Ljubavni horoskop Strijelac-Ovan

ljubavstrijelacovanLjubavna kombinacija Ovan i Strijelac može izgraditi vrlo čvrst ljubavni odnos zasnovan na dobrom međusobnom razumijevanju pošto se radi o sličnim prirodama koje povezuje element Vatra. Ovom ljubavnom paru njihova pozitivna osjećanja mogu predstavljati pravu pokretačku snagu i na ostalim životnim poljima tako da za ovaj ljubavni par to može biti vrlo poticajno za ostvarenje većih uspjeha, naročito na polju poslovne karijere i za ostvarenje poslovno-financijskog uspjeha.

Od ključnog značaja za postizanje uspjeha u njihovom zajedničkom životu može biti i dovoljna spremnost na udruživanje zajedničkih interesa i funkcioniranje poput momčadi jer kod ove kombinacije može biti naglašenije slično razmišljanje i podudarni životni stavovi što može umnogome utjecati pozitivno kada se radi o poduzimanju nekih zajedničkih akcija u cilju poboljšanja kvalitete zajedničkog života. Za ljubavni par Ovan i Strijelac može često biti karakteristično i to da im se energije snažno međusobno nadopunjuju a to se može naročito povoljno odraziti na organizaciju kod planiranja i ispunjavanja nekih zajedničkih obveza (na primjer kod kućanskih poslova) ili, pak kod organizacije zabava, organizacije kupnje i sl. Međutim, kod ove ljubavne kombinacije u slaganju postoji izraženija opasnost od javljanja snažnije ljubomore uslijed lakšeg javljanja raznih nesporazuma tako da je od izuzetnog značaja za kvalitetu ljubavne veze uspostavljanje čvrstog međusobnog povjerenja.

Ovo bi mogao biti idealan par. Temperament strijelca odlično odgovara ovnu, i obrnuto. Oba su vrlo aktivni, spontani i vole društvo. Zajednička im je i sklonost ekstravaganciji, kao i ljubav prema udobnom životu. Optimizam ovna, kao i njegov i dobar smisao za humor, pomoći će mu da prevlada strijelčevu sklonost prepiranju – a potpuno isto može se reći i za strijelca koji će pronaći optimistički izlaz u situaciji kada ovan počne po tisućiti put dokazivati da je u pravu. Blaženi optimizam, blažena bezbrižnost! Smisao da lagodno prihvate probleme pomoći će im i u seksualnom životu. Osjećaj povezanosti koji pak postignu u krevetu stvorit će odličnu atmosferu za cijelu njihovu vezu.

Ovo će svakako biti uspješna kombinacija! Pustite da zavidnici komentiraju da je uživanje u seksu površno i da ne smije biti temelj za uspješnu vezu. Vaša kompatibilnost u seksu ovdje će predstavljati ključnu razliku između uspješne i neuspješne veze: drugim riječima, ako vam dobro bude išlo u spavaćoj sobi, ići će vam dobro i u svim drugim prostorijama. A ako se i pojave problemi, dopustite svojoj vedrijoj strani da ih izgladi prije nego prerastu u razmjere katastrofe!

Tarot, astrologija, numerologija