sretnom za oboje! Ovo će biti jaka, ali vrlo nepredvidljiva kombinacija u kojoj su moguća svakakva iznenađenja (i zasigurno mnoge uzbudljive kombinacije). Kod ovakvog para uvijek će se nešto kuhati i čekati da iskoči na vidjelo. Zaboravite na trajan mir kad se sretnu dva strijelca! Njihova nepredvidivost, koja bi se inače možda sakrila ili barem manje vidjela u kombinaciji s nekim drugim znakom ovdje bi se mogla demonstrirati izvlačenjem svega najgoreg iz jednog i drugog. Dobro, možda uzajamno probude i svoje najbolje karakteristike, ali o tom potom… Negativna bi mogla biti njihova težnja za slobodom, a pozitivno je to što istu težnju osjećaju oba – pa se možda dogovore da si povremeno dopuste malo slobode i odmora.

U seksu će uživati jer su oba vatrena i imaju bogatu maštu. Malo je toga što je njima strano! Ako niste strijelac vjerojatno ćete se zgroziti ako ih čujete kako pričaju o svojim prljavim maštarijama. Ovaj par može se opisati kao plovidbu dva broda, bok uz bok, po najgoroj oluji. Ako kapetani ne budu dovoljno oprezni, nastat će lom i na kraju brodolom! Ali s obzirom da oba razmišljaju gotovo jednako, ipak ima puno nade i moguće je da brodove vode sigurno čak i tamo gdje se nitko drugi ne bi usudio ići.

Tarot, astrologija, numerologija